Stardom 21.03.2022. – recenzija

MIRAI vs Miyu Amasaki

Solidan meč, gdje MIRAI otvara dominacijom s holdovima. Amasaki pogađa par dobrih Dropkickova, a onda lijepo targetira udarcima i polugama MIRAInu lijevu nogu. Onda slijedi jedan čudan dio meča, gdje Amasaki vodi ali nekako nemam dojam da je u prednosti. Pogađa i DDT i varijaciju Pedigreea, ali MIRAI se izvlači i na kraju slavi s Boston Crabom. Iako je meč trajao nepunih 10 minuta, proletio je kao da je trajao 6. Nakon meča MIRAI pruža ruku Amasaki, ali Miyu joj samo udara ruku.

STARS (Hazuki & Momo Kohgo) vs STARS (Hanan & Koguma)

Poprilično zanimljiv match up jer me zanimalo kako će ovo izgledati, i moram reći da je bilo prilično zabavno. Na početku je Koguma htjela da Hazuki odradi Bear pose, ali Hazuki nije htjela pa je zauzela blagu prednost s dobrim ali kratkim high speedom. Kohgo sve to gubi, a onda je s Hanan bila poprilično ravnopravna. Hazuki i Koguma rade zajedno Running Big Boot, a onda Hazuki nad Kogumom i Hanan zajedno radi Crossface. Hananin Judo Throw i Springboard Crossbody omogućili su joj da da tag Kogumi, koja je imala solidnu izmjenu forearmova s Hazuki, gdje ju je i pobijedila. Hazuki i Kohgo imaju par timskih poteza, a onda uz malo poteškoća Kohgo radi 619 koji pogađa i Hanan i Kogumu. U nastavku Koguma je bila uspiješnija te pobjeđuje s Kuma Rollom.

Donna del Mondo (Himeka, Maika, Mai Sakurai & Natsupoi) vs Cosmic Angels (Mina Shirakawa, Tam Nakano, Unagi Sayaka & Waka Tsukiyama)

Na početku Cosmic Anglesi stvaraju prednost nad Natsupoi, ali ubrzo Maika čisti ring. Mina je povezala nekoliko dobrih poteza, ali onda Maika taga Himeku koja odmah udara Lariat. Nakon par interakcija s Nakano, Nakano radi odličan German Suplex ali ga odmah i prima od Natsupoi. Nakon toga su sve imale po jedan potez, i sve su na kraju završile na podu. U ring ulazi sviježa Waka koja ima dobru ofenzivu nad Himekom, ali Himeka ju diže u Torture Rack, da bi joj Tam Nakano pogodila Superkick. Tsukiyama preživljava dva jako dobra Himekina Lariata, ali JP Coaster je ipak bio previše. Zabavano je ovo bilo.

Queen’s Quest (AZM, Lady C, Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs Oedo Tai (Momo Watanabe, Rina, Saki Kashima & Starlight Kid)

Meč započinju Momo i Utami, a nakon kraće interakcije QQ preuzima vodstvo, da bi par trenutaka kasnije Oedo Tai došao u prednost. Realno bilo je nezanimljivo do high speed susreta Starlight Kid i AZM, a onda uz Utamijinu asistenciju AZM dolazi u blago vodstvo. AZM radi Numero Uno, i jedan Misslile Dropkick, ali onda Starlight Kid radi 619 i Standing Moonsault. Lady C ima par ofenzivnih poteza, a onda Oedo Tai pomaže Rini. Kasnije istu stvar radi QQ, gdje Kamitani i AZM rade Dive i Double Footstomp s ramena Utami odnosno Lady C. Nakon nekoliko dobrih izmjena među timovima, Saki pomaže Rini s Uppercutom, a zatim Rina pogađa Double Knee Dive na Lady C. Na kraju Rina ostvaruje pobjedu s Hirdangeom.

STARS (Mayu Iwatani & Saya Iida) vs Donna del Mondo (Giulia & Syuri)

Odlično je ovo bilo. Nakon početnih Giulijinih holdova Iida se vraća sa Shoulder Tackleovima, u pomoć joj na kratko priskače Mayu, ali Giulia daje tag Syuri. Syuri kontrolira siutaciju nad Sayom, ali Giulia gubi kontrolu nad Iwatani. Iwatani i Iida zajedno rade Dropkick, a onda Giulia radi German Suplex Iwatani i daje tag Syuri. Syuri kickovima udara Iwatani, ali Mayu kontrira jedan kick u Ankle Lock, a zatim prebacuje u Knee Bar. Syuri se izvlači, radi, a zatim i prima German Suplex. Udara Mayu kickom, ali Mayu vraća Superkickom. Obje su na podu. Iida i Giulia su imale fenomenalnu chop sekvencu gdje je Syuri pomogla Giuliji da dođe u prednost, ali Mayu im poremeće planove. Iida vuče par ofenzivnih poteza, ali onda Giulia uz pomoć Syuri radi Superplex. Giulia ima dosta ofenzive, gdje čak s Syuri pogađa jedan double tag move, a na kraju Giulia ipak ostvaruje pobjedu s Biancom. MOTN.

Nakon meča izjavile su da im je bilo lijepo kao timu, ali vrijeme je da svaka ide svojim putem, te je Syuri rekla kako će imati svog zaštitara u Ryogokuu.

SWA Undisputed World Women’s Title Match
Thekla (c) vs Ruaka

Prvi dio meča je bio jako dosadan. Ruaka i Thekla su odradile pomalo bazičan stil što i nije bilo loše, međutim bilo je ultra sporo. Meč se popravlja kada Ruaka dobija svoju kutiju, kojom udara Theklu u glavu, ali Thekla kickouta. Ruaka pogađa i jedan Diving Splash, ali Thekla se hvata za donje uže. Prvakinja se tada izmiče drugom Diving Splashu, i kreće njena ofenziva i Spearom, Superkickom, i još par poteza, međutim niti Ruaka se ne predaje tako lako. Meč je trajao još jako kratko, i nakon svih ovih poteza Ruaka gubi na O’Connor Roll.

Sveukupno: Show je bio prilično dobar. Neočekivano smo dobili meč između dvije članice FWC-a, zadnje teamanje AliKabe i još par solidnih mečeva kao i meč za SWA titulu. Oedo Tai se diže iz pepela, a DDM ostaje u na okupu za sada, pa ćemo vidjeti što će biti s njima nakon World Climaxa. Ovo je bio zadnji show pred World Climax, na kojem možemo očekivati svašta.

Be the first to comment on "Stardom 21.03.2022. – recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*