Stardom 5 STAR Grand Prix 2022 Qualifying League 25.06.2022. – recenzija

5 STAR Grand Prix 2022 Qualifying League Block A Match
Waka Tsukiyama vs Miyu Amasaki

Pomalo neočekivan razvoj meča, ali mi se svidjelo. Čitav meč je bio posvećen holdovima i submissionima tako da smo dobili nešto drugačije, a pritom su cure prekrile nedostatke u ringu. Svaka čast. Amasaki osvaja još dva boda s Amanohashidateom.

5 STAR Grand Prix 2022 Qualifying League Block B Match
Ruaka vs Lady C

Pri predstavljanju imali smo jednu editing grešku, naime umjesto twitter profila, pisao je rezultat meča i da će Ruaka pobijediti s Freezer Bombom. I uistinu tako je meč i završio. Bio je dosta bolji meč s hrvačke strane od prošloga, međutim kao da su htjele dati više nego li su mogle i znale pokazati. Bile su dosta izjednačene, a kao što smo već rekli Ruaka je odnijela pobjedu.

STARS (Hazuki & Saya Iida) vs Donna del Mondo (Himeka & Natsupoi)

Iida i Himeka su započele s nadmetanjem u snazi gdje je Himeka pobijedila. Natsupoi je zadržavala vodstvo sve dok nije Hazuki dobila hot tag. Sredinom meča Hazuki je dobro odrađivala posao s polu high speedom, a onda ponovno ulazi Iida u ring. Saya je tu dobila Himeku na chopovima, ali vrlo brzo Natsupoi to neutralizira. Za kraj smo dobili dosta borbu sekvencu gdje je Natsupoi imala malo više sreće te na kraju slavila s Faerial Giftom.

Queen’s Quest (AZM, Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs Donna del Mondo (Giulia, Maika & Mai Sakurai)

DDM na prevaru hvata prednost, ali AZM vrlo brzo to vraća u korist QQa. Queen’s Quest je dugo dominirao nad Mai Sakurai, a onda je ušla Maika da poravna račune. Maika je dosta dobro odradila taj tranzicijski posao, a onda su Giulia i Utami imale završnu riječ. Pošto znamo kako hrvaju, moglo je to i bolje ali s obzirom na okolnosti možemo zanemariti da su malko podbacile. Nije bilo loše, samo sam očekivao više. Tek na samom kraju smo dobili dobre izmjene poteza, ali već je bilo i kasno te je sudac označio time limit draw.

Oedo Tai (Momo Watanabe, Saki Kashima & Starlight Kid) vs Cosmic Angels (Mina Shirakawa, Tam Nakano & Unagi Sayaka)

Jedan malo lošiji meč gdje je na početku Saki uhvatila prednost nad Minom. Starlight Kid je to nekako održavala, sve dok se cure iz Cosmic Angelsa nisu ujedinile. Bilo je tu solidnih timskih poteza, ali ništa previše pamtljivo. Momo je bila na supportu i nismo je previše gledali ovdje, a na samom kraju Kashima hvata pobjedu Kishikaiseiom nad Unagi Sayakom.

STARS (Koguma, Mayu Iwatani & Momo Kohgo) vs God’s Eye (Ami Sourei, MIRAI & Syuri)

Jako predvidiv meč i baš zbog toga mi nije sjeo. Kohgo na početku gubi prednost i God’s Eye dominira sve do sredine meča kada u ring ulazi Iwatani. Mayu i Syuri su imale dobru sekvencu i razmjenu forearmova, a onda STARSi preuzimaju teren. Lijepo su gradile završnicu nad Sourei, a onda Kohgo ostaje sama s MIRAI. Nakon kratke ofenzive Kohgo, MIRAI pokazuje zašto je ovogodišnja Cinderella i na kraju pobjeđuje s Miramare Shockom.

Sveukupno: Nije loš event bio, ali daleko je to bilo od nečega izvanrednoga. Čisti prosjek. Prvi dio carda je bio donekle zanimljiv pogotovo kvalifikacijski mečevi, a onda kraj je malo podbacio ovim multi-women mečevima.

PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.Ami Sourei48
2.Rina34
3.Miyu Amasaki44
4.Momo Kohgo32
5.Waka Tsukiyama40
PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.Ruaka34
2.Saya Iida33
3.Mai Sakurai33
4.Hina33
5.Lady C43

Be the first to comment on "Stardom 5 STAR Grand Prix 2022 Qualifying League 25.06.2022. – recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*