Stardom 5 STAR Grand Prix 2022 Qualifying League 19.06.2022. – recenzija

5 STAR Grand Prix 2022 Qualifying League Block A Match
Momo Kohgo vs Ami Sourei

Nije ovo bilo dobro. Inače dominantna Sourei danas nije bila toliko dominantna, i Kohgo je pokazala koliko zapravo može. Problem je bio što je Momo vodila meč, a to joj i nije baš jača strana. Sve je nekako natrpano izgledalo. Na kraju Ami se malo pribire i sa Spinning Suplexom ostvaruje još dva boda.

Himeka vs Waka Tsukiyama

Očekivana dominacija i pobjeda Himeke. Nismo vidjeli ništa pretjerano zanimljivo. Himeka je bila bolja u svakom pogledu i time s lakoćom ostvarila pobjedu Boston Crabom.

Maika vs Lady C

Pri predstavljanju Lady C napada Maiku i tako je iznenađuje. Lady C se baš dobro pripremila za ovaj meč, jer je dominirala prvim djelom meča. Imala je strašnu seriju chopova, a onda Maika smiruje strasti s Rare Naked Chokeom i nakon par solidnih poteza privodi meč kraju sa Superplexom. Zabavnih 8 minuta meča.

Queen’s Quest (Miyu Amasaki, Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs Cosmic Angels (Mina Shirakawa, Tam Nakano & Unagi Sayaka)

Ovo je bilo prilično dobro. Amasaki je otvorila sa Shirakawom i odradile su lijep mat wrestling, međutim Amasaki počinje gubiti prednost. Cosmic Angelsi su ju držali podalje od njenih tag team partnerica i dominirali su nad njome. Kada je Miyu uspjela dati tag za Sayu već je puno bolje izgledalo za Queens Quest, ali i dalje kao da su Kouzeni u prednosti. Ulaskom Utami QQ stvara dosta dobre ofenzive nad Unagi, međutim tada ulazi Tam i dobijamo jednu izjednačenu sekvencu. Cosmic Angelsi su izgledali nekako ujednačenije dok je Utami bila više samostalna u ringu. Kraj je bio dosta napet, ali ipak se završilo 15-minutnim Time Limit Drawom.

Donna del Mondo (Giulia & Mai Sakurai) vs God’s Eye (MIRAI & Syuri)

Još jedan jako dobar meč. Mai Sakurai od kada je došla u DDM sve više i više iznenađuje dobrim izvedbama. Tako je bilo i ovdje, nažalost po nju MIRAI i Syuri su ipak bile malo prejake pa je morala Giulia intervenirati. Giulia i Syuri su odradile vrhunski posao. Forearmovi, chopovi, Suplexi, stiff udarci nogama, i ostali potezi su fenomenalno odrađeni. Pred kraj je bilo dosta kickoutova i spašavanja partnera, da mi je se činilo kako pobjeda može otići na obje strane. Na kraju je Sakurai imala fantastičnu sekvencu protiv Syuri gdje je Syuri bila dosta uzdrmana. Ipak za nju Mai nije bila problem pa ju je stavila u Sleeperhold za pobjedu dok Sakurai nije niti tapkala.

Oedo Tai (Momo Watanabe, Ruaka, Saki Kashima & Starlight Kid) vs STARS (Hazuki, Koguma, Mayu Iwatani & Saya Iida)

Ovaj meč je bio ispod svakog očekivanja. Klasični Stardom multi-women meč koji nema strukturu nego samo da se izmjenjuju i rade poteze. Najzabavniji su bili timski potezi, sve ostalo je bilo nekako dosadnjikavo. Na kraju Saki uzima pobjedu s Kishikaiseiom nad Iidom. Uglavnom loš meč.

Sveukupno: Pa osim main eventa, nije ovo bilo toliko ni loše. Za filler show je bilo hajmo reći zadovoljavajuće.

PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.Ami Sourei48
2.Rina34
3.Miyu Amasaki32
4.Momo Kohgo32
5.Waka Tsukiyama30
PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.Saya Iida33
2.Mai Sakurai33
3.Hina33
4.Lady C33
5.Ruaka22

Be the first to comment on "Stardom 5 STAR Grand Prix 2022 Qualifying League 19.06.2022. – recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*