Stardom 5 Star GP 2019 – Day 2

Rina & Kamitani vs Hina & Leo Onozaki

Malo traljav meč s par botcheva, ali ipak su to rookie pa treba imati malo razumjevanja.

Ruaka, Jungle Kyona & Riho vs Saya Iida, Starlight Kid & Saki Kashima

Jungle Kyona i Saki Kashima imaju slobodan dan što se tiče turnirskog djela. Riho je uz nagovor Jungle Kyone odradila njihov “Yes Sir” znak, ali nema još službene najave da se pridružila TCS-u. Jungle Kyona i Saya Iida su odradile jedan odličan dio meča, gdje je Kyona pokazala zašto je jedna od boljih u Stardomu, a Iida je pokazala da je jedna od nadolazećih zvjezda. Starlight Kid i Riho su doprinjele dosta s highflying stilom hrvanja.

Avary vs Momo Watanabe

Meč su započele s chain wrestlingom. Momo i Avary su se izmjenjivale u polugama, dok nije Momo uzela pobjedu s Teqila Sunrise Suplexom.

Hana Kimura vs Natsu Sumire

Natsu kreće agresivno, i odmah napada Hanu Kimuru. Čitav meč su bile izjednačene, ali ipak Hana uzima pobjedu sa Seated Fujiwara Armbarom.

Jamie Hayter vs Andras Miyagi

Predosadan meč. Meč se bazirao na tehničkom hrvanju, s dosta zahvata, poluga, gušenja, itd. Bilo je par udaraca i nekoliko hrvačkih poteza, gdje je nakon Piledrivera Jamie Hayter uzela drugu pobjedu na turniru.

Natsuko Tora vs Kagetsu

Ovo je bio prvi meč na turniru za Natsuko Toru. Natsuko je izgledala dosta fokusirana. Dosta su se tukle među publikom. Natsuko ju je tukla s kišobranom, te pokušala gušiti lentom koju nose članice 5 Star GP turnira. Nakon 3 uzastopla Frog Splasha, Kagetsu je ipak skupila snage i puhnula zeleni prah na lice Natsuko Tore koju je to omelo, što je omogućilo Kagetsu da ju pobjedi s Fireman’s Carry Slamom.

AZM vs Mayu Iwatani

Fantastičan meč. Početak meča je bio čisti spotfest da zagrije publiku. Nakon toga AZM radi neke odlične poluge na Mayinoj ruci, a za kraj su se izmjenjivale u mnogim varijacijama pina, gdje je Mayu ipak bila uspješnija i nekako je pinala AZM.

Tam Nakano vs Hazuki

Hazuki je dominirala sa svojim high speed stilom u početku meča. Kroz ostatak meča Tam pokušava nožnim udarcima doći u prednost, te je nekoliko puta i uspjela kontrirati Hazuki, i na kraju Tam pobjeđuje sa Suplexom.

Konami vs Bea Priestley

Na trenutke dosta stiff udaraca je bilo. Konami je odlično radila na Beinoj nozi, dok je Bea mogla malo bolje sellati. Bea pobjeđuje s Queens Landing.

Utami Hayashishita vs Arisa Hoshiki

Odličan meč. Cure se ovdje nisu štedjele. Arisa je većinu meča provela udarajući nogama i koljenima, dok je Utami bila solidna sa submission potezima i holdovima. Utami pobjeđuje sa Spin Out Torture Rack Bomb, i sada u dva meča ima dvije pobjede.

PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.Hana Kimura24
2.Saki Kashima12
3.Mayu Iwatani22
4.AZM22
5.Tam Nakano22
6.Hazuki22
7.Momo Watanabe22
8.Avary10
9.Natsu Sumire20
PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.Bea Priestley24
2.Jamie Hayter24
3.Utami Hayashishita24
4.Konami22
5.Kagetsu22
6.Jungle Kyona10
7.Natsuko Tora10
8.Andras Miyagi20
9.Arisa Hoshiki20

Be the first to comment on "Stardom 5 Star GP 2019 – Day 2"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*