Stardom 5 Star GP 2019 – Day 4

(Queens Quest) Hina, AZM & Leo Onozaki vs (Oedo Tai)Hazuki i Natsuko Tora

Klasični AZM/Hazuki spotfest. Iako su članice Queens Questa imale brojčanu nadmoć, iskusto i heel taktike Hazuki i Tore su ih držale ravnopravnima. Natsuko pinuje Hinu za pobjedu.

Stars (Saya Iida, Saki Kashima & Starlight Kid) vs Tokyo Cyber Squad (Hana Kimura, Rina & Jungle Kyona)

Jedan malo duži meč nego uobičajeno, za ove pred turnirske mečeve. Tehnički jako ispravan, s tim da su oba tima bila podjednaka u svim segmentima meča. Saya Iida pobjeđuje Rinu.

Mayu Iwatani vs Avary

Iako je Avary odradila jedan sasvim korektan meč, Mayu je bila preveliki zalogaj za nju. Mayu je dominirala većinu meča, dok je Avary imala pokoju dobru kontru. Mayu pobjeđuje, i ima 4 boda.

Tam Nakano vs Momo Watanabe

Tam je cijeli meč bila u podređenom položaju, i imala je ulogu pravoga underdoga. Momo standardno dobra. Tam je fantastično sellala cijeli meč, i upravo je tome pridonjela, kako bi Momo izgledala dominantno. Tam kao pravi underdog pobjeđuje s German Suplexom.

Utami Hayashishita vs Jamie Hayter

Još jedan tehnički meč, s puno chain i mat wrestlinga. Iako je Jamie većinom napadala, Utamijeve kontre su bile fenomenalne, i držale ju ravnopravnom cijeli meč. Nakon prva tri dana Jamie je bila na 100% pobjeda, ali ovoga puta gubi i Utami uzima dva boda.

Konami vs Arisa Hoshiki

Stvarno se treba diviti ovim curama, što su odradile jedan ovakav stiff meč. Pljuštali su udarci nogama, rukama, koljenima i laktovima na sve strane, a bilo je i nekoliko jako dobrih poluga, a s jednom polugom na ruci Konami je završila meč.

Andras Miyagi vs Kagetsu

Jedan jako loš main event. Andras je imala par omanjih botcheva, ali na sreću ti botchevi nisu puno utjecali na meč. Meč se bazirao na chain wrestlingu, ali izgubili su ritam negdje na sredini meča, pa su ubacivali svakave stilove do kraja. Pobjedu je uzela Andras Miyagi.

PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.Tam Nakano46
2.Saki Kashima34
3.Hana Kimura34
4.Momo Watanabe44
5.Mayu Iwatani42
6.Hazuki32
7.Natsu Sumire32
8.AZM42
9.Avary20
PozicijaIme Broj mečevaBroj bodova
1.Jamie Hayter46
2.Konami46
3.Utami Hayashishita46
4.Bea Priestley34
5.Andras Miyagi44
6.Kagetsu32
7.Jungle Kyona32
8.Arisa Hoshiki42
9.Natsuko Tora30

Be the first to comment on "Stardom 5 Star GP 2019 – Day 4"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*