Stardom 12.10.2022. – recenzija

Mina Shirakawa vs Lady C

Mina otvara malo bolje, no Lady C se vraća Big Bootom i Side Russian Leg Sweepom. Nakon Lady Cinog Swinga, Mina se pribire i radi Spinning forearm, a zatim stavlja Lady C u Figure Four. Lady C je uspjela uhvatiti uže, a kad se ustala odradila je seriju prosječnih chopova. Shirakawa je targetirala nogu Lady C, no Lady C se vraća bazičnim potezima i pogađa dobar Choke Slam. Lady C je jako dobar seller koliko vidim, jer jako dobro sella ozlijeđenu nogu. Mina na kraju ponovno stavlja Lady C u Figure Four, no ovoga puta Lady C nije imala šanse.

Ruaka vs Utami Hayashishita

S bazičnim heel potezima Ruaka stvara blagu prednost nad bivšom World prvakinjom. Crossfaceom i Running Crossbodyem održava tu prednost, a Utami neuspješno pokušava sa Shoulder Tackleom vratiti se u meč. Ruaka se penje na kut ringa, i Hayashishita tu hvata svoju priliku i diže ju na ramena pa radi Samoan Drop. Nakon par ofenzivnih poteza Utami radi German Suplex i time ostvaruje pobjedu.

STARS (Hazuki & Koguma) vs Donna del Mondo (Giulia & Mai Sakurai)

Koguma započela meč s bear poseom, a onda je izašla iz ringa i počela bježati po publici. Sakurai ju je pratila, a onda kada je došla do ringa nije mogla naći Kogumu. Koguma izlazi ispod ringa, a onda je Giulia i Mai napadaju. Kad su se vratile u ring Hazuki je pomogla Kogumi steći prednost. Giulia ulazi u ring pa nakon par trenutaka radi Curb Stomp i Crossface. Hazuki je u ringu i radi svoj dobro poznati Running Big Boot, no Sakurai pomaže Giuliji pa skupa rade Standing Elbow Drop. Sakurai nastavlja tamo gdje je Giulia stala, pa radi izvrstan Crossface i Suplex. Kasnije Hazuki radi Codebreaker i vraća Crossface. Zatim Hazuki radi Bodyslam i uz pomoć Kogume pogađa Neckbreaker. Za kraj Sakurai prima Diving Senton i tako Hazuki uzima pobjedu za STARSe.

Queen’s Quest (AZM & Saya Kamitani) vs Donna del Mondo (Himeka & Maika)

MaiHime napadaju Sayu i AZM prilikom rukovanja, a onda Maika trči od užadi do užadi bez ikakvih interakcija između nje i AZM. Samo je stala popit malo vode pa je nastavila, a AZM ju napokon prekida rušeći je na pod i pogađajući Dropkick. Himeka ulazi i radi Lariat, pa stavlja AZM u Boston Crab. Kamitani je pokušala stati na kraj Himekinoj prednosti no i ona biva srušena Shoulder Tackleom. Nakon izmjene forearmova, Saya koristi high speed kako bi zbunila Himeku pa je ruši Spinning Jumping Kickom, no Himeka ekspresno vraća Lariatom. Maika i AZM su legalne i AZM hvata Armbreaker, ali Maika se izvlači hvatanjem užeta. AZM promašuje Double Foot Stomp, ali zato Himeka ulazi u ring i radi Lariat te tako pomaže Maiki da dođe u prednost. AZM ipak pronalazi način da napravi La Misticu, no penjući se na kut ringa Maika ju sustiže te radi Superplex. Himeka i Maika zajedno pogađaju Lariat AZM, no Saya spašava stvar i omogućuje AZM da napravi Azumi Sushi. Maika to preživljava pa radi Spinning Lariat te s Enka Otoshiem odnosi pobjedu.

STARS (Mayu Iwatani, Momo Kohgo & Saya Iida) vs God’s Eye (Ami Sourei, MIRAI & Syuri)

STARSi zajedničkim snagama uzimaju prednost nad MIRAI, no MIRAI holdovima nad Kohgo smiruje stvari i dajte tag za Ami. God’s Eye dominira nad Momom, a onda slijedi Syuri i Iwatani sekvenca. Dosta izjednačeno sve dok jedna drugu nisu oborile nožnim udarcima. Iida i Sourei su otvorile chopovima, a onda Ami ruši Sayu Shoulder Tackleom. Nakon još par poteza Ami se zamjenjuje s MIRAI, a Saya s Kohgo. Momo je pogodila 619 na MIRAInu ruku i DDT, ali zato MIRAI radi Lariat i Rock Bottom. Na kraju MIRAI stavlja Momu u Kimuru i tako privodi meč kraju.

Oedo Tai (Momo Watanabe, Saki Kashima & Starlight Kid) vs Cosmic Angels (Natsupoi, Tam Nakano & Waka Tsukiyama)

Odmah na početku meča Tam i Momo su odradile jednu dosta izjednačenu sekvencu, a onda u jednoj high speed sekvenci Natsupoi uz pomoć Kozuena ostvaruje prednost nad Starlight Kid. Waka gubi tu prednost, a onda Tam i Momo imaju dosta spor wrestling trenutak. Starlight Kid ti popravlja dojam odmah Headscissorom, a onda na Natsupoi radi Springboard Moonsault. Tam ulazi i pomaže Natsupoi da stvori prednost, pa Natsupoi radi Fairial Gift. Tada u ring ulazi Momo i zajedno sa Starlight Kid pogađa Running Double Knee Strike. Pred kraj Oedo Tai je izdvojio Tsukiyamu pa su dominirale nad njom. Natsupoi i Nakano spašavaju Waku, izbacuju Oedo Tai iz ringa i skaču Springboard Crossbody na njih. Waka ima dosta ofenzive, ali Kashima se uspijeva obraniti pa radi Double Foot Stomp. Starlight Kid i Momo osiguravaju Kashimi slobodan prostor jer su German Suplexima napale Tam i Natsupoi, a onda i na Waki rade Swinging Side Slam. Kashimi je preostao lagan posao. Saki diže Waku i pobjeđuje s My Emblemom. Dugo nismo vidjeli taj finisher.

Sveukupno: Solidan show, solidno hrvanje. FWC i OMG su pružile vrlo dobar meč, dok je ostatak bio relativno dobar. Za jedan filler show ovo je prolazna ocjena.

Be the first to comment on "Stardom 12.10.2022. – recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*