Stardom Cinderella Tournament 2022 – Dan 2 recenzija

Queen’s Quest (Lady C, Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs Donna del Mondo (Maika, Mai Sakurai & Natsupoi)

Sakurai i Lady C otvaraju prilično loše, ali Utami s par kontri i Slamova osvaja blagu prednost nad Natsupoi, a onda Natsupoi koristi High Speed kako bi bila bolja od Kamitani. Kamitani i Maika su imale solidnu razmjenu forearmova, a zatim su imale i nekoliko dobrih kontri prije nego li je Lady C ušla u ring. Iako je Lady C imala par ofenzivnih poteza, Maika vrlo lako stvara prednost s Lariatom i Powerslmovima. Lady C je na kraju i kickoutala nakon jednog Powerslama, ali Maika iza toga radi Michinoku Driver II, i uzima pobjedu za svoj tim.

Nakon meča Kamitani i Maika imaju staredown.

Oedo Tai (Ruaka & Saki Kashima) vs God’s Eye (Ami Sourei & MIRAI)

Oedo Tai vrlo brzo stiču prednost nakon šta su izolirale MIRAI. Nakon kratke dominacije Oedo Taia Sourei uspijeva ući u ring, ali osim par Shoulder Tackleova niti ona nije uspijela nešto više postići. Ponovno ulazi MIRAI, i nakon nekoliko Sholder Tackleova uspijeva srušiti Ruaku. Kasnije dobijamo Kashima/MIRAI sekvencu koja je započela malo sporije s Kashiminom polugom, ali onda upravo ona radi svoj Uppercut i ponovno dolazi u prednost nad God’s Eyem. MIRAI uz pomoć Sourei dolazi u prednost, i nakon dva dobra Lariata pinuje Saki Kashimu.

STARS (Koguma, Mayu Iwatani, Momo Kohgo & Saya Iida) vs Cosmic Angels (Mina Shirakawa, Tam Nakano, Unagi Sayaka & Waka Tsukiyama)

Nakano lako stvara prednost vrlo dobrim udarcima nad Kohgo, a onda prvo Unagi pa zatim i Shirakawa dobro pariraju Iidi, sve dok Iida nije krenula sa svojim dobro poznatim Chopovima. Pogađa vrlo dobar Vertical Suplex, međutim Mina uz pomoć Tam radi par Bodyslamova. Završavaju sekvencu Iidinim Lariatom, Mininim Backfistom, te Iidinim Powerbombom. Iako je primila 619, Waka je nekako izgledala bolje u sekvenci s Kohgo, jer je odradila dosta dobre forearmove i čak je pogodila svoj signature, međutim STARSi ju spriječavaju. Koguma i Mayu rade timski potez (Kogumin Splash), a onda Mayu radi Double Foot Stomp, ali Waka kickouta. Uz Nakanin Spinning Kick, Waka pokušava pinati Mayu, ali ostatk STARSa ulijeću u ring i prekidaju pin. Mayu prima Swinging Backslam od Mine i Unagi, a onda i Waka pogađa Suplex međutim Iwatani kickouta. Uz blagu pomoć Kogume Mayu radi Superkick, a zatim i Frog Splash te uzima pobjedu za STARSe. Kako izgleda Waka je sve bliže i bliže svojoj prvoj pobjedi.

Cinderella Tournament 2022 Second Round Match
Hazuki vs AZM

Fenomenalno su otvorile high speedom, gdje je AZM zamalo pokupila vrlo brzu pobjedu. Hazuki je išla na svoj poznati Running Big Boot, ali AZM kontrira u Hurricanranu. AZM radi i brutalan Double Foot Stomp, a onda dobijamo solidnu razmjenu forearmova. Obje prelaze preko gornjeg užeta i dobijamo fantastičnu sekvencu na apronu, gdje AZM izvlači deblji kraj tako što je primila Double Foot Stomp. Running Big Boot, DDT i Bodyslam su samo neki od poteza koje je Hazuki iskoristila, međutim AZM kickouta. AZM je pokušala pobijediti s Azumi Sushijem, ali Hazuki kontrira i na brzinu uzima pobjedu i prolazak u slijedeći krug Cinderella turnira. Moram priznati da ovo nije bilo loše niti malo, iako je finiš došao nekako niotkuda.

Cinderella Tournament 2022 Second Round Match
Syuri vs Himeka

Dvije bivše partnerice, a sada stoje na putu prema četvrtfinalu Cinderelle gdje ih čeka Hazuki. Himeka nije gubila ni sekunde vremena te odmah napada Syuri. Nakon par trenutaka Syuri se izmiče Lariatu a Himeka kicku i dobijamo staredown uz ovaciju publike. Uslijedili su chain i mat wrestling, a onda Syuri pogađa tri stiff kicka ravno u leđa Himeke. Syuri ponovno usporava igru s Armbarom, ali samo nekoliko trenutaka kasnije Himeka vraća s Boston Crabom/Single Legom. Cure su odradile pomalo traljavu razmjenu forearmova, a onda Syuri pogađa nekoliko brutalnih kickova, dok Himeka odgovara ponovno s slabašnim forearmovima. Syuri kontrira Lariat u German Suplex, a onda Himeka radi Samoan Drop s drugog užeta. Himeka radi dva Lariata, ali Syuri uspijeva pogoditi Diving Leg Drop. Nakon još dva Lariata Himeka radi Torture Rack Facebuster a zatim i Powerbomb, međutim Syuri to kontrira u Triangle Choke pa i u polugu na ruci, ali sudac označava time limit draw. I Syuri i Himeka ispadaju iz turnira, što znači da Hazuki ima slobodnu slijedeću rundu. Vrlo dobar meč.

Nakon meča dobili smo potvrdu da ćemo imati meč za crveni pojas između Syuri i Himeke.

Goddesses Of Stardom Title Match
Oedo Tai (Momo Watanabe & Starlight Kid) (c) vs Donna del Mondo (Giulia & Thekla)

Starlight Kid i Thekla započinju meč s fenomenalnim high speedom. Black Desire prebacuje meč van ringa, i tu dominiraju nad Theklom i Giulijom. Momo i Kid su posjele Theklu i Giuliu na stolice, pa smo dobili picture in picture kadar gdje su obje pogodile Running Big Boot. Natrag u ringu Momo udara Theklu nogom, a onda joj koljenom pritišće vrat. Kid nastavlja dominaciju, a onda Thekla skida svoj remen i njime udara Starlight Kid. Opet smo van ringa, ali ovaj puta polugama Thekla i Giulia dolaze u prednost, međutim ostatak Oedo Taia ih napada. U svom tom ludilu Thekla se zavlači ispod ringa i napada Kid sa kantom, a onda i Giulia s kišobranom. Cure iz DDM-a su našle užad i zavezale Starlight Kid, ali Watanabe ju spašava. Daichiu je zasmetalo što se cure ne drže pravila pa ih je pozvao u ring. Starlight Kid i Giulia su imale jako dobru izmjenu forearmova. Uz pomoć Thekle Giulia stvara prednost pa pogađa Missile Dropkick, a onda Starlight Kid ruši Giuliu s užadi Sunset Flipom te pogađa Twisted Splash. Iza toga Giulia radi Bodyslam, pa obje pogađaju po Suplex, te na kraju jedna drugu udaraju Headbuttom. Ulaze Thekla i Watanabe. Nakon serije kickova Thekla prelazi u Spider poziciju a onda pogađa Spear. DDM je u boljoj poziciji, pa stoga Giulia radi Crossbody s kuta na članice Oedo Taia. Momo Watanabe se našla u nezgodnoj poziciji gdje je primila German Suplex, Tombestone Piledriver, a zatim i brutalan kick u glavu od Thekle. Thekla je zamalo pogodila i Double Underhook DDT, međutim Starlight Kid spašava partnericu. Nakon toga Momo radi B-Driver ali nije dovoljno za pobjedu. Kako bi ju osigurala, Momo stavlja alatni ključ u čizmu ali igrom slučaja pogađa Kid a onda kickouta Thekli u zadnjoj stotinci. Thekla je blizu pobjede i pogađa Lariat, međutim Momo udara nogom Theklu ali Thekla se prima za uže te tako prekida pin. Momo radi Peach Bomb, ali Giulia prekida pin. Black Desire rade Swinging Side Bodyslam, a onda Momo s Peach Sunriseom brani titule. Odličan meč. MOTN.

Nakon meča FWC traži revanš za Goddesses titule, i dobit će ga 5. svibnja u Fukoki.

Sveukupno: Event bi mogli podjeliti na dva djela. Prva tri meča su bila tu samo kako bi sve cure bile na showu i ništa više. Iza toga svaki meč sve bolji i bolji. Odlični mečevi na Cinderella turniru, gdje je Hazuki prošla dalje dok su Himeka i Syuri odradile vraški dobar meč, i nažalost obje ispale. Srećom dobit ćemo njihov singles meč. Main Event rasturio. Black Desire su definitivno jedan od boljih wrestling timova u svijetu trenutačno. Preporuka je da pogledate drugi dio showa, a prvi možete komotno preskočiti.

Be the first to comment on "Stardom Cinderella Tournament 2022 – Dan 2 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*