Stardom 5 STAR Grand Prix 2022 Qualifying League 18.06.2022. – recenzija

5 STAR Grand Prix 2022 Qualifying League Block A Match
Rina vs Miyu Amasaki

Amasaki je u ovaj meč ušla jako samouvjereno te s planom i strategijom. Rina je nekako hrvala iz defenzive, i imala je odlične kontre. Amasaki je uspjela pogoditi Go to Heaven i High DDT, međutim nije joj to bilo dovoljno pa na kraju Rina uzima 2 boda s Diving Double Kneedropom.

5 STAR Grand Prix 2022 Qualifying League Block B Match
Hina vs Lady C

Iako skroz drugačije odrađen meč, dosta je sličio na opener. Lady C je ovdje bila bolja, i bila je u prednosti tokom većine meča. Imala je Swing, i nekoliko prekrasnih Big Bootova, međutim Hina od nikuda izvlači Gedo Clutch i osvaja 2 boda.

Saki Kashima vs Koguma vs Unagi Sayaka

Unagi je prezabavna. Htjela je ponoviti koncept koji je imala 14 dana ranije protiv AZM i Kogume, samo što ovaj put nisu smjele psovati. Dobili smo neke solidne high speed sekvence u kojima niti jedna nije imala istaknutu prednost. Bilo je jako zabavno kada su Koguma i Unagi natjeravale Kashimu po dvorani sve dok ih Saki nije zeznula. Na kraju Koguma s Kuma Rollom slavi nad Kashimom.

STARS (Momo Kohgo & Saya Iida) vs Donna del Mondo (Giulia & Himeka)

Kako je meč krenuo tako smo mogli zaključiti da će ovo biti lak posao za cure iz DDMa, ali na kraju i nije bilo baš tako. Himeka je dominirala nad Kohgo, a onda Saya pokušava parirati Giuliji. Giulia se bolje snašla i ovdje je dosta iskustvo bilo na njenoj strani. Giulia na kraju uzima pobjedu s Rings of Saturnom.

STARS (Hanan, Hazuki & Mayu Iwatani) vs Cosmic Angels (Mina Shirakawa, Tam Nakano & Waka Tsukiyama)

Iako smo rezultat već znali, mogli smo samo nagađati tko će uzeti pinfall. Hanan je jako dobro otvorila meč, a onda su Tam i Mayu imale opasno dobre izmjene poteza. Mina je bila na supportu i nismo je baš puno gledali u ringu. Pred kraj Mayu i Hanan su udarile fantastične Superkickove Waki. U završnim trenutcima Cosmic Angelsi gube sve konce i tako Waka ostaje sama s Hazuki. Hazuki je bio dovoljan samo jedan Diving Senton za pobjedu.

Queen’s Quest (Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs Donna del Mondo (Maika & Mai Sakurai)

Zanimljivo koliko je ovaj meč ispao nezanimljiv. Sakurai je odlično otvorila protiv Wonder prvakinje, i tu Saya niti nije imala puno ofenzive. Utami je onda pokazala zašto je bila glavna prvakinja i izdominirala ringom. U nastavku Maika se dobro bori protiv Utami i Saye međutim obje su preveliki zalogaj za nju. Na kraju Utami pobjeđuje Sakurai s German Suplexom. Uglavnom jako dosadan meč za gledati.

Oedo Tai (Momo Watanabe, Ruaka & Starlight Kid) vs God’s Eye (Ami Sourei, MIRAI & Syuri)

Klasični Syuri početak meča, a onda dominacija Oedo Taia pored ringa. Sourei je dovela stvari u normalu, a onda su Syuri i Watanabe imale jako dobru razmjenu nožnih udaraca. Watanabe je tu pogodila odličan Half Nelson Suplex i Double Knee Strike. MIRAI je bila zadnji djelić God’s Eye slagalice, za ostvarenje cilja. MIRAI je na kraju s dobrim Shoulder Tackleovima i Lariatima odlično dominirala nad Ruakom, i kada je Ruaka promašila Freezer Bomb bilo je jasno da MIRAI tu priliku neće propustiti. S Kimurom MIRAI prisiljava Ruaku na predaju, i tako God’s Eye ostvaruje još jednu pobjedu.

Sveukupno: Bilo je dosta zabavnih mečeva kao što su Three Way, kvalifikacijiski mečevi za 5 STAR GP i main event, a bilo je i zaboravljivih stvari i filler mečeva koji su bili tu samo da popune minutažu. Kada se sve zbroji, dobar je ovo event bio.

PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.Ami Sourei36
2.Rina34
3.Miyu Amasaki32
4.Momo Kohgo22
5.Waka Tsukiyama30
PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.Saya Iida33
2.Mai Sakurai33
3.Hina33
4.Lady C33
5.Ruaka22

Be the first to comment on "Stardom 5 STAR Grand Prix 2022 Qualifying League 18.06.2022. – recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*