Stardom 23.04.2022.-recenzija

Waka Tsukiyama vs Lady C vs Miyu Amasaki

Cure iz QQ se udružile, ali Waka uspijeva kontrirati i doći u kratku prednost. Zatim Lady C radi Swing prvo na Amasaki, a potom i na Tsukiyami. Slijedi dupli Side Russian Leg Sweep, ali i Waka i Miyu kickoutaju. Waka opet dolazi u prednost sa svojim signature submissionom, ali nedugo zatim Miyu radi fantastičan DDT, a onda zamalo ostvaruje pobjedu nad Lady C sa Small Packageom. Lady C dolazi u prednost s Big Bootovima nad Wakom, a onda ju pobjeđuje s Ore Ga Taueom. Uglavnom prilično ne zanimljiv meč.

Ruaka vs Utami Hayashishita

Ruaka heel potezima zauzima vodstvo, a zatim Flatlinerom i Crossfaceom to i zadržava. Iako ju je Utami uspijela srušiti Lariatom, sekundu kasnije joj Ruaka vraća istom mjerom. Utami ju spušta s kuta ringa, te s Dropkickom kreće njena ofenziva. Iza toga slijedi Lariat pa German Suplex s kojim Utami slavi protiv Ruake. Još jedan jako slab meč.

Queen’s Quest (AZM & Saya Kamitani) vs STARS (Koguma & Momo Kohgo)

Meč su otvorile Saya i Koguma. Saya se nije dala navući na Bear pozu, ali nakon kratke High Speed sekvence je ipak popustila, i tu su cure iz STARSa došle u prednost. Sayi i AZM nije trebalo dugo da nadvladaju Kohgo i uspostave dominaciju, međutim Momo sve to preživljava i sve bolje i bolje parira s AZM pa tako radi 619 te Springboard Dropkick. AZM ima solidne poluge na ruci Kohgo, a onda zajedno s Kamitani radi nekoliko tag team poteza te na kraju slavi s Cross Arm Suplexom.

Oedo Tai (Momo Watanabe, Saki Kashima & Starlight Kid) vs Donna del Mondo (Giulia, Mai Sakurai & Thekla)

Odmah na početku Oedo Tai napada DDM, ali iako je DDM dobro reagirao na taj napad Kashima je ostala sama u ringu s Sakurai. Mai je pokušala s forearmovima doći u prednost ali bili su preslabi za Saki. Starlight Kid i Momo nastavljaju gdje je Saki stala, ali onda Mai radi jedan Stunner i tako se oslobađa pritiska Oedo Taia. Giulia je dobro započela, a onda je ušla u razmjenu forearmova s Watanabe. Sekvenca je završila tako da je Momo pogodila Double Knee Strike a potom običan high kick. Thekla i Starlight Kid su odradile nekakav polu high speed a najzanimljivije od svega je bio Kidin Crossbody. Kasnije Thekla pogađa Bridge Suplex, a onda ulaze cure iz Oedo Taia i napadaju ju. Priključuju se Sakurai i Giulia, te na kraju Thekla i Starlight Kid imaju jednu dosta izjednačenu seriju solidnih izmjena. Thekla pogađa Spear a zatim je pokušala i Double Underhook DDT, međutim kid se izmiče te daje blind tag za Saki, koja uzima brzi pobjedu s Kishikaiseiom.

STARS (Hazuki, Mayu Iwatani & Saya Iida) vs God’s Eye (Ami Sourei, MIRAI & Syuri)

MIRAI i Iida se na početku meča nadjačavaju i iako je na prvu izgledalo da je MIRAI pobjedila, Saya je ta koja je završila stajati nakon njenog Shoulder Tacklea. STARSi timskim potezom napadaju MIRAI, ali onda se ona pridiže i radi Bodyslam nad Iidom. Ulazi prvo Syuri i s jako dobrim kickovima stvara prednost, a onda Sourei to samo održava. MIRAI ponovno radi Bodyslam. Par trenutaka kasnije Iida vraća Bodyslam MIRAI, te daje hot tag za Hazuki. Hazuki čisti ring s God’s Eyeom, a onda pogađa svoj dobro poznati Running Big Boot. Sourei je prekinula njen momentum, a onda bila prilično izjednačena s Iwatani. Iwatani i Syuri u ringu su imale vrlo dobre izmjene poteza sve dok Syuri nije počela udarati stiff kickove. Mayu uzvraća Superkickom, a onda Saya lupa chopove. Syuri se izvlači te radi dva puta Armbar, ali drugi put preko užadi. Dok je tako visila Hazuki radi Drive-By. Mayu izbacuje Sourei i MIRAI iz ringa, a onda pogađa Suicide Dive. STARSi ispucavaju svoje signature poteze, a onda MIRAI i Sourei spašavaju Syuri. Na kraju Syuri pogađa Iidu High Kickom a zatim radi poluge na ruci, nakon kojih Iida predaje meč. Bilo je ovo vrlo dobro.

Artist Of Stardom Title Match
Donna del Mondo (Himeka, Maika & Natsupoi) (c) vs Cosmic Angels (Mina Shirakawa, Tam Nakano & Unagi Sayaka)

Uh, što je ovo bio naporan meč za odgledat. Odmah napočetku nastaje brawl, i sve su cure pored ringa, a onda se Unagi i Maika vraćaju te imaju izmjenu forearmova. Prilično izjednačene, a onda su ušle Natsupoi i Shirakawa. Mina Shirakawa uz pomoć Kouzena dolazi u prednost, pa stavlja Natsupoi u Surfboard. U ringu je Tam pa otvara svoj dio dobrim kickovima dok je Natsupoi bila sjedila uz kut ringa. Na kraju Unagi nakon Camel Clutcha, gubi prednost Armdrag/Dropkick kombinacijom, te u ring ulazi ponovno Maika. Maika odmah radi dva Bodyslama i Rare Naked Choke. Iz nekog razloga Maika udara nogom Himeku, a onda ju Bodyslama na Sayaku. Himeka svojom snagom, a onda i Natsupoi svojom agresivnošću ima prednost nad Sayakom. To je se baš odužilo s previše bazičnih poteza, a dosta praznog hoda. Himeka je držala Unagi u Single Legu, a onda napokon Unagi radi prekrasan Codebreaker nad Maikom. Mina i Tam su imale par ofenzivnih poteza, ali DDM vrlo brzo vraća stvari u svoju korist. Shirakawa i Himeka su bile prilično izjedmačene, a onda Mina radi dupli DDT nad Natsupoi i Himekom. Unagi ima par solidnih ofenzivnih poteza, ali Himeka radi Samoan Drop, a odmah iza nje Natsupoi pogađa Crossbody. Nakon intervencije Nakano gdje radi Stunner od uže Cosmic Angelsi ponovno imaju prednost. Tam ulazi i radi Running Knee Strike i Side Slam. Slijedi fantastična razmjena forearmova i laktova gdje je Natsupoi izvukla deblji kraj. DDM napada Nakano, a onda Natsupoi pogađa German Suplex. Sve su cure van ringa, a Natsupoi radi Crossbody. Tam prima još jedan German Suplex, pa veliki Superplex od Maike, kao i Side Slam od Himeke. Fairial Gift pogađa Natsupoi, ali Mina i Unagi spašavaju Tam. Unagi i Mina ulaze u ring te nadvladavaju prvakinje, i dok su one pored ringa Tam je u nemogućnosti izvesti over the top potez, Unagi radi dupli Codebreaker a Mina skače na Crossbody. Natrag u ringu Tam je došla sebi i pogađa Spinning Kick. Kouzeni stvaraju prednost te Tam radi German Suplex nad Natsupoi, ali Maika ju spašava. Nakon svih izmjena Tam i Natsupoi udaraju jedna drugu šakom i sve cure su na podu. Tam se prva uspijela podići i udara nekoliko stiff kickova, te fenomenalan Brainbuster. Tam je iza toga pokušala izvesti nekakav Inverted Triangle Choke, ali Himeka ju spašava. Natsupoi pogađa Crossbody uz pomoć Maike i Himeke, ali bezuspješno. Na kraju smo dobili još nekoliko kickova kao i German Suplex od Natsupoi, ali meč završava još jednim time limit drawom. Jako jako loše. Totalno nepotreban još jedan neriješen ishod. Katastrofalan booking meča.

Nakon meča u ring su došle Momo Watanabe, Saki Kashima i Starlight Kid, te su upravo one slijedeće izazivačice za Artist pojas.

Sveukupno: Loše. Još jedan filler show, koji je trajao dva sata predugo (toliko je trajao čitav show). Jedini meč koji bi mogao reći da nije bio loš je STARS vs God’s Eye, a ni to nije nešto da je obavezno za pogledati. Main event je katastofalno odrađen. Jako je naporno bilo za odgledati. Palac dolje za čitav show.

Be the first to comment on "Stardom 23.04.2022.-recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*