Stardom 5 Star GP 2019 – Day 8 (Dnevni show)

AZM & Leo Onozaki vs Arisa Hoshiki & Starlight Kid

Jako izjednačen i brz meč. Oba tima su pokazali odličan timski rad. Arisa Hoshiki uzima pobjedu za svoj tim s Brasilian Kickom.

Avary vs Tam Nakano

Iznenađujuće dobar meč. Avary je imala puno ofenzivnih poteza. Avary je imala nekoliko fantastičnih kontri kao i dva prelijepa German Suplexa. Avary ovdje dolazi do svoje druge turnirske pobjede.

Bea Priestley vs Natsuko Tora

Natsuko je imala jako puno ofenzivnih poteza. Čak je dominirala 80% meča, ali ipak na kraju Bea Priestley uzima dodatna dva boda.

Hazuki, Kagetsu & Jamie Hayter vs Riho, Saya Iida & Mayu Iwatani

Još jedan filler meč, u kojem je Hazuki dobila više spotlighta nego uobičajeno. Saya Iida je također imala nekoliko solidnih ofenzivnih poteza, ali nažalost po nju, Jamie Hayter ju pinuje.

Andras Miyagi vs Konami

95% meča cure su odrađivale chain i mat wrestling. Bilo je nekoliko solidnih pokušaja submissiona s obje strane, međutim cure se ne predaju. Konami je bila jako blizu pobjedi zbog Count Outa, ali je vjerojatno htjela čisto pobjediti pa je prekinula odbrojavanje. To ju je koštalo bodova, jer je meč po prvi puta na turniru završio s Time Limit Drawom.

Saki Kashima vs Natsu Sumire

Ovo je bio neki polu Comedy polu ozbiljni meč. Meč je bio jako loše predstavljen publici, jer vjerojatno ni oni nisu znali što žele od meča. I jedna i druga su najavljivale pobjedu s Revivalom, a Natsu Sumire je bila uspiješnija i pobjedila je Saki Kashimu njenim finisherom.

Hana Kimura vs Momo Watanabe

Odličan main event. Cure su započele sa stiff udarcima, a zatim prelaze na veće poteza kao što su Body Slamovi, Suplexi itd. Momo u nekoliko navrata pokušava prisiliti Hanu na predaju, ali Hana se svaki put izvlači. Momo pokazuje svoje umjeće sellanja poteza, koje odrađuje fenomenalno tjekom cijelog turnira. Hana na kraju uzima pobjedu s Package Piledriverom.

PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.Hazuki68
2.Hana Kimura78
3.Momo Watanabe78
4.Tam Nakano78
5.Mayu Iwatani 78
6.AZM78
7.Saki Kashima66
8.Avary64
9.Natsu Sumire74
PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.Jamie Hayter710
2.Konami79
3.Kagetsu68
4.Arisa Hoshiki68
5.Bea Priestley68
6.Andras Miyagi67
7.Utami Hayashishita4 (ispala radi ozljede)6
8.Jungle Kyona6 (ispala radi ozljede)6
9.Natsuko Tora52

Be the first to comment on "Stardom 5 Star GP 2019 – Day 8 (Dnevni show)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*