Stardom Cinderella Tournament 2021 (10/04/2021) recenzija

Stardomov drugi najvažniji turnir je imao svoj prvi dan. Valja napomenuti kako u ovom turniru meč može završiti pinom i predajom, ali i prebacivanjem preko konopca kao u battle royal meču.

Hina vs Lady C

Jedini meč koji nije dio turnira na cardu. U biti Young Lion meč, ali čak i kao takav ispod prosjeka. Dosta traljavo i vidjelo se da nemaju previše iskustva, pogotovo Lady C.

Himeka vs Hanan

Pristojno za ono što je bilo, a to je glorificirani squash. Hanan je pokazala žar i nije dugo trajalo, više se ne može ni tražiti.

Maika vs Konami

Konami mora biti u vrhu što se tiče trenutno aktivnih tehničkih hrvača. Na trenutke izgleda ko hobotnica. Kratak meč kao i svi ostali na cardu, ali zato su imale odličan završetak. Maika podigla Konami u poziciju za suplex na rubu ringa, Konami prešla u guillotine choke , da bi je Maika opet podigla i izvela vertical suplex koji je izgledao (i zvučao) brutalno i skupila pobjedu na izbacivanje iz ringa.

Unagi Sayaka vs Natsuko Tora

Priča meča jako jednostavma, Unagi lovi svoju prvu singles pobjedu u 11 pokušaja. I generalno su to dobro ispričale. Natsuko očekivano dominira većinu meča, ali u jednom trenutku postaje previše samouvjerena, gubi koncentraciju i odleti preko konopca. unagi piše prvu singles pobjedu bez da je ikoga pinala.

AZM vs Rina

Šok, AZM sam vidio kao potencijalnu finalisticu, nikako da gubi u najkraćem meču dana. Počele su u najvišoj brzini i nisu stale naredne četiri minute. Rina napada AZM prije zvona, imaju izmjenu brzih pinova, mješa se ostatak Oedo Taia i izbacuju AZM preko konopa. Realno nisu imale vremena za puno napraviti, ali čak i u tom kratkom roku je Rina izgledala odlični. AZM nastavlja podizati sve što dotakne.

Momo Watanabe vs Starlight Kid

Za mene MOTN. Non stop akcija, ugurale su puno spotova u vrijeme koje su dobile i dale nam brutalan završetak u kojem Kid izvodi Code Red na rubu i tako iznacuje Momo.

Mayu Iwatani vs Fukigen Death

Na prošlom velikom STARDOM showu su Oedo Tai i STARS imali eliminacijski tag meč u kojem zadnja osoba izbačena iz meča mora prijeći u protivničku frakciju. Zadnja je bila Gokigen, koju je Natsuko preimenovala u Fukigen. Promjenom frakcije i imena je došao i malo drukčiji stil hrvanja. Meč su (očekivano) bazirale na komediji i spotovima u kojima se Fukigen pravi da je još prijateljica s Mayu, da bi je u pravom Oedo Tai stilu napala iz zasjede. Mayu (opet očekivano) pobjeđuje na roll up. Kamerman koji se smijao kroz većinu meča je po meni pomogao podignuti meč.

Giulia vs Ruaka

Giulia bolje nosi Moxov izgled od njega samog. Mislim da riječ smisleno najbolje opisuje meč. Nisu radile ništa neočekivano. Stiff meč, Ruaka mora varati da bi si stvorila ikakav prostor, ali Giulia je ipak previše dobra da bi je iz turnira izbacio tinejđer.

Utami Hayashishita vs Mina Shirakawa

Nešto mi nije kliknulo ovdje. Ne mogu pokazati na ništa posebno loše u meču, ali isto tako i ništa posebno dobro. Bilo je i malo previše near fallova s obzirom na tip meča koje su odlučile imati i minutažu.

Tam Nakano vs Saya Kamitani

Solidno, ali prekratko. Imam dojam da su pola meča odradile na rubu ringa. Na istom rubu smo dobili grozan tiger suplex ali i nenormalan kraj koji ne znam kako bih prenio u riječi. Saya je izvela nekakav frankensteiner, umotala se u konope i izbacila Tam van. Stvarno treba biti viđeno. Van finisha mislim da su se štedile za eventualni singles meč za Tamin bijeli pojas.

Syuri vs Natsupoi

Drugi najbolji meč dana. Mislim da su pogriješile što su pokušale imati koliko-toliko tradicionalni main event meč. Nisu imale dovoljno vremena da razviju neku dužu priču i psihologiju. Također je Syurin selling noge bio jako loš. Van toga svejedno jako dobar meč. Dobro su prikazale da Natsupoi želi pobjedu pod svaku cijenu usprkos tome što su u istoj frakciji. Dobro su odradile i brzina vs snaga spotove. Dostojan main event.

Sveukupni dojam:

Pristojan prvi dan. Ništa spektakularno ili must-see, ali isto tako ništa loše. Ne sumnjam da će drugi dan krajem mjeseca biti puno bolji.

Be the first to comment on "Stardom Cinderella Tournament 2021 (10/04/2021) recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*