Stardom 21.05.2022. – recenzija

AZM vs Rina vs Hina

Kao što smo mogli i očekivati Queen’s Quest cure zajedno rade protiv Rine, a onda odjednom AZM kreće sama u high speed maniru, gdje ju vrlo brzo Rina i Hina shvaćaju i izbacuju iz ringa, te se njih dvije obračunavaju forearmovima. Nakon par poteza AZM se vraća na velika vrata s još jednim jako dobrim high speedom, a zatim zaključava Numero Uno nad Rinom. Rina kasnije vraća polugama nad objema, a onda izbacuje AZM iz ringa i ide na obračun sa sestrom. Hina nekako uspijeva zarolati Rinu, i savladati je 3 countom.

STARS (Hanan & Saya Iida) vs Donna del Mondo (Mai Sakurai & Thekla)

Prvo su Iida i Thekla imale poziranje, a onda Sakurai i Hanan kreću s malo bržim hrvanjem gdje se Mai malo bolje snalazi i uzima prednost, a Thekla nastavlja tamo di je Mai stala. Iida uspijeva dobiti tag i svojim chopovima lagano čisti ring. Sakurai iza toga targetira Sayinu ruku, kako bi smanjila utjecaj chopova što joj je i pošlo za rukom. Zbog toga ulazi Hanan, ali i s druge strane Thekla. Hanan je dobro počela sekvencu gdje je većinom bila u blagoj prednosti, a onda zajedno s Iidom pogađa njihov signature dupli Splash. Iza toga Thekla i Sakurai malo dolaze sebi i vraćaju se u meč, a onda nakon par izmjena Thekla pogađa Spear nad Hanan koja uspijeva kickoutati. Kraj nismo trebali čekati dugo, jer već u slijedećem potezu Thekla s Double Underhook DDT-om završava meč.

STARS (Hazuki, Koguma, Mayu Iwatani & Momo Kohgo) vs Cosmic Angels (Mina Shirakawa, Tam Nakano, Unagi Sayaka & Waka Tsukiyama)

Nisam shvatio što je se dogodilo na početku, ali STARSi su s lakoćom dosšli u vodstvo. I Mayu i Hazuki kao i Koguma imale su po jedan jači potez sve dok Unagi nije napravila Leg Drop nad Kogumom i dala tag za Shirakawu. Nakon neuvjerljivih forearmova, Hazuki ulazi u ring i pomaže Kogumi stvoriti prednost. Iza njih u ringu su Kohgo i Tsukiyama. Naizgled Kogho je u prednosti, međutim nakon promašenog 619 Cosmic Angelsi dolaze u prednost. Nije dugo trajala prednosti Kouzena, a već su se umiješali STARSi. Kohgo lagano stvara prednost i radi odličan 619, a onda na kraju sekvence pogađa Superkick. Iwatani ulazi i radi Knee Drop, međutim Waka brže bolje gura Mayu na Tam koja joj radi Spinning Kick. Waka se u nastavku trudi svom snagom, ali Iwatani je puno iskusnija od nje pa joj radi Superkick, a zatim i German Suplex. Mayu se već spremila za pobjedu, pa pogađa Frog Splash, ali Waka joj kickouta u zadnjem trenutku. Za kraj Iwatani želi napraviti još jedan German Suplex, ali Waka se pokušava zadržati na Iwatni, dok Mayu to lijepo kontrira u Modified Dragon Sleeper i tako pobjeđuje meč. Iskreno nije ovo baš bio dobar meč. Kompletno je bio čudno strukturiran. Palac dolje.

Oedo Tai (Momo Watanabe, Ruaka, Saki Kashima & Starlight Kid) vs Donna del Mondo (Giulia, Himeka, Maika & Natsupoi)

Meč započinju Natsupoi i Starlight Kid s odličnim high speedom. Fenomenalne izmjene poteza, gdje su bile relativno izjednačene, a onda se uključuje ostatak DDMa, i tako Natsupoi stvara prednost. Nakon par poteza Momo ometa Natsupoi i Kid pogađa Dropkick, a onda meč prelazi na ringside. Pored ringa Oedo Tai je malo dominantniji, a onda u ringu Starlight Kid pogađa Bodyslam nad Natsupoi i radi Standing Moonsault. Oedo Tai je baš u velikoj prednosti nad Natsupoi, ali ona uspijeva dati tag za Giuliu i Giulia ekspresno zauzima vodstvo nad Ruakom. Giulia pogađa dupli DDT nad Starlight Kid i Watanabe, a onda se Himeka nadjačava s Ruakom u Shoulder Tackleovima. Ovoga puta Ruaka je bila uspiješnija i taga Kashimu. Iako je imala solidnih poteza, ipak je Himeka bila bolja od Saki. Saki i Maika nastavljaju meč i dok je Saki napravila Hurricanranu, Momo je ušla u ring i nogama počela udarati Maiku. Odlična sekvenca između Maike i Momo gdje se cure baš nisu štedile, i gdje smo dobili nekoliko dobrih Slamova i Suplexa. Slijedeće sekunde Maika je preživjela pod opsadom Oedo Taia, jer je ostala sama 4 na 1. Momo je u nastavku bila bolja i pogađa B-Driver, ali Himeka spašava Maiku. Nakon toga svaka cura ima po jedan potez, a zadnja u ringu ostaje Starlight Kid koja se penje na kut i u želji da napravi Crossbody, Himeka ju hvata na ramena i baca na sve sudionice meča koje su se nalazile na ringsideu. Kraj je fantastično odrađen gdje se Maika i Watanabe ubijaju od stiff poteza, te Momo radi Hitodenashi B-Driver međutim sudac označava time limit draw.

Nakon meča dobili smo kratki trash talk između Natsupoi i Starlight Kid.

Queen’s Quest (Lady C, Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs God’s Eye (Ami Sourei, MIRAI & Syuri)

Na početku meča smo dobili preview MIRAI i Kamitani meča koji će se dogoditi na Flashing Champions eventu, a cure započinju s chain wrestlingom. Iza toga Sourei hvata prednost nad Lady C, a onda Syuri dominira kickovima. Lady C čini se da nije imala nekog izlaza iz situacije, međutim nakon par minuta teške dominacije God’s Eyea, Lady C pogađa Big Boot nad Syuri i daje hot tag za Utami. Utami dobro kreće protiv Syuri, ali Syuri vrlo brzo pogađa Hurricanranu i Bulldoga. Sourei ulazi i nadjačava se s Hayashishitom Shoulder Tackleovima, međutim izjednačene su. Vraćamo se na početak meča i dvoboj između MIRAI i Kamitani, a ovaj put razmjenjuju forearmove. Saya to prekida odličnim Spinning Kickom, ali uskoro završava na podu jer je MIRAI uspijela uhvatiti Sayinu nogu i uzeti Ankle Lock. Na kraju sekvence MIRAI radi Lariat, a Saya Big Boot i obje su na podu. Kamitani je uspijela dat tag Lady C, a onda odmah radi Swing nad MIRAI. Nakon par poteza sve cure završavaju pored ringa, a onda Kamitani radi Springboard Crossbody. Natrag u ringu Lady C udara Brain chop, a onda s ostatkom QQ zauvima još veću prednost nad MIRAI. God’s Eye vraća istom mjerom, a onda nakon Syurinog Leg Dropa, MIRAI pogađa Rock Bottom. Na kraju MIRAI pogađa Lariat i Miramare Shock, te tako ostvaruje pobjedu za svoj tim.

Poslije meča Kamitani i MIRAI su pričali o nadolazećem njihovome meču koji će se dogoditi 28.05. u Ota Wardu u Tokyu.

Sveukupno: Nije bio loš event, ali ništa se nije niti isticalo da je obavezno za pogledati. Više je bio u priči taj 28.05. i taj event nego li su se posvetile ovome eventu. Sveukupno rekao bi neka slaba trojka.

Be the first to comment on "Stardom 21.05.2022. – recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*