Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2022-Dan 3

Starlight Kid vs Ruaka vs Lady C

Solidan meč za opener, ali imao je dosta mana. Naravno opet su se Oedo Tai cure udružile pa Lady C nije imala pretjerano šanse za pobijediti ovdje, ali najgluplja stvar je što su Starlight Kid i Ruaka imale tagove usred three way meča. Lady C je imala nešto sitno ofenzive na sredini meča, ali svakako da nije mogla parirati Oedo Tai curama. Na kraju Starlight Kid pobjeđuje s Moonsaultom.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block A Match
Nanae Takahashi & Yuu vs God’s Eye (Ami Sourei & MIRAI)

Nanae i Yuu su pokazale iznimnu kvalitetu i dominaciju na početku meča, tako da su u svakoj situaciji bile u prednosti nad Ami i MIRAI. U drugom djelu meča The New Age cure su se malo pribrale i shvatile ozbiljnost ovoga meča pa su dale malo gasa, ali i dalje kao da su 7Upp bile kvalitetnije. Na kraju meč završava 15-minutnim drawom, što je svakako za MIRAI i Ami dobar rezultat s obzirom na njihov performans.

Queen’s Quest (AZM & Miyu Amasaki) vs Cosmic Angels (Natsupoi & Tam Nakano)

TamPoi izoliraju Amasaki na početku meča, a onda zatim AZM ju spašava. Nakon toga Tam vraća prednost na stranu svoga tima, ali Miyu ima solidnu ofenzivu nad Natsupoi, gdje je pogodila i High DDT te Go to Heaven. Nakano vraća Natsupoi u igru pa nakon zajedničkog Superkicka, Natsupoi radi Faerial Gift za pobijedu.

Queen’s Quest (Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs STARS (Mayu Iwatani & Saya Iida)

AphroditE kao da se nisu spremile najbolje za ovaj meč, pa Saya i Mayu otvaraju bolje te izoliraju Sayu. Kada se Utami umješala kako bi pomogla Sayi, tada je i ona nastradala od ofenzive STARSa. Pred kraj Iida gubi prednost, a AphroditE su sve uigranije. Mayu pred kraj pogađa prekrasnim Superkickom Utami, no na kraju članice Queen’s Questa ostvaruju pobjedu nakon Hayashishitinog German Suplexa nad Iidom.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block A Match
SAKI & Waka Tsukiyama vs STARS (Hazuki & Koguma)

Nakon što se Mina ozlijedila na PPV-u, zamijenila ju je Tsukiyama. Očekivano je meč tekao. FWC je naravno krenuo bolje, SAKI malo vraća svoj tim u igru, da bi pred kraj i Waka imala nekoliko ofenzivnih poteza. Naravno na kraju Hazuki s Brainbusterom upisuje 2 boda svome timu.

Oedo Tai (Momo Watanabe, Natsuko Tora & Saki Kashima) vs Donna del Mondo (Himeka, Maika & Mai Sakurai)

Oedo Tai je poznat po tome da igraju prljavo, a tako je bilo i ovaj put. Nakon što su stekle dominaciju van ringa, natrag u ringu nedaju Sakurai predah. Himeka i Maika popravljaju stvari za Donnu del Mondo, no Watanabe stiff hrvanjem želi želi otežati posao Maiki. Maika pogađa dva dobra Lariata, a Momo vraća Full Nelson Suplex. Iako su Saki i Momo pomogle Tori da napravi vodstvo na kraju, ona je sve to prokockala i zamalo izgubila meč. Na kraju Oedo Tai koristi oružje u ringu nad Sakurai, pa je sudac bio primoran prekinuti meč i dati pobjedu DDMu na diskvalifikaciju Oedo Taia.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block B Match
Donna del Mondo (Giulia & Thekla) vs God’s Eye (Syuri & Tomoka Inaba)

Tomoka i Thekla su započele s laganim ispipavanjem snaga, a onda je Tomoka imala par ofenzivnih poteza. Giulia uskače i pomaže Thekli pa zajedničkim snagama prave prednost nad Inabom. No onda Giulia ostaje sama s Inabom te joj Tomoka kontrira i ubacuje u ring Syuri. Syuri bolje otvara s polugama, a nakon razmijene forearmova Syuri lupa stiff kickove. Iza toga slijedi jedna timska sekvenca gdje su oba tima bila dosta izjednačena, pa su ostale Syuri i Thekla u ringu. Na kraju iako je primila Spear, Syuri se nije predavala pa je uz pomoć Inabe ostvarila zadnju potrebnu ofenzivu prije pobjede s Ryuenom.

Nakon meča imamo staredown između Giulie i Syuri.

Sveukupno: Kao treći dan ove tag lige, ovaj show je bio dobar. Nažalost samo tri meča tag lige, ali srećom bili su dobri. Najveći problem ovog showa je bila duljina od skoro dva i pol sata. Nije baš show za preporučiti, ali nije niti da će biti totalni gubitak vremena.

PozicijaTimBroj mečevaBroj bodova
1.FWC34
2.7Up33
3.MaiHime12
4.KaWild Venus22
5.02line22
6.BMI200022
7.The New Eras21
8.wing★gori20
PozicijaTimBroj mečevaBroj bodova
1.Karate Brave23
2.AphroditE12
3.Mafia Bella22
4.We Love Tokyo Sports22
5.Black Desire11
6.Peach Rock00
7.meltear10
8.Mai Fair Lady10

Be the first to comment on "Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2022-Dan 3"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*