Stardom 27.02.2022. – recenzija

Oedo Tai (Ruaka & Saki Kashima) vs Cosmic Angels (Tam Nakano & Waka Tsukiyama)

Meč i nije bio nešto pretjerano zanimljiv. Dosta predvidivo je ovo bilo jer, svima je poznato da Waka čeka svoju prvu pobjedu u Stardomu. Tam Nakano je bila vrlo dobar support ovdje, dok su Oedo Tai svojim heel taktikama održavali vodstvo. Pred kraj meče Tsukiyama dobija malo ofenzive nad Kashimom, ali dva puta ju Ruaka spašava. Saki na kraju slavi s My Emblemom.

Donna del Mondo (MIRAI & Thekla) vs Cosmic Angels (Mina Shirakawa & Unagi Sayaka)

E ovo je već bilo bolje. Thekla i Mina Shirakawa još od svog feuda imaju dobru kemiju u ringu, a pritom i povezanost s publikom. Nije dugo trajala sekvenca između njih koja je bila dobra, a onda MIRAI i Sayaka ulaze u chain wrestling koji i nije bio nešto poseban, međutim kratko je trajao. Prvo Unagi ima fantastičan Big Boot, a onda Cosmic Angelsi imaju nekoliko fenomenalnih tag team poteza i stvaraju prednost. Sredina meča je bila također dobra. MIRAI sa svojim Shoulder Tackleom srušiti Sayaku ali ova je hvata Big Bootom, pa Thekla ima vrlo dobru seriju Chopova sa Shirakawom. Kraj je fenomenalno odrađen. U ringu su Thekla i Unagi. Thekla pokušava pobjediti s Coquina Clutchom, međutim Unagi se izvlači. Zadnja minuta je bila savršena. Unagi pogađa nekoliko prekrasnih Big Bootova, i u utrci s vremenom pokušava ju pinovati nekoliko puta, međutim Thekla svaki puta kickouta. Zatim Thekla pogađa nekoliko Kickova u glavu, a onda sudac oznacuje Time Limit Draw. Jako dobar meč, međutim Shirakawa i Sayaka trebaju jednu jaču pobjedu kako bi mogle biti jake kao izazivačice za Goddess titulu. Ovako niti jedan tim nije profitirao od ovoga.

STARS (Mayu Iwatani & Momo Kohgo) vs Donna del Mondo (Giulia & Mai Sakurai)

Vrlo dobro otvaranje za Kohgo i Sakurai. Cure su odmah agresivno krenule u brawl, i bilo je poprilično izjednačeno. Giulia i Iwatani su im pomagale koliko su mogle, a onda smo idobili i njihovu sekvencu. Bila je vrlo dobra, međutim kratka. Iwatani je imala jedan bump gdje je završila direktno na vratu, srećom nije joj bilo ništa. Onda Iwatani taga Momo i onda smo već mogli pretpostaviti pobjednika. Mayu se često miješala u meč, ali Giulia i Sakurai to nekako kontroliraju. Na kraju Giulia slavi nad Kohgo s Falcon Arrow.

Oedo Tai (Momo Watanabe, Rina & Starlight Kid) vs STARS (Hanan, Hazuki & Koguma)

Sestre Rina i Hanan započinju meč, a Future prvakinja polako gubi konce. Oedo Tai je u vodstvu. Prvo Rina, pa Watanabe a onda i Starlight Kid. Koguma ulazi i dobijamo solidnu high speed sekvencu. Slijedi sekvenca Watanabe i Hazuki, međutim nažalost nismo dobili ništa vrijedno spomena. Krug se ponovno zatvorio kada su u ring ponovno ušle Hanan i Rina. Do kraja je bilo jako neizvjesno, jer su Hazuki i Koguma dosta pomagali Hanan, a Starlight Kid i Momo Watanabe Rini. Dosta dobrih poteza na samom kraju, a onda Starligh Kid i Momo pogađaju tag team potez nad Hanan, te ju Rina pinuje nakon Gory Bomba. Nakon meča Rina izaziva Hanan na meč za Future titulu, a zatim Starlight Kid i Momo Watanabe FWC za Goddess titule.

Queen’s Quest (AZM, Lady C, Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs Donna del Mondo (Himeka, Maika, Natsupoi & Syuri)

Prvo dobijamo mat wrestling Kamitani i Syuri, a zatim high speed između Natsupoi i AZM. Sve je to bilo kratko, a onda QQ polagano stvara prednost. Kamitani radi dobar Bodyslam, a iza nje Lady C ima vrlo dobar Swing nad Natsupoi. Maika ulazi i čisti ring, a onda slijedi jedna solidna, izjednačena sekvenca s Kamitani. Syuri i Utami su imale dobar dio kada je Syuri pogodila brutalan Big Boot, a zatim je bilo nekoliko većih poteza na obje strane. Lady C ima nekoliko ofenzivnih poteza nad Himekom, ali ostatak DDM-a ulijeće u ring te pomaže Himeki da stvori prednost. Na kraju Himeka pinuje Lady C s Powerbombom. Himeka zajedno s ostatkom Donne del Mondo zatvara show.

Sveukupno: Jedan vrlo dobar show. Dobili smo nekoliko dobrih mečeva, pogotovo MIRAI i Thekla protiv Sayake i Shirakawe. DDM tu nebi ništa izgubio a CA bi dobile puno u slučaju pobjede, ali meč je sam po sebi bio dobar. Watanabe i Starlight kid izazivaju FWC na meč za Goddess titule, pa bi i to moglo biti zanimljivo. Show nije dugo ni trajao, pa je i tu veliki plus. Sve u svemu, dobar show.

Be the first to comment on "Stardom 27.02.2022. – recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*