Stardom 5 Star GP 2019 – Day 7 (Dnevni show)

Mayu Iwatani vs Saya Kamitani

Prvu polovicu meča cure su provele radeći chain wrestling. Drugi dio meča bio je malo atraktivniji, pa smo vidjeli i nekoliko flashy poteza. Mayu je kroz čitav meč ciljala Sayin donji dio leđa, pa je na kraju uzela pobjedu s Boston Crabom, koji stvara pritisak baš na taj dio tijela.

Avary vs Hazuki

Dosta brz meč, kako i priliči za Hazuki. Iako je Avary imala dosta samopouzdanja, ipak joj je Hazuki bila veliki zalogaj. Avary je imala dosta dobrih kontri, ali Hazuki se bolje snašla i uzela pobjedu s Brainbusterom.

Leo Onozaki & AZM vs Tam Nakano & Arisa Hoshiki

Meč kao meč bio je jako dobar, ali ovdje je bio fokus na priči. Tam Nakano još uvijek nije oprostila Arisi. Tijekom meča nekoliko puta je Tam udarila Arisu, ali ona joj to nije zamjerila. Leo i AZM su pokazale da mogu odlično funkcionirati kao tim. Nakon svega pobjeda je pripala Arisi i Tam.

Natsu Sumire vs Momo Watanabe

Natsu je krenula agresivno, i brzo je stvorila prednost. Na trenutke je izgledalo kao da će uzeti nova dva boda, jer je izgledala baš dominantno u odnosu na Momo. Momo se probudila na sredini meča, te je do kraja uspjela zadati nekoliko dobrih udaraca, i na kraju slavila s Crossfaceom.

Natsuko Tora & Andras Miyagi vs Saki Kashima & Saya Iida vs Hana Kimura & Jungle Kyona

Jedan jako brz i kratak meč, s konstantnom akcijom u ringu. Kyona i Kimura su bile najbolje predstavljeni tim ovdje, pa su zbog toga i uzele pobjedu. Hana je pinala Sayu.

Jamie Hayter vs Konami

Cure su krenule s vrlo atraktivnim potezima, ali nakon par botcheva spustile su u brzinu niže, i završile jedan sasvim prosječan meč. Jamie je uzela još dva boda.

Bea Priestley vs Kagetsu

Ovo je bio jako dobar meč, pun nadmudrivanja. Obe cure su ušle u meč s dozom opreza, i respekta prema drugoj. Bilo je jako dobrih kontri. Jedina loša stvar u meču bio je ref bump. Naime Kagetsu je tjekom meča puhnula zeleni prah prema Bei, ali Bea se izvukla, da bi ju kasnije Kagetsu omela s crvenim prahom, te na kraju uzela pobjedu s Fireman’s carryom.

PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.Hazuki68
2.Momo Watanabe68
3.Hana Kimura56
4.Tam Nakano56
5.AZM66
6.Mayu Iwatani66
7.Saki Kashima44
8.Natsu Sumire52
9.Avary52
PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.Jamie Hayter68
2.Utami Hayashishita46
3.Konami56
4.Jungle Kyona56
5.Arisa Hoshiki66
6.Kagetsu66
7.Bea Priestley54
8.Andras Miyagi54
9.Natsuko Tora40

Be the first to comment on "Stardom 5 Star GP 2019 – Day 7 (Dnevni show)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*