Stardom 5 Star GP 2019 – Day 7 (Večernji show)

Natsuko Tora vs Saya Kamitani

Iskustvo protiv brzine. Natsuko se u prvom djelu meča poigravala sa Sayom, ali Saya počinje sve ozbiljnije i ozbiljnije kontrirati. Sredinom meča Saya pokušava polugama savladati Toru, ali bezuspješno. Natsuko ipak uzima pobjedu s Frog Splashom.

Konami & Avary vs Arisa Hoshiki & Saya Iida

Fantastična razmjena nožnih udaraca između Konami i Arise tjekom cijelog meča. Njih dvije su i predvodile ovaj meč, dok su Saya Iida i Avary bile u sporednim ulogama. Avary uzima pobjedu s DDT-om.

AZM vs Saki Kashima

Čitav meč bio je namjenjen brzoj pobjedi, i ka tome su težile obje cure, pa smo mogli vidjeti mnoštvo pokušaja pina, i jako puno varijacija istoga. AZM je bila uspiješnija i uspjela je ugrabiti nova dva boda.

Natsu Sumire vs Tam Nakano

Tjekom ljeta Natsu je ukrala plišanu pandu od Tam Nakano. Tam ju je nekoliko puta pokušala vratiti, ali nije uspjela. Danas se opet priča vrtila oko plišane pande, ali ovaj puta je ishod bio drugačiji. Tam pobjeđuje Natsu, vraća pandu i osvaja dva boda.

Queen’s Quest (Momo Watanabe, Leo Onozaki & Bea Priestley) vs Oedo Tai (Hazuki, Andras Miyagi & Kagetsu)

Poprilično izjednačen meč cijelo vrijeme. Oedo Tai ipak pokazuju malo više složnosti i timskog rada, te upravo zbog toga uzimaju pobjedu. Hazuki pinuje Leo Onozaki.

Jungle Kyona vs Jamie Hayter

Cure su bile izjednačene cijeli meč. Bilo je dosta pokazivanja snage u ovome meču, a isto tako je bilo dosta i teških poteza. Jedan takav (Powerbomb), je i ozljedio Jungle Kyonino rame. Kako bi se meč završio do kraja, Jamie uzima pobjedu s Boston Crabom.

Mayu Iwatani vs Hana Kimura

Hana je dala sve od sebe. Išla je na sve ili ništa, dok se Mayu nalazila u nekom defenzivnom položaju i većinu Haninh napada kontrirala. Završnica meča bila je fenomenalna, a pobjedu s prekrasnim Suplexom uzela je Mayu.

PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.Momo Watanabe68
2.Tam Nakano68
3.Hazuki68
4.Mayu Iwatani78
5.AZM78
6.Hana Kimura66
7.Saki Kashima54
8.Avary52
9.Natsu Sumire62
PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.Jamie Hayter710
2.Konami58
3.Kagetsu68
4.Arisa Hoshiki68
5.Bea Priestley56
6.Utami Hayashishita4 (ispala radi ozljede)6
7.Jungle Kyona6 (ispala radi ozljede)6
8.Andras Miyagi56
9.Natsuko Tora42

Be the first to comment on "Stardom 5 Star GP 2019 – Day 7 (Večernji show)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*