Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2022-Dan 5

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block A Match
STARS (Hanan & Saya Iida) vs Donna del Mondo (Himeka & Maika)

Lijep opener, gdje smo mogli vidjeti solidan timski nastup wing★goria. Hanan se držala jako dobro protiv Maike iako je Maika bila dosta bolja. Saya Iida je imala relativno izjednačenu sekvencu s Himekom i pokušala ju je dobiti s Shoulder Tackleovima no Himeka ju ipak nadvladava svojim iskustvom. Maika joj tu priskače u pomoć te na kraju uz veliku prednost Himeka radi Powerbomb za nova dva boda MaiHime.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block A Match
Queen’s Quest (AZM & Miyu Amasaki) vs Oedo Tai (Natsuko Tora & Ruaka)

Pri ulasku 02linea, BMI2000 ih napada i dominira pokraj ringa. Miyu se nakon pretrpljene štete vraća s jakim High DDTom, i ubacuje AZM. Nakon kratke prednosti, AZM prima Crossbody od Ruake, a zatim protiv Tore nema šanse. Amasaki je ponovno ušla i protiv Tore je se pokazala u dobrom svjetlu. Pogotovo u matu. Čak je pogodila i Go to Heaven, no Tora se pribire te privodi meč kraju s jako dobrim Swanton Bombom.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block A Match
SAKI & Waka Tsukiyama vs God’s Eye (Ami Sourei & MIRAI)

Waka kreće agresivno nad Sourei, no MIRAI uskače u pomoć. Nakon jako kratke ofenzive Waka ju hvata u polugu te se MIRAI jedva izvlači. Tada Ami i MIRAI udružuju snage i to im se isplaćuje. MIRAI izgleda jako dominantno na kraju pa s Miramare Shockom upisuje nova dva boda u tablicu pokraj imena svoga tima.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block B Match
Lady C & Mai Sakurai vs STARS (Mayu Iwatani & Momo Kohgo)

Mai Sakurai i Lady C ovoga puta zapravo i surađuju, te stvaraju prednost nad Kohgo toliko da Mayu mora intervenirati. Lady C i Mai Sakurai su se dobro držale, čak su bile i bolje, no Mayu pogađa Superkick a Momo veže Corner Crossbody nad Lady C. Iza toga su uslijedili Mayuin još jedan Superkick, te zajednički 619. Na kraju Mayu uzima pobjedu nakon serije Frog Splasha, German Suplexa te Crucifix Slama.

STARS (Hazuki & Koguma) vs Cosmic Angels (Natsupoi & Tam Nakano) vs God’s Eye (Syuri & Tomoka Inaba)

Cure otvaraju brzim izmjenama i high speedom, no onda Koguma koči meč svojim bear poseom. I dok je Natsupoi pala pod utjecaj Kogume, Tomoka nije. Nakon toga Koguma bježi po dvorani dok je Natsupoi lovi. Po povratku u ring Natsupoi i Koguma ne doživljavajuju Inabu pa međusobno razmjenjuju forearmove. Tomoka se pokušala umiješati no prima tri Bodyslama od Natsupoi, a onda FWC stvara prednost. Tam solidno kontrira i ima blagu ofenzivu nad FWCom, a onda ju Inaba sprječava za nešto više, te ubacuje Syuri koja lagano kreće u apsolutnu ofenzivu. Iza toga slijedi serija Head Triangleova između svih cura, a Hazuki prima Tam Nakano koja je bila prva u tom nizu u Boston Crab. Nakon toga je uslijedio kaos, i svaka je imala ponešto ofenzive. Na kraju ostaju Syuri i Nakano, a onda Tam daje tag za Inabu. Inaba stiff koljenima i kickovima stvara veće vodstvo. Zajedničkim snagama Koguma i Hazuki ipak polagano ali sigurno preuzimaju sredinu ringa, pa pogađaju Running Big Boot na Tam i Tomoko. Tada ostaju same Hazuki i Nakano pa slijedi serija forearmova, a uz Natsupoinu pomoć TamPoi postaju glavne u ringu. TamPoi Superkickovima izbacuju sve cure iz ringa, pa sa Springboard Crossbodyom skaču pokraj ringa. Ulazimo u završnicu kada ponovno kušamo high speed, gdje se Natsupoi na brzinu penje na kut ringa i promašuje Fairy Blink nad Tomokom, no popravlja se German Suplexom. Hazuki na kraju radi Codebreaker na Natsupoi, ali sudac označava Time Limit Draw. Očekivano.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block B Match
Oedo Tai (Fukigen Death & Saki Kashima) vs Donna del Mondo (Giulia & Thekla)

Klasično Oedo Tai zadržavanje vodstva s bazičnim potezima. Fukigen naravno ima opet comedy pristup, dok kasnije nasuprot nje staje Thekla koja ima ozbiljniji pristup ovome meču. Nakon sudara laktovima Thekle i Giulie, Fukigen preuzima vodstvo pa skače Senton, a Saki ju prati s Double Foot Stopmom. Nakon toga Giulia i Thekla ubacuju u brzinu više, te dominiraju na matu gdje Giulia prisiljava Kashimu na predaju sa Stelth Viperom.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block B Match
Queen’s Quest (Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs Oedo Tai (Momo Watanabe & Starlight Kid)

Solidan high speed na početku meča između Starlight Kid i Kamitani. Watanabe pomaže kako bi Black Desire stvorile početnu prednost, a zatim heel tehnikama održava to vodstvo. Ulaskom Utami, AphroditE su malo dobile na predahu od konstantnih napada, ali Starlight Kid Headscissora Utami i u ring se vraća Saya. Uslijedila je jedna jako izjednačena sekvenca koja je bila prepuna high speeda. Na kraju obje završavaju na matu. Od tud preuzimaju Watanabe i Hayashishita s jako dobrim stiff izmjenama. Momo pogađa B-Driver nad Utami, no Saya je spašava. Zajedničkim tandemom Black Desire stvara ogromnu prednost nad AphroditEama, a onda Utami kickouta na Peach Bomb. Saya ih sve izbacuje Hurricanranom iz ringa pa skače na njih Springboard Crossbodyem. Povratkom u ring Hayashishita radi dva German Suplexa pa za kraj i za pobjedu pogađa Crucifix Bomb.

Sveukupno: Napokon se vraćamo pravoj formi, kako hrvačice tako i turnir. Samo je jedan meč bio ne turnirski. Mečevi na današnjem danu su jako zadovoljavajući, no i dalje jako predvidivi. Vjerojatno će tek na kraju neki od favorita izgubiti, i tako napraviti nepredvidivu situaciju. Uglavnom dobar show.

PozicijaTimBroj mečevaBroj bodova
1.BMI200046
2.MaiHime24
3.FWC44
4.The New Eras33
5.7Up33
6.KaWild Venus32
7.02line32
8.wing★gori30
PozicijaTimBroj mečevaBroj bodova
1.Mafia Bella46
2.AphroditE24
3.Karate Brave33
4.Peach Rock12
5.meltear22
6.We Love Tokyo Sports32
7.Black Desire21
8.Mai Fair Lady30

Be the first to comment on "Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2022-Dan 5"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*