Stardom 5 Star GP 2019 – Day 3

Avary & Rina vs Leo Onozaki & Momo Watanabe

Momo započinje s dominacijom nad Rinom, a onda ulazi Leo Onozaki i nastavlja tamo gdje je Momo stala. Rina nekako uspijeva kontrirati poteze od Leo, i daje tag Avary, koja vraća prednost na stranu TCS-a. Nakon par izmjena pina, u ring se vraća Momo i uspijeva pinati Rinu s Double Knee Strikeom.

Starlight Kid, Saya Iida & Arisa Soshiki vs Hazuki, Kagetsu & Andras Miyagi

Meč je započeo s dosta Highflyinga, a onda Oedo Tai usporava tok meča, i prenosi ga među publiku. Kada su se vratile u ring, Kagetsu radi fantastičan Boston Crab, ali Starlight Kid se uspijeva izvući. Pred samim krajem Oedo Tai radi više tag team poteza, te Hazuki odnosi pobjedu s Codebreakerom.

AZM vs Tam Nakano

Prije meča Tam Nakano je odradila jedan jako smješan promo. Meč je bio čisti spotfest, kakav i priliči ovim dvjema curama. Klasični AZM stil meča, s puno highflying poteza, gdje se Tam jako dobro prilagodila i lijepo pratila AZM-in tempo. AZM je napravila svoj poznati Seated fujiwara armbar, a Tam Nakano je prva osoba koja se izvukla iz te poluge, i na kraju slavila s German Suplexom.

Hana Kimura vs Saki Kashima

Saki pobjeđuje nakon samo 8 sekundi meča. Naime Hana ju je napala prilikom ulaska u ring, međutim iako je primila Suplex, Saki Kashima se snašla i pobjedila Hanu sa svojim finisherom Revivalom.

Natsuko Tora vs Jaime Hayter

Natsuko je imala odličan promo prije meča. Čitav meč su bile izjednačene. Nekoliko dobrih kontri i poterza smo mogli vidjeti, ali ništa više od toga nebi izdvojio. Hayter ponovno pobjeđuje.

Natsu Sumire vs Mayu Iwatani

Jako kratak meč, gdje je Mayu dominirala cijelo vrijeme. Natsu je uspjela 2-3 puta kontrirati, a jedna od tih kontri je dovela da i Natsu Sumire pobjedi Mayu s Revivalom. (Da se podsjetimo, Revival je finisher od Saki Kashime). U ring ulazi Saki Kashima, i njih dvije razmjenjuju par riječi, u vezi tog finishera.

Konami vs Utami Hayashishita

Jedan malo sporiji meč. Većinu meča provele su na matu izmjenjujući poluge i zahvate, da bi pred sami kraj malo ubrzale i počele bacati stiff udarce. Konami slavi s armbarom.

Bea Priestley vs Jungle Kyona

Prvi dio meča, su cure jako dobro odradile. Bea je fantastično radila na Kyoninim leđima, a Kyona je odlično sellala. Sredinom meča Kyona prelazi u prednost, ali kako je meč primicao kraju, tako je i ta prednost blijedila. Kompletno su zaboravile na Jungle Kyonina leđa, i to mi se nije svidjelo. Na kraju su bile jako izjednačene, ali ipak Jungle Kyona uzima pobjeđuje Beu na Count Out, i uzima dva boda.

PozicijaIme Broj mečevaBroj bodova
1.Momo Watanbe34
2.Saki Kashima34
3.Hana Kimura 34
4.Tam Nakano34
5.Hazuki32
6.Natsu Sumire32
7.Mayu Iwatani32
8.AZM42
9.Avary10
PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.Jamie Hayter36
2.Bea Priestley34
3.Konami34
4.Utami Hayashishita34
5.Kagetsu22
6.Jungle Kyona32
7.Arisa Hoshiki32
8.Andras Miyagi32
9.Natsuko Tora30

2 Comments on "Stardom 5 Star GP 2019 – Day 3"

  1. Po vasem misljenju da ima promocija u Evropi samo za zene,da li bi uspjela?

  2. Koliko znam postoji promocija pod nazivom Pro Wrestling EVE, ali i oni su sa sjedištem u Velikoj Britaniji. Za sada im ide ok, koliko sam skužio.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*