Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2022-Dan 7

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block A Match
STARS (Hazuki & Koguma) vs STARS (Hanan & Saya Iida)

FWC su otvorile bolje ovaj meč. Koguma je ispucala sve svoje signature poteze, a ona je i Hazuki pogodila Running Big Boot nad Hanan. Hanan tek nakon jednog Crossbodya uspijeva dati tag za Iidu. Solidna razmjena forearmova između Iide i Hazuki, a onda smo dobili lijep Spinebuster Saye. Hanan uz Iidinu pomoć stvara ogromno vodstvo nad Hazuki, no FWC pokazuju zašto su bile prvakinje veći dio godine, te na kraju Hazuki s Facelockom prisiljava Hanan na predaju.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block A Match
Queen’s Quest (AZM & Miyu Amasaki) vs Donna del Mondo (Himeka & Maika)

Iako su MaiHime lagano uzele prednost nad Amasaki, vidi se želja i napredak kod Miyu. AZM svojom brzinom nadomješta nedostatak snage nad Himekom, ali ubrzo MaiHime pokazuju svoju uigranost i kemiju, pa stvaraju vodstvo fenomenalnim timskim tehnikama. AZM ponovno brzinom izigrava Maiku i čak pogađa Double Foot Stomp, ali Himeka je tu s fantastičnim Lariatom. Na kraju Maika uzima pobjedu pinom tako što je kontrirala Azumi Sushi.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block B Match
Lady C & Mai Sakurai vs Oedo Tai (Momo Watanabe & Starlight Kid)

Sakurai i Lady C nisu gubile vrijeme nego su odmah napale Artist prvakinje i to pokraj ringa. Lady C i Starlight Kid su ušle u ring i tu Mai Fair Lady gube prednost. Lady C se usprotivila Big Bootovima Starlight Kid, pa joj je vratila istom mjerom pa je dala tag za Mai. Mai je odradila jednu dosta izjednačenu sekvencu s njom, a ni protiv Watanabe nije bila loša. Dapače bila je izvrsna. Na kraju Black Desire rade Swinging Side Slam, te Watanabe odnosi pobjedu s B-Driverom.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block A Match
Nanae Takahashi & Yuu vs SAKI & Waka Tsukiyama

KaWild Venus nisu imale šanse. Doduše SAKI je imala nekoliko solidnih ofenzivnih potezna nad Nanae, no ni ta bajka nije dugo trajala. SAKI je nekoliko puta spašavala Tsukiyamu od Yuu, no nije bilo ni blizu. Yuu izdominirala.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block B Match
Oedo Tai (Fukigen Death & Saki Kashima) vs Cosmic Angels (Natsupoi & Tam Nakano)

Kako su sada i TamPoi izašle u novinama, upravo njima jedne su napale druge, a deblji kraj je izvukla Nakano kada ju je u Camel Clutch stavila Fukigen. TamPoi vrlo brzo vraćaju prednost na svoju stranu. Nakon 3 minute Natsupoi pobjeđuje s Faerial Giftom, a nakon meča Starlight Kid im je poderala novine, zbog čega su Tam i Natsupoi bile jako tužne.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block B Match
STARS (Mayu Iwatani & Momo Kohgo) vs God’s Eye (Syuri & Tomoka Inaba)

Fin high speed na početku između Momo i Tomoke gdje STARSi uzimaju blagu prednost, ali ništa strašno za Syuri i njene kickove. Iza toga Karate Brave dosta tehnički hrvaju, no Iwatani izjednačava stvari. Na kraju sve četiri u ringu, pa su malo imale prednost cure iz STARSa, a malo iz God’s Eyea. Tomoka Inaba uzima pobjedu nakon serije stiff kickova nad Kohgo.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block B Match
Queen’s Quest (Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs Donna del Mondo (Giulia & Thekla)


Ne znam zašto ovo nije main event meč. Barem tako na papiru zvuči. Uglavnom, meč su otvorile Giulia i Utami. Solidno tehničko hrvanje s određenom dozom sigurnosti, no zato su Thekla i Kamitani ušle pod punim gasom. Jako izjednačen meč cijelo vrijeme. Nakon toga Kamitani i Giulia su imale dobre izmjene velikih poteza. Giulia je pogodila Back Drop Suplex, a Kamitani odmah vraća velikim Big Bootom. U nastavku Thekla je nadmudrila Hayashishitu svojim high speedom, ali i Utami ima asa u rukavu. Kamitani. Zajedničkim snagama AphroditE stvaraju prednost, i Utami to jako kvalitetno održava. Na kraju se malo previše opustila pa je dozvolila Thekli da joj pobjegne iz Samoan Dropa, i uhvati je u pinfall.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block A Match
Oedo Tai (Natsuko Tora & Ruaka) vs God’s Eye (Ami Sourei & MIRAI)

Natsuko stiff udarcima stvara prednost nad MIRAI, a Sourei hot tagom meč vraća na početak sve dok nije Tora pogodila Spear. BMI2000 zajedničkim snagama dominiraju nad Sourei i MIRAI, ali onda The New Eras uspijevaju kontrirati Swanton Bomb od Tore, pa nakon toga udaraju zajednički Lariat nad Ruakom. Ruaka se pokušala vratiti s Frezzer Bombom, no MIRAI to kontrira u Kimuru, te tako odnosi nova dva boda.

Sveukupno: Nakon dva showa, vraćamo se ovom timskom turniru i to punom parom. Na ovom cardu su sve bili turnirski mečevi što mi se jako sviđa, jer žele i ovo privesti kraju. Mečevi su bili i više nego korektni. Solidan filler show.

PozicijaTimBroj mečevaBroj bodova
1.BMI200068
2.MaiHime46
3.FWC56
4.The New Eras45
5.7Upp45
6.02line42
7.KaWild Venus52
8.wing★gori52
PozicijaTimBroj mečevaBroj bodova
1.Mafia Bella58
2.AphroditE58
3.meltear46
4.Karate Brave45
5.Black Desire43
6.Peach Rock32
7.We Love Tokyo Sports42
8.Mai Fair Lady50

Be the first to comment on "Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2022-Dan 7"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*