Stardom Explode in Summer 2020 recenzija

Maki s našeg foruma, koji je već nekoliko puta napisao recenzije za naš portal, poslao nam je još jednu recenziju nedavno održanog Stardom eventa. Pročitajte je u nastavku.

Rina vs Hina
Hina je imala prejak kickout na 2,99. Ova iz TCSa je dobila Octopus Stretchom. Ajd okej.
3/10

Riho/Utami Hayashishita vs Saki Kashima/Natsu Sumire
Na početku su Saki i Natsu roknule Riho Double Bulldogom od ring i nisam baš siguran kako su to izvele bezopasno pošto je baš zveknulo. Riho nam je onda pokazala 619 i da, vidjeli smo Piledriver kao običan potez. Na to se nikad neću naviknuti. Onda je Utami uletila Judo Throwom i preuzela inicijativu i otprilike ostatak meča je bio generičan. Lijep Torture Rack bomb za kraj tho.
6/10

Jungle Kyona/Death Yama san vs Himeka/Syuri
Dosta je otišlo na dominacija DDM nad Death Yama san. Ali eto vidjeli smo Himekin SIngle Leg Crab i kad je oborila Death Yamu prije nego što je ova završila svoj taunt. Kyona je furiozno ušlo no tu mi je najpamtljivije ostalo kad joj je Syuri nabila stiff Knee Kick u corner. Kasnije je ponovila to Running Knee Kickom na Death Yama san. Bilo je pri kraju i par lijepih spašavanja u zadnji čas. Syuri je pokazala i nekakav Fireman’s Carry Neckbreaker što je bilo dobro. Solidno.
7/10

Mayu Iwatani/Starlight Kid vs Momo Watanabe/AZM
Sveto sranje kako dobro. Iako su Momo i Mayu otvorile prva pamtljiva sekvenca je bilo izmjenjivanje pinova Kid i AZM. Onda je bio kratki period dominacije QQ nad Kid, no kad su Momo i Mayu ponovo ušle….AAAA. Mayu je imala prejake tranzicije u pinfalle, onda Baseball Slide Single Leg Kick, Momo je rokala u glavu, dijelile su jedna drugoj Dragon Suplexe. Onda smo vidjeli i Double 619 Kid i Mayu tj. Mayu se trudila što se followale sa Standing Moonsaultima. Momo je onda pogodila Kid sa Meteorom, AZM prelijep Diving Double Foot Stomp, akcija na sve strane. Starlight Kid je pokazala i pravi Moonsault sa top ropea i na kraju divan Sunset Flip Powerbomb za kraj. Fenomenalno.
10/10

Saya Kamitani vs Saya Iida vs Maika
Kako nepotrebno komplikovan format. No ajde makar je svaki od ovih podmečeva ispričao neku priču.
Otvorili smo sa Saya – Saya što je bilo brutalna makljaža Dropkickovima koju je Kamitani završila Standing Moonsaultom.
Kamitani – Maika je bila priča gdje se Kamitani morala boriti protiv powerhouse Maike i to je išla na submissione tj. Single Leg Crab no Maika ju je ipak stavila u Armbar i završila.
Maika – IIda i Saya – Saya 2.0 su bili kratki dijelovi gdje su Iida i Kamitani završile roll upovima.
Kamitani – Maika 2.0 je bio slična stvar kao i prvi samo što je ovdje Kamitani više išla na svoj high flying dok se Maika fokusirala na Judo Throwove i Rock Bottome.
Na kraju Maika – Iida je bila Iidina očajnička borba da ostane u igri no Maika ju je stavila u Kirifudu i to je bio kraj.
Vrlo dobar meč u globalu.
9/10

Giulia vs Konami
AAAAAAAAAAA!!! Znači ne znam odakle da počnem. Krenule su mat wrestlingom pa je Konami Headscissorsima nabijala Giulii glavu od ring. Onda je izbacila iz ringa i sa aprona je pogodila Sliding Kickom a Giulia je vratila Swinging Neckbreakerom na ringside. Vratile su se u ring i dijelile German Suplexe pa su otkidale glavu jedna drugoj. Pa su išle na submissione gdje je Konami zamalo eliminisala Giuliu Sleeperom pa kad nije uspjela samo je bacila u Suplex. Giulia se onda vratila Kickovima u glavu, odradila je prvi Piledriver i ništa, pa Falcon Arrow i ništa i onda je završila sa dva Piledrivera. Divno. Prejak meč. Dakle akcija non stop.
10/10

Tam Nakano vs Natsuko Tora
Fenomenalno, ali na drugačiji način od prošlog meča. Pošto su dobile manje vremena išli su na to da ovaj meč bude ekstremniji dok je Giulia – Konami više bio klasični wrestling meč. Pa je ovdje odmah Natsuko udarila Tam stolicom, kasnije je gušila lancem, udarala onim Bushiroad corner podlogom. Nakano se vratila u meč i dobili smo prejaku sekvencu kad se Natsuko zaletila a Tam ja u zraku pogodila đonom pravo u zatiljak. Onda je Nakano pokazala i prelijep Running Knee Strike. Imali smo i ref bump što je Natsuko iskoristila da vrati lanac u ring. To je followala sa Diving Splashom i Diving Legdropom tako da je bilo i high flyinga. Na kraju su napravili fino da je Natsuko sama sebe zeznula jer je roknula Natsu lancem što je Tam iskoristila da je roll upa. Super.
10/10

Oedo Tai su ih onda malo udarali, Giulia je došla i lijepo su postavili priču da je Giulia još uvijek autsajder tj. ne vide je kao punu članicu Stardoma pa onda Nakano brani čast i Hoshiki i Stardoma. Fino.

Daleko najbolji Stardom show koji sam gledao. Zadnja 4 meča su ubila.
10/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Stardom Explode in Summer 2020 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*