Stardom 24.04.2022.-recenzija

Koguma vs Thekla vs Lady C

Pauk, medvjed i kako je Thekla rekla žirafa, su u openeru. Dok su se Thekla i Koguma natjecale u imitaciji životinja, Lady C je bila pored ringa. Thekla je prva koja je kontrolirala meč. Lady C kontrira s Axeom i Swingom, ali Koguma radi Swing na njoj. Slijedi izmjena forearmova između sve tri, a na kraju brze izmjene poteza gdje Koguma hvata pobjedu s Kuma Rollom.

Natsupoi vs Saya Iida

Prilično zanimljiv meč gdje je Iida ispala jaka, a Natsupoi uzela pobjedu. Natsupoi je krenula na snagu s Sayom, i nije joj išlo pa je promjenila strategiju gdje hvata neki momentum te dosta targetira desnu Sayinu ruku. Nije joj strategija baš upalila jer je Saya svejedno dobila i to zapravo izdominirala s chopovima, toliko da je Daichi morao reagirati pa je slučajno i on dobio jedan chop. Natsupoi radi prekrasan Dropkick i Crossbody, ali Iida ju prekida s Lariatom. Uslijedila je brza izmjena pinova, a onda na kraju Natsupoi radi German Suplex te uzima pobjedu s Fairing Ringom.

Oedo Tai (Momo Watanabe, Ruaka, Saki Kashima & Starlight Kid) vs Donna del Mondo (Giulia, Himeka, Maika & Mai Sakurai)

Mai Sakurai je zamalo uzela brzu pobjedu nad Saki, ali Oedo Tai je vrlo brzo izolira od ostatka DDMa. Oedo Tai dominira nad njom, sve dok Sakurai nije kontrirala Starlight Kidin Irish Whip u Stunner. Maika uz pomoć Giulie odrađuje par ofenzivnih poteza, ali Starlight Kid vrlo brzo pogađa 619 i Standing Moonsault. Momo ulazi i odmah baca stiff kickove, međutim Maika radi odličan Bodyslam. Himeka dobija tag pa radi Samoan Drop/Single Leg kombinaciju, ali Kashima i Starlight Kid pomažu Watanabe. Himeka i Ruaka su odradile ponovno snaga protiv snage sekvencu gdje je Himeka ostala stajati, međutim Oedo Tai se mješa. Sve su cure u ringu i svaka odrađuje po jedan potez. Na kraju Himeka nakon tri Lariata te Powerbomba pinuje Ruaku za pobjedu DDMa.

STARS (Hazuki, Mayu Iwatani & Momo Kohgo) vs God’s Eye (Ami Sourei, MIRAI & Syuri)

Još jedan prosječan multi woman meč, kakve smo do sada viđali. Hazuki i Syuri otvaraju s dosta tehničkog hrvanja, a onda Sourei stvara prednost nad Kohgo. I dok je MIRAI targetirala Mominu lijevu ruku, Syuri je udarala kickove. Momo se izvlači s Dropkickom, a onda ulazi Mayu Iwatani. Syuri i Mayu su imale dobre izmjene, a onda Hazuki s Codebreakerom pomaže Mayu. Ami Sourei odlično parira Iwatani, međutim u ring ulazi Hazuki i radi odličan Senton i Running Big Boot. Sourei vraća Falcon Arrowom te Boston Crabom, pa na kraju radi Lariat. Momo odlično radi protiv MIRAI, ali promašuje 619 pa MIRAI stvara prednost. U ringu Mayu i Hazuki izbacuju Syuri i Sourei iz ringa pa rade Suicide Dive. Kohgo napokon pogađa 619, pa su uslijedile dobre izmjene poteza i pinova. Za kraj MIRAI odrađuje jedan odličan Lariat, međutim Momo kickouta, a onda MIRAI uzima pobjedu s Kimurom.

Queen’s Quest (AZM, Miyu Amasaki, Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs Cosmic Angels (Mina Shirakawa, Tam Nakano, Unagi Sayaka & Waka Tsukiyama)

Miyu Amasaki hrva u svom rodnom gradu. Utami i Nakano otvaraju s chain wrestlingom, a Tam to prekida s Cutterom. Hayashishita imitira idole, što je naljutilo Tam pa je tag dobila Unagi. Unagi pogađa vrlo dobar Big Boot nad Amasaki, pa Kouzeni lagano dominiraju nad njom. Tam radi poluge na rukama i nogama, međutim Miyu se izvlači. Sayaka pogađa dva dobra Bodyslama, a onda AZM pomaže svojoj 02line partnerici, te Miyu daje tag za Sayu Kamitani. Nakon nešto Sayine ofenzive, Unagi uz pomoć Tam stvara prednost. Mina i AZM su odradile dosta solidan posao. Prilično izjednačene sve dok Shirakawa nije ispucala jedan od boljih Spinning Backfistova. Waka i Miyu ponovno u ringu, ali iako su dvije najneiskusnije u ringu dostavile su prilično solidno hrvanje. Miyu pogađa veliki DDT, ali cure iz Cosmic Angelsa stvaraju prednost, a Tam skače s užeta na članice QQ koje su bile pored ringa. Natrag u ringu Waka pogađa Missile Dropkick te svoja dva finishera, Backslama. Svaka cura ima po jedan potez, te Kamitani ostaje zadnja, pa radi Springboard Crossbody. Ulazimo u završnu fazu meča gdje QQ pomaže Amasaki te onda radi još jedan veliki DDT, iz kojega Waka kickouta. Publika je pozitivno reagirala na to. Miyu radi svoju varijaciju Pedigreea, s kojom hvata pobjedu u svome Kyotu. Finisher se zove Go To Heaven. Inače ovo je prva pobjeda za Miyu gdje je ona uzela pin.

Nakon meča Miyu se zahvaljuje svojoj publici i najavljuje povratak u lipnju u Kyoto.

Sveukupno: Za razliku od prošlog showa, ovaj je bio gledljiviji i to dosta. Naravno nije ništa bilo PPV nivoa, ali dobili smo solidan razvoj feudova i priči, a to je najbitnije za ovakav show.

Be the first to comment on "Stardom 24.04.2022.-recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*