Stardom 5 Star GP 2019 – Day 1

Natsuko Tora vs Avary vs Rina vs Ruaka

Rina i Ruaka su dobile malo ofenzive jer su iz istog stablea, pa su često radile skupa protiv Natsuko i Avary. Natsuko je odradila čisto solidan meč, a Avary je uzela pobjedu.

  • Predstavljanje svih učesnica

Leo Onozaki, Saya Kamitani & Hina vs Saya Iida, Starlight Kid & Riho

Jedan vrlo brz, kratak i zanimljiv meč, s dosta raznovrsnih stilova. Za Riho i Kamitani je ovo bio drugi meč u Stardomu. High Speed prvakinja Riho, uzima pobjedu za svoj tim.

Natsu Sumire vs AZM

Dosta izjednačen meč. Natsu je bila jako dobra baza za AZM-ine highflying i akrobatske poteze. AZM završava meč sa polugom na ruci.

Hana Kimura vs Tam Nakano

Kroz čitav meč cure su radile fantastične submission poteze, kao i nekoliko fenomenalnih stiff udaraca, te kontri. Hana Kimura pobjeđuje s Octopus Holdom.

Saki Kashima vs Mayu Iwatani

Mayu je dominirala većim djelom meča, a u nekim trenutcima se predstavljala kao pravi heel. Saki Kashima je imala nekoliko dobrih kontri, a na kraju na iznenađenje svih čak i pobjeđuje sa svojim finisherom Revivalom.

Jamie Hayter vs Arisa Hoshiki

Stvarno je užitak gledati Arisu kako djeli nožne udarce svojim protivnicama. Na trenutke ne aktivan meč, radi Jamienih tauntova. Kraj meča je došao dosta brzo i ne očekivano, bez nekog momentuma. Jamie Hayter je pobjedila Arisu, i tako prekinula njen ne pobjedivi niz u singles mečevima.

Andras Miyagi vs Bea Priestley

Miyagi je bila bolja u prvom djelu meča. Pokazala je dosta submission poteza, Suplexa, Dropkickova, te nekih varijacija Slamova. Bea Priestley ipak uspijeva nakon jedne kontre doći do pobjede.

Jungle Kyona vs Utami Hayashishita

Jako dobar meč. Utami i Kyona imaju jako dobru kemiju u ringu i užitak ih je gledati. Čitav meč su bile izjednačene, i nakon dva međusobna neriješena ishoda, Utami uzima pobjedu s Torture Rack.

Hazuki vs Momo Watanabe

Hazuki je započela s heel taktikama doći u prednost, što joj i uspijeva. Momo s par kontri pokušava izboriti prednost, ali bezuspješno. Za sami kraj meča dobivamo malo mat wrestlinga, gdje Hazuki uzima dva boda.

Kagetsu vs Konami

Kagetsu ulazi u meč dosta agresivno. Konami je ovdje dobro predstavljena. Može primiti dosta udaraca, ali ne odustaje tako lako. Kagetsu je dominirala većim djelom meča, ali ipak Konami slavi s polugom na ruci.

PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.AZM12
2.Hana Kimura12
3.Hazuki12
4.Saki Kashima12
5.Avary00
6.Mayu Iwatani10
7.Momo Watanabe10
8.Natsu Sumire10
9.Tam Nakano10
PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.Bea Priestley12
2.Jamie Hayter12
3.Konami12
4.Utami Hayashishita12
5.Natsuko Tora00
6.Andras Miyagi10
7.Arisa Hoshiki10
8.Jungle Kyona10
9.Kagetsu10

Be the first to comment on "Stardom 5 Star GP 2019 – Day 1"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*