Stardom 5 Star GP 2019 – Day 6

Leo Onozaki vs Riho

Dosta izjednačen meč. I Riho i Leo su imale po par solidnih poteza, ali za pobjedu Riho se ipak oslonila na svoje submission poteze.

Saya Kamitani, Rina & Konami vs Queen’s Quest (Hina, Momo Watanbe & Bea Priestley)

Jedan dosta solidan meč, u kojemu je naglasak bio na Stardomovim rookiejima Hini, Rini i Sayi. Cure su se dosta dobro snašle u glavnim ulogama, dok su Bea, Konami i Momo bile jako dobre kao support uloge. Hina je pinala Rinu za pobjedu.

Oedo Tai (Jamie Hayter, Natsuko Tora & Natsu Sumire) vs Stars (Tam Nakano, Starlight Kid & Saya Iida)

Meč raznih stilova. Natsu Sumire je odradila jedan comedy meč, Hayter i Tora su malo dodjelile pokoji žestoki udarac. Tam Nakano je odradila jedan sasvim korektan tehnički meč, dok su Saya Iida i Starlight Kid doprinjele svojim highflying stilom. Svi ti stilovi su se dosta dobro uklopili, a pobjedu je uzela Jamie Hayter pinujući Sayu Iidu.

Avary vs Saki Kashima

Avary je bila vidno ljuta i razočarana zbog toga što nema niti jedan osvojen bod na turniru, pa je u ovom meču dala sve od sebe, i uzela pobjedu s DDT-em.

Hana Kimura vs AZM

AZM je odradila meč jako samouvjereno, dok ju je Hana podcijenila. Nekoliko fenomenalnih kontri dovelo je do toga da je AZM uhvatila Hanu Kimuru nespremnu, i na brzinu ju pinala.

Jungle Kyona vs Kagetsu

U prvih par sekundi Kagetsu je izvukla Armbar i Kimuru, ali Kyona se uspjela izvući iz tih poluga. U nastavku meča Kagetsu dobro radi na Kyoninoj ruci, ali Jungle Kyona se s par Powerhouse poteza vraća u meč. Pred kraj su bile dosta izjednačene, a Jungle Kyona pobjeđuje s Kinniku Busterom.

Hazuki vs Mayu Iwatani

Jedan polu tehnički polu highflying meč, koji je bio solidan. Cure su razmjenile i nekoliko stiff udaraca, ali ništa više od toga. Sve u svemu, odradile su ispod očekivanja. Hazuki kontrira Moonsault u brzi pin, i odnosi dva boda.

Andras Miyagi vs Arisa Hoshiki

Cure su prvi dio meča provele radeći chain wrestling. Svaki potez bio je dosta sporo izveden, ali tehnički ispravan. Meč nije trajao dugo, a pobjedu je uzela Arisa. Arisa sada ima 6 bodova, a Andras Miyagi ostaje na četiri boda.

PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.Hana Kimura56
2.Hazuki56
3.Momo Watanabe56
4.Tam Nakano56
5.AZM66
6.Mayu Iwatani66
7.Saki Kashima44
8.Natsu Sumire42
9.Avary42
PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.Konami46
2.Utami Hayashishita46
3.Jungle Kyona56
4.Jamie Hayter56
5.Arisa Hoshiki66
6.Bea Priestley44
7.Kagetsu54
8.Andras Miyagi54
9.Natsuko Tora40

Be the first to comment on "Stardom 5 Star GP 2019 – Day 6"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*