Stardom – Cinderella Journey 2022 in Kyoto

Momo Watanabe vs Natsupoi vs Momo Kohgo

Odličan način za otvoriti show. Prvo je Natsupoi imala blagu prednost kada je napravila dupli Indian Deathlock, kasnije Momo Watanabe uzima prednost i udara vrlo dobre Kickove. Momo Kohgo je nakon toga imala nekoliko vrlo dobrih kontri, pa je pogodila i 619 na obje protivnice u isto vrijeme. Čak je se trudila održavati što dalje Watanabe od Natsupoi, kako bi imala što više šanse za pobijediti. Dobila je priliku i zamalo s Backslide pinom slavila protiv Natsupoi, ali ona je uspijela kickoutati. Kraj je također dobro odrađen, a Natsupoi pobjeđuje s La Magistral.

Mai Sakurai & Waka Tsukiyama vs STARS (Hanan & Hazuki)

Waka je htjela započeti meč, ali ju je Mai gurnula, pa je Waka ispala iz ringa. Hanan je stvorila prednost, i dominira nad Sakurai. Waka ulazi u ring, i prekida tu dominaciju a onda povlači Sakurai za kosu do svoga kuta i vidno agresivna uzima tag. Stvara ogromnu prednost nad Hanan, pa čak i kada je Hazuki skočila upomoć, Waka je ostala stajati. Sakurai krade tag kada je Hanan Dropkickom lansirala Tsukiyamu u kut. Mai dobro kreće nad Hanan, međutim Hazuki je ipak malo preveliki zalogaj za nju. Waka ju spašava od Hazuki, pa ju ponovno vuče za kosu do kuta, i opet joj uzima tag. S nekoliko odličnih Dropkickova vodi protiv Hazuki, a onda je imala jedan jako dobar pin, gdje je Hazuki kickoutala u zadnjoj stotinci. Hazuki i Hanan zauzimaju ponovno prednost, a nakon Hazukinog Diving Sentona Mai spašava Waku. Potez iza toga bio je Michinoku Driver II, a Hazuki odnosi pobjedu za svoj tim.

Queen’s Quest (AZM & Saya Kamitani) vs Oedo Tai (Ruaka & Starlight Kid)

Odlična high speed sekvenca na početku meča između AZM i Starlight Kid. Činilo se da je AZM stvorila prednost nad Starlight Kid, međutim kada je htjela dati tag Sayi, Kid ju vraća povukavši je za kosu te onda ona uzima prednost. Ruaka je pokušala parirati, međutim neuspiješno. Ulazi Saya i nakon jednog botcha, nekako uspijeva stvoriti prednost nad Kid. Slijedi još jedna fantastična high speed sekvenca AZM i Kid, a ovaj puta AZM ima više sreće. Nije dugo trajala njena prednost, jer ulazi Ruaka i svojim powerhouse potezima zauzima dominantniju poziciju, međutim sve to AZM vraća u svoju korist. Ruaka je imala dobar pokušaj pina na kraju meča, ali ipak AZM slavi s Numero Unom. Nije ovo baš bilo dobro. Meč i nije imao nekakve strukture, pa je izgledalo kao da samo ispucavaju poteze bezveze. Kamitani je bila na supportu, i nije imala previše interakcije s ostalim curama.

Donna del Mondo (Giulia, Maika & MIRAI) vs Cosmic Angels (Mina Shirakawa, Tam Nakano & Unagi Sayaka)

Cosmic Angelsi su odmah napali Giuliu, i nakon par trenutaka Tam uzima prednost nad MIRAI. MIRAI je u podređenom položaju bila sve dok Unagi Sayaka nije ušla u ring. MIRAI kontrira s jednim Body Slamom, a onda daje tag Maiki. Solidna izmjena Big Bootova između njih dvije, a onda ulazi Shirakawa. U drugom djelu meča, dobili smo fenomenalnu izmjenu Forearmova između Tam i Giulije, a onda DDM napada Cosmic Angelse. Kasnije Unagi gura Giuliu na apron, a Tam radi Crossdoby na ringside. Nakon toga Tam ima dobru kombinaciju nožnih tehnika, ali MIRAI se upliće i Giulia dobija priliku za napad. Nakon nekoliko Giulijinih poteza, sudac prekida meč koji se završava neriješeno. Još jedan prosječan meč, u kojem nismo vidjeli ništa posebno. Nakon meča DDM i Cosmic Angelsi nastavljaju s brawlom.

STARS (Koguma & Mayu Iwatani) vs Donna del Mondo (Himeka & Syuri)

Vrlo dobar meč. Iwatani i Syuri otvaraju s vrlo dobrim mat wrestlingom, a onda Himeka uz pomoć Syuri uzima prednost. Dok je Syuri imala nekoliko dobrih kickova, Himeka je odradila par solidnih Power Slamova. Iwatani ulazi u ring i donosi svježinu, međutim cure iz DDM-a, uz zajedničke tag team poteze održavaju prednost nad STARS-ima. Kasnije Koguma ulazi i nekako vraća stvari na početak. Solidna sekvenca nje i Syuri. Koguma izbacuje Syuri iz ringa, a onda Mayu radi Suicide Dive na nju i Himeku. Koguma nastavlja s dobrim Dropkickovima, međutim Himeka ju prekida. Syuri je imala odličnu seriju Kickova, ali nakon jednom Kicka Koguma ju zamalo pina. Zatim slijedi nekoliko vrlo dobrih Syurinih poteza, a na samom kraju uzima pobjedu s Ryuen. Za razliku od prošla dva ovaj je bio malo bolji, prvenstveno jer je ovaj meč izgledao kao da ima i glavu i rep. Što se tiče poteza, bilo je se korektno odrađeno, tako da mogu reći da je ovo bio dobar meč.

SWA Undisputed World Women’s Title Match
Thekla (c) vs Saki Kashima


Ovo je bilo solidno. Cure su otvorile sa solidnim mat wrestlingom, koji nije trajao predugo. Zatim Thekla uzima prednost, i prilično bazično ali dobro protiče prvi dio meča. Thekla malo igra submission game, pa smo dobili jedan dobar Kneebar. U nastavku meča Kashima dobro parira Thekli, pa uz nekoliko dobrih poteza stvara prednost. Saki Kashima je imala dobar pokušaj pina, međutim Thekla kickouta u zadnjoj stotinci. Na samom kraju Thekla pogađa seriju Kickova a zatim brani titulu s Doukugumo Death Dropom.

Sveukupno: Kao prvo da napomenem ova KBS arena u Kyotu je prelijepa. Kao drugo show je bio nekako naporan za gledanje. Početak i kraj showa su bili vrlo dobri, ali sredina se nekako razvukla. Neke priče su se nastavile, tako da je na tom polju bilo zanimljivo, ali u globalu jedan dosta dosadan show za gledanje. Da ne spominjem još jedan Time Limit Draw. Uglavnom, slijedi nam jedan veći event pa se možemo lagano okrenuti njemu.

Be the first to comment on "Stardom – Cinderella Journey 2022 in Kyoto"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*