Stardom 22.05.2022. – recenzija

Oedo Tai (Momo Watanabe & Saki Kashima) vs STARS (Hanan & Saya Iida)

Solidan opener, gdje je Iida demonstrirala svoju snagu protiv Kashime, ali vrlo brzo je u ring ušla Momo pa su imale jednu stiff razmjenu udaraca. Kashima je ponovno bila u ringu, i dosta je bila bolja od Iide, ali onda u ring ulazi Hanan i lagano čisti ring te zauzima dominantniju poziciju. Hanan se malo previše zaletila, pa je Saki dala tag za Momu koja ju malo smiruje kickovima. Ponovno Saya udara chopove Momi, a onda zajedno s Hanan rade timske poteze. Momo se izvlači i stavlja Iidu u Rare Naked Choke, a onda radi Knee Strike, međutim Iida kickouta. Na kraju Momo i Saki udaraju high kick, pa Momo radi B-Driver i tako Oedo Tai pobjeđuje STARSe.

Queen’s Quest (Hina, Lady C & Utami Hayashishita) vs Oedo Tai (Rina, Ruaka & Starlight Kid)

Ruaka uz pomoć ostatka Oedo Taia, vrlo lako stvara prednost nad Lady C. Lady C je u podređenom položaju, i tek protiv Starlight Kid uspijeva pogoditi par chopova, a onda protiv Ruake radi Big Boot i Side Russian Leg Sweep, te daje tag za Utami. Utami dominira nad Ruakom s dosta dobrih poteza, ali Ruaka radi Flatliner i tako pravi razmak i daje tag za Starlight Kid. Starlight Kid otvara s Crossbodyem i Standing Moonsaultom. Iza toga Utami kontrira jedan potez u Driver, pa radi Sliding Lariat. Hina ulazi i odmah radi Dropkick i Judo Throw nad Kid, ali s druge strane ulazi sestra Rina. Queen’s Quest pomaže Hini, ali Rina se dobro snalazi, i održava meč nekako ravnopravnim. Oedo Tai ulazi u ring, te napada Lady C i Utami, a onda ostaju same Hina i Rina u ringu. Nakon par poteza Rina se penje na kut ringa i radi Diving Knee Drop, te tako vraća pobjedu nakon što je dan prije Hina nju pobjedila.

Cosmic Angels (Mina Shirakawa, Tam Nakano & Unagi Sayaka) vs God’s Eye (Ami Sourei, MIRAI & Syuri)

E ovo je bio jako dobar meč. Napokon da su Kouzeni imali dobar meč, i da nisu predstavljeni kao nesposobna frakcija. Mina Shirakawa i MIRAI otvaraju meč, i cure odmah kreću s high speedom a Mina nadmudruje MIRAI i hvata prednost sa par izmicanja. Cosmic Angelsi se udružuju i zajedničkim snagama dominiraju nad MIRAI. Unagi lagano ali sigurno gubi prednost, a onda ju Sourei stavlja u Boston Crab. Syuri nastavlja gdje je Sourei stala, pa nožnim tehinkama dovodi God’s Eye u jako dobar položaj. Sourei ulazi umjesto Syuri i odmah radi Bodyslam, a onda Unagi pogađa Codebreaker i daje tag za Shirakawu. Mina s brzim hrvanjem uspijeva uhvatiti nekoliko ofenzivnih poteza, međutim protiv Syuri joj to baš i nije puno pomoglo. Syuri radi Suplex i Armbar, dok Mina vraća Spinning Fistom i daje tag za Tam Nakano. Uslijedila je jedna jako dobra, ali i dosta izjednačena sekvenca gdje su na kraju razmijenile German Suplexe, i gdje je Tam pogodila Spinning Kick, a Syuri High Kick. Obje su završile na podu te su dale tag za MIRAI i Unagi. One su imale solidnu sekvencu, gdje je MIRAI imala pokušaj poluge na ruci, a onda Unagi zajedno s CA stvara prednost. Nakon kratke intervencije God’s Eyea MIRAI pogađa Rock Bottom, a onda još i dva Lariata, međutim vremena joj je ponestalo, pa je sudac označio time limit draw. Opet kažem, jako dobar meč.

Queen’s Quest (AZM & Saya Kamitani) vs Donna del Mondo (Natsupoi & Thekla)

Fenomenalnim high speedom otvaraju Natsupoi i Saya Kamitani, ali vrlo brzo ulazi Thekla, međutim uz pomoć AZM Queen’s Quest stvara prednost. AZM nakon jednog Bodyslama gubi prednost nad Theklom i u ring ulazi Natsupoi. AZM daje Sayi tag, ali Natsupoi vrlo brzo dolazi u prednost nad njom. Čak je i Thekla imala jedan brutalan Big Boot. DDM dominira međutim nakon Natsupoinog German Suplexa, Saya pogađa jako dobar Big Boot i daje tag za AZM, ali tag dobija i Thekla. Thekla odmah udara AZM s dobrim ručnim tehnikama i stavlja ju u Octopus Hold. AZM se uspijeva osloboditi i doći u prednost s Numero Unom, ali Natsupoi spašava Theklu i zajedno rade Spear nad AZM i Sayom. AZM ih izbacuje obje iz ringa, a onda Kamitani radi Springboard Crossbody. Natrag u ringu AZM radi Double Foot Stomp, međutim prima od Natsupoi Superkick. Na kraju Thekla i AZM izmijenjuju pinove, te Thekla ipak uspijeva zadržati AZMina ramena na matu 3 sekunde i tako ostvaruje pobjedu prije njihovog meča za high speed pojas.

STARS (Hazuki, Koguma, Mayu Iwatani & Momo Kohgo) vs Donna del Mondo (Giulia, Himeka, Maika & Mai Sakurai)

Sakurai Mai nije pala pod utjecaj Kogume i njenog bear posea, ali Koguma ju je stavila u Camel Clutch i natjerala ju je. DDM to vrlo brzo prekida, ali i dalje STARSi vode. Ulaskom Kohgo, Sakurai je dobila malo više prostora za stvoriti neku ofenzivu i ubrzo daje tag za Himeku. Nakon dva Bodyslama od Himeke, Giulia drži Momo u Camel Clutchu i ismijava Kogumu i njen bear pose. DDM fantastičnim timskim potezima dominira nad Kohgo, a onda Maika uspijeva dopustiti Dropkick od Momo i tako u ring ulazi Iwatani. Blago vodstvo Mayu, Maika prekida s Vertical Suplexom pa u ring ulazi Himeka i odmah radi Shoulder Tackle pa poslije toga stavlja Mayu u Singe Leg. Mayu se uspješno izvlači iz toga, pa prije nego li je tagala Hazuki pogodila je Superkick. Taman je i Giulia ušla pa smo dobili jednu jako kvalitetnu sekvencu gdje su na početku jedna drugoj pogodili Running Big Boot. Iza toga Hazuki je probala s Crossfaceom, ali Giulia hvata donje uže. Kasnije Giulia dosta dobro neutralizira sve Hazukine poteze, pa udara Headbutt i obje završavaju na podu. Na kraju sekvence Giulia radi Back Drop Suplex, Hazuki vraća Codebreakerom a zatim jedna drugu pogađaju Big Bootom. Kohgo i Sakurai su ponovno u ringu, ali Mai bolje kreće te pogađa Stunner i Dropkick pa s Running Big Bootom izražava svoju prednost nad Kohgo. Bulldog i Crossface su samo neki potezi koje je Sakurai iskoristila protiv Mome. STARSi se mješaju i stavljaju Momo iznad Mai. U tom se Giulia pridružuje te omogućava Sakurai da napravi Elbow Drop. Hazuki i Mayu izbacuju sve iz ringa i rade Suicide Dive, a onda u ringu Momo i Mai izmjenjuju forearmove. Momo izlazi kao pobjednica, i radi 619 a onda botcha Springboard Dropkick, međutim i dalje zadržava prednost pa pogađa prilično loše izveden Superkick. Momo ide na pin, ali Sakurai ju okreće u Sakumai Clutch i ostvaruje pobjedu.

Sveukupno: Zadnji show prije Flashing Champions eventa. Show nije bio loš, jer smo dobili jedan jako dobar meč. Cosmic Angelsi su pokazali da nisu nesposobni te da mogu odraditi dobar meč. AZM je doživjela treći poraz za redom, što nikako nije dobro ali barem se veselim njenom meču protiv Thekle. Main event je malo podbacio, ali nije bio pretjerano loš. Solidan show u najmanju ruku.

Be the first to comment on "Stardom 22.05.2022. – recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*