Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2022-Dan 6

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block B Match
Oedo Tai (Momo Watanabe & Starlight Kid) vs Cosmic Angels (Natsupoi & Tam Nakano)

Momo i Starlight Kid su još u backstageu napale TamPoi i tako ih dovukle do ringa. Napadale ih svime i svačim, pa Starlight Kid pogađa Springboard Moonsault. Ulaskom u ring Black Desire i dalje dominiraju, sve dok Tam i Natsupoi nisu udružile snage i uspješno odbacile svaki napad Starlight Kid. Ta ofenziva TamPoia nije baš nešto dugo trajala, ali zato je završila Suplexima Natsupoi i Watanabe. Iza toga Black Desire se prve vraćaju u vodstvo pa Momo radi B-Driver a Starlight Kid pogađa Moonsault, no Nakano kickouta. Kasnije Tam pogađa Superkick, ali i Starlight Kid kickouta. Na kraju meča Black Desire izgleda bolje, no Watanabe radi grešku. Naime slučajno umjesto Nakano ona stolicom udara Starlight Kid, pa Tam nije imala pretežak zadatak. S Violet Screwdriverom Tam pobjeđuje i donosi svome timu dodatna dva boda.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block A Match
SAKI & Waka Tsukiyama vs STARS (Hanan & Saya Iida)

Nije ovaj meč bio nešto pretjerano dobar. Saya stvara prednost nad Wakom, a SAKI i Hanan imaju dosta izjednačenu sekvencu. Ipak zadnji potez je bio SAKIin, pa daje tag za Tsukiyamu. Waka je krenula u solidnu ofenzivu, ali kao što smo mogli i očekivati to nije trajalo dugo. Hanan s Over the Head Bodyslamom te Back Drop Suplexom odnosi pobjedu.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block B Match
Lady C & Mai Sakurai vs Queen’s Quest (Saya Kamitani & Utami Hayashishita)

Solidno je ovo izgledalo. Lady C i Mai u velikoj želji za pobjedom stvaraju prve prednost. Nakon toga Utami lagano vraća AphroditE u meč, a onda je uslijedila jako dobra sekvenca s Mai Sakurai. Mai Fair Lady su pred kraj ponovno pokazale otpor i krenule su s nekoliko ofenzivnih poteza no na kraju Saya Kamitani odnosi pobjedu sa Star Crusherom.

Queen’s Quest (AZM & Miyu Amasaki) vs Donna del Mondo (Giulia & Thekla)

Lijepo su AZM i Thekla otvorile malo bržim izmjenama, no onda slijedi potpuna dominacija Giulie nad Amasaki. Miyu se lijepo izvukla protiv Thekle s High DDTom, a onda je AZM krenula s mat hrvanjem i pravila je dobre submissione iz kojih se Thekla jedva izvlačila. Kasnije Thekla vraća submissione kao poluge na rukama. Nakon toga Giulia Stompa AZM, no Miyu ju spašava pa pogađa jako dobar Spinning DDT. Miyu je imala ponešto ofenzive, ali onda se uključila Thekla i pomogla Giuliji da povrati vodstvo. Giulia ubacuje u petu brzinu, te nakon nekoliko kickoutova Miyu, Giulia ju stavlja u Biancu i pobjeđuje.

STARS (Hazuki & Koguma) vs God’s Eye (Syuri & Tomoka Inaba) vs God’s Eye (Ami Sourei & MIRAI)

Kad sam vidio card za ovaj show, odmah sam znao da će biti 15 minutes Time Limit Draw pa se ni nisam mogao skroz uživjeti. Nekoliko prvih minuta smo gledali kako cure love Kogumu po dvorani. FWC nastavljaju sa sekvencom protiv MIRAI i Ami, gdje se pokazuju u boljem izdanju, no onda Hazuki ispada iz priče kada su se MIRAI i Syuri udružile. Kasnije Inaba preuzima ulogu u ringu za God’s Eye, ali se FWC vraćaju i izbacuju sve ostale iz ringa. Koguma skače Crossbody s kuta, a Hazuki pogađa Suicide Dive. Nakon toga su sve imale po jedan ofenzivan potez, pa nakraju MIRAI stavlja Inabu u Kimuru. Syuri je spašava stiff kickom u MIRAIna leđa. MIRAI je zatim krenula dosta agresivno u tu završnicu, no Time Limit Draw je bio evidentan.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block B Match
Queen’s Quest (Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs STARS (Mayu Iwatani & Momo Kohgo)

Meč i nije bio nešto posebno dobar. Nije mi se svidjelo to što je od tri izvrsne cure, glavna pažnja bila na Kohgo koja je tri koplja ispod ostatka. Čak su joj dali dosta ofenzive nad Kamitani, no Utami joj je ipak bila prevelik zalogaj. Iwatani je bila jako dobra na supportu, te su mi se jako svidjele njene izmjene s Hayashishitom. Na samom kraju ponovno je Momo bila legalna, pa je i izgubila od Utami nakon German Suplexa.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block A Match
Oedo Tai (Natsuko Tora & Ruaka) vs Donna del Mondo (Himeka & Maika)

Himeka otvara bolje od Ruake pa lagano stvara prednost, no Natsuko to sve vraća u sekvenci s Maikom. Kasnije Himeka i Maika zajedničkim snagama popravljaju stvari. Malo su prečesto išle na pinfall, međutim uvijek je Ruaka kickoutala. Tora uspijeva ponovno okrenuti stvari u korist BMI2000 pa radi Cannonball na Himeki, a Ruaka ju prati Sliding Crossbodyem. Tora udara Himeku šipkom po leđima, a Ruaka ju prizemljuje solidnim Lariatom, no Himeka kickouta. Nakon toga Maika hvata Ruaku na kutu ringa pa pogađa Superplex, a zatim Ruaka prima dupli Lariat od MaiHime. Pred kraj Himeka je dominantnija od Ruake, ali prima Lariat te dopušta Ruaki da ubaci Toru. Natsuko dominira nad Himekom. Pogađa redom Frog Splash, Lariat pa i Spear, no Himeka se ne predaje. Pri kraju Himeka biva napadnuta i od Kashime, ali i to preživljava. Na kraju Tora još radi dva Attitude Adjustmenta te odnosi pobjedu s Swanton Bombom.

Sveukupno: Definicija filler showa. Niti za jedan meč ne mogu reći da mi je bio odličan. Bilo je solidnih i jedva prosječnih mečeva. Problem je što sve postaje jako predvidivo.

PozicijaTimBroj mečevaBroj bodova
1.BMI200058
2.MaiHime34
3.FWC44
4.The New Eras33
5.7Upp33
6.02line32
7.KaWild Venus42
8.wing★gori42
PozicijaTimBroj mečevaBroj bodova
1.AphroditE48
2.Mafia Bella46
3.meltear34
4.Karate Brave33
5.Peach Rock22
6.We Love Tokyo Sports32
7.Black Desire31
8.Mai Fair Lady40

Be the first to comment on "Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2022-Dan 6"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*