Stardom 5 STAR Grand Prix 2022 Qualifying League 16.06.2022. – recenzija

5 STAR Grand Prix 2022 Qualifying League Block B Match
Lady C vs Mai Sakurai

Možda meč nije imao neku kvalitetu ali mi se svidjelo kako su cure dale sve od sebe i kako je svaka htjela dodatna dva boda pod svaku cijenu te da neriješeni ishod nije opcija. Nažalost po obje, upravo se to dogodilo.

Tam Nakano vs Waka Tsukiyama vs Saya Iida

Saya je ovdje išla na snagu i to je bilo za očekivati, ali definitivno neočekivano da Waka i Tam nisu surađivale skupa. Inače u ovakvim mečevima hrvačice iz istog Unitea nerijetko surađuju. Nije ovo bilo nimalo loše. Sve tri su dobile solidnu porciju ofenzive, a najviše me je iznenadilo što Tam nije osigurala pobjedu nego Saya Iida.

Cosmic Angels (Mina Shirakawa & Unagi Sayaka) vs Queens’s Quest (Utami Hayashishita & Saya Kamitani)

Definicija 3 star meča. Toliko je bilo ok da ne mogu reći da je loš, ali isto tako je bio toliko bazičan da me nije oduševio. Ne znam, ovakvi mečevi su najteži za recenziranje jer kao da se ništa nije dogodilo a opet bilo je dosta toga. Cure su bile izjednačene tijekom cijelog meča. AphOditE su bile nekako više timski aktivnije, pa je vjerojatno to dalo rezultat ovome meču. Utami je pinala Minu nakon German Suplexa.

Donna del Mondo (Giulia, Maika & Himeka) vs God’s Eye (Syuri, MIRAI & Ami Sourei)

E ovo je bio dobar meč, i to samo zato jer je bio drugačiji od ostalih multi-women mečeva. Jako mi se dopalo što smo u nekoliko navrata svjedočili submission sekvencama koje nisu inače rijetke, ali u ovome meču su ih baš puno koristili. Baš zato što je drugačiji, zato mi se i svidio. Meč je završio neriješeno.

Oedo Tai (Momo Watanabe, Starlight Kid, Ruaka & Saki Kashima) vs STARS (Mayu Iwatani, Hazuki, Koguma & Momo Kohgo)

Joj ovo nije bilo dobro. Ovo je bio klasični Oedo Tai meč gdje su cijelo vrijeme vodili, i kada god bi se članice STARSa približile potencijalnom vodstvu, Oedo Tai bi heel taktikama održavao svoju prednost. Tako je bilo tijekom cijelog meča, da bi pred kraj Hazuki i Kohgo izbacile sve iz ringa, Koguma napravila Crossbody, te Iwatani Suicide Dive. Na kraju Mayu uzima pobjedu nad Ruakom s Moonsaultom. Ne sviđa mi se ovakav booking.

Sveukupno: Jedan malo kraći show, ali filler. Definitivno nije bilo ništa must see, a polako se bližimo kraju kvalifikacija za odlazak na 5 Star Grand Prix.

PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.Ami Sourei36
2.Rina22
3.Miyu Amasaki22
4.Momo Kohgo22
5.Waka Tsukiyama30
PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.Saya Iida33
2.Mai Sakurai33
3.Lady C23
4.Ruaka22
5.Hina21

Be the first to comment on "Stardom 5 STAR Grand Prix 2022 Qualifying League 16.06.2022. – recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*