Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2022-Dan 2

Momo Kohgo vs Mai Sakurai

Kohgo pokazuje svoje umjeće na matu i stavlja Sakurai u Armbar, no Mai je previše blizu užetu. Nakon toga Momo je većim djelom meča u prednosti, a Mai ima solidne kontre koje nažalost ne pridonose neke velike rezultate. Momo je čak pogodila i 619, ali nije imala snage završiti meč. Mai preuzima stvari u svoje ruke i pobjeđuje nakon Elbow Dropa. Nije meč bio loš, ali nije niti bio pretjerano dobar.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block A Match
Oedo Tai (Natsuko Tora & Ruaka) vs STARS (Hanan & Saya Iida)

BMI2000 uzimaju prednost heel potezima nad Hanan, no ulaskom Iide Tora prima seriju chopova. Uslijedile su Hanan i Ruaka, i dok je Hanan imala ponešto prednosti u matu, Ruaka se vrlo brzo pridiže pa radi Running Senton i Suplex. BMI2000 pogađa timski Powerbomb, ali Saya spašava Hanan od Swanton Bomba jednim solidnim headbuttom, pa pogađa Corner Scoop Slam nad Torom. Hanan je pogodila Over the Head Bodyslam i Famouser, ali Natsuko kickouta. Ruaka udara Hanan s kutijom, a Tora pogađa Attitude Adjustment te uzima pobjedu s Swanton Bombom.

Donna del Mondo (Giulia & Thekla) vs Donna del Mondo (Himeka & Maika) vs Cosmic Angels (Natsupoi & Tam Nakano)

Oba tima DDMa su krenula zajedno u bitku protiv TamPoi. Borba se nastavlja pokraj ringa gdje su Bella Mafia dominirale nad Natsupoi, a MaiHime nad Nakano. Iz nekog razloga imali smo odbrojavanje od strane sudca, pa su se cure morale vratiti u ring. Povratkom u ring cjelokupni DDM dominira nad TamPoi, ali onda Giulia slučajno udara MaiHime, pa nastavlja tući Maiku. Maika se pridiže i slijedi razmjena forearmova, pa Maika radi Vertical Suplex. Nakon toga penju se na kut, a pridružuju im se Himeka i Thekla pa Bella Mafia izvlači deblji kraj primivši Superplex. TamPoi se vraćaju Superkickovima, no Himeka ih prizemljuje Lariatima. TamPoi sve izbacuju iz ringa pa skaču na njih Springboard Crossbodyem. Dosta neriješea sekvenca između Tam, Giulie i Maike, a onda Himeka dolazi napraviti reda. Nije imala previše sreće jer je ušla Natsupoi, i sa svojom brzinom uspostavila prednost u ringu. Dolazimo do one klasične sekvence gdje svaka ima po jedan ofenzivni potez, a onda slijedi razmjena forearmova između Thekle, Natsupoi i Himeke. Za kraj je uslijedilo nekoliko finishera, od kojih je zadnji bio Theklin, ali sve je to bilo prekasno, jer je isteklo vrijeme predviđeno za ovaj meč. Tako da dobivamo Time Limit Draw.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block A Match
Queen’s Quest (AZM & Miyu Amasaki) vs STARS (Hazuki & Koguma)

Iako je Amasaki prva napala, FWC s lakoćom stvara prednost. Koguma ju je stavila u Camel Clutch, a Hazuki pogodila Running Big Bootom. Nakon još par poteza, Miyu uspijeva pogoditi High DDT i ubaciti AZM u ring. AZM svojim high speedom stvara prednost nad objema članicama FWCa pa hvata Numero Uno, ali Hazuki se izvlači pa radi Senton. AZM i Koguma dosta izjednačene, a onda Koguma provlači Cutter a AZM ekspresno vraća Suplexom. Miyu ulazi u ring pa radi i prima DDT, a nakon blage asistencije AZM pogađa i Go To Heaven, no Hazuki je spašava. Koguma asistira Hazuki Codebreaker, a onda i sama pogađa Missile Dropkick. Hazuki još jednom asistira Kogumi za Cutter, a na kraju Koguma donosi pobjedu i prva dva boda za FWC na ovom turniru s Diving Splashom.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block B Match
Queen’s Quest (Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs Oedo Tai (Fukigen Death & Saki Kashima)

Bazičnim potezima i udarcima novinama Saki i Fukigen imaju prednost. Iako je možda izgledalo kako je Utami vratila prednost, Saya je sve to izgubila kada je Kashima vezala Hurricanranu i Running Big Boot. Kamitani kasnije pogađa Suplex, a kada je htjela izvući Kishikaisei Sayi, Saki prima Samoan Drop od Utami. Fukigen greškom radi Senton na Kashimu, te s lakoćom Saya pobjeđuje sa Star Crusherom.

Oedo Tai (Momo Watanabe, Rina & Starlight Kid) vs God’s Eye (Ami Sourei, MIRAI & Syuri)

Nije ni počelo kako treba, a Oedo Tai iznosi borbu izvan ringa. Sourei nije imala puno šanse protiv tri članice Oedo Taia, ali bila je izdvojena. Nakon dugo vremena, Ami dobiva priliku pogoditi Samoan Drop i dati tag Syuri. Syuri radi Backstabber Starlight Kid, Suplex Momi, i DDT Rini. Momo brzo uzvraća Rock Bottomom i Double Knee Strikeom. MIRAI i Starlight Kid razmijenjuju forearmove. Starlight Kid je na svoju brzinu dobila prednost pa pogodila Standing Moonsault, a onda se Watanabe miješa high kickom. Starlight Kid promašuje Diving Splash, pa ju MIRAI hvata u Kimuru, a onda iza toga pogađa je Lariatom. Ponovno su Sourei i Rina legalne, a Ami radi seriju Shoulder Tackleova. Starlight Kid i Momo se miješaju te pomažu Rini, a onda su sve cure van ringa pa Starlight Kid skače Crossbody s kuta na njih. Povratkom u ring Rina skače s kuta Double Diving Knee Drop. Iza toga je uslijedila sekvenca gdje svaka ima po jedan potez, a na kraju Sourei udara Lariat i Vertical Suplex nad Rinom za pobjedu.

Sveukupno: Solidan drugi dan. Nije imao puno mečeva pa je bio relativno pitak show. Mečevi zanimljivi, a to je i najbitnije bilo ovdje.

PozicijaTimBroj mečevaBroj bodova
1.KaWild Venus12
2.7Up12
3.MaiHime12
4.02line22
5.BMI200022
6.FWC22
7.The New Era10
8.wing★gori20
PozicijaTimBroj mečevaBroj bodova
1.Mafia Bella12
2.AphroditE12
3.We Love Tokyo Sports22
4.Karate Brave11
5.Black Desire11
6.Peach Rock00
7.meltear10
8.Mai Fair Lady10

Be the first to comment on "Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2022-Dan 2"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*