Stardom 11th Launching Anniversary

Unagi Sayaka vs Momo Kohgo

Momo Kohgo je nova članica Stardoma i ovo joj je prvi meč. Za sada je nastupala za Ice Ribbon, Actwres Girl’Z, te je imala kratki izlet u Meksiko gdje je skupila 7 mečeva u CMLL-u. U ovome meču nije pokazala ništa posebno, a Sayaka je ostvarila rutinsku pobjedu. Momo je imala svega nekoliko Dropkickova i jedan traljavi 619. S lakoćom Unagi uzima pobjedu s Frog Splashom. Za Kohgo je ovo prvi meč u Stardomu, pa je vjerojatno utjecala i trema, tako da ćemo pravu nju vidjeti tek nakon nekoliko mečeva. Poslije meča Unagi govori kako je vidjela strast u Kohgo, ali ipak neće dobiti članstvo u Cosmic Angelsima, na što joj Kohgo odgovara da ni ne želi biti članica tog stablea.

Mina Shirakawa vs Thekla vs Waka Tsukiyama

Iako je poznato da u ovakvim mečevima članice iz istog stablea surađuju, ovdje to nije bio slučaj, iako su se u intevjuu prije meča Mina i Waka tako dogovorile. Na samom početku cure su malo interaktirale s publikom, a onda kada je meč krenuo bilo je upravo onako kako smo mogli i zamisliti. Waka je bila u prvom planu većinu meča, i samo su se Thekla i Mina izmjenjivale u dominaciji nad njom. Prilično jasna formula meča, a i pobjednik je bio lako predvidiv. Dakako Thekla uzima pobjedu s O’Connor Bridgeom.

Queen’s Quest (Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs Oedo Tai (Fukigen Death & Saki Kashima)

AphrOditE sigurno ulaze u meč, međutim vrlo brzo heel potezima i taktikama Oedo Tai dolazi u prednost. Saki Kashima je odradila jako dobar meč. Držala je Kamitani podalje od Utami i imala je nekoliko dobrih highflying poteza. Fukigen Death radi pogrešku gdje sasvim slučajno udara novinama Saki, umjesto Kamitani. Tu njihovo vodstvo skroz pada u vodu, jer Kamitani uz blagu Utaminu pomoć savladava Saki Kashimu sa Star Crusherom.

Tam Nakano vs Mai Sakurai

Meč je bio puno bolji nego li sam mislio. Ovo je bila neka vrsta testa za Mai, i po meni je prošla. Tam je prije 5 mjeseci uzela Mai pod svoje, i sada je htjela vidjeti koliko je napredovala do danas. Tam je kontrolirala meč, i mogla ga je završiti puno prije, ali pustila je Sakurai da i ona pokaže šta zna i može. U prvi dio meča nekako Tam ulazi bolje i spremnije, ali onda kada je uvidjela da je predominantna opustila je malo gard, što ju je zamalo i koštalo meča. Mai otvara s fantastičnim submissionom, a zatim slijedi odličan Big Boot i Facebuster. Mai je imala nekoliko pokušaja pina, no Tam na kraju uz Superkick i Tiger Suplex ipak uzima pobjedu. Nakon meča Nakano govori kako bi voljela nastaviti raditi s Mai i kako se nada da su i njeni osjećaji isti. Sakurai odgovara da zna kakvi su njeni osjećaji, ali pošto je izgubila neće ih još obznaniti.

Oedo Tai (Momo Watanabe, Ruaka & Starlight Kid) vs STARS (Hazuki, Koguma & Mayu Iwatani)

Na početku STARSi izoliraju Watanabe, a par trenutaka kasnije Oedo Tai to radi s Kogumom. Oedo Tai nastavlja s dobrom predstavom i imaju prednost nad Kogumom. Ulaskom Mayu Iwatani stvari se izjednačavaju, i dobijamo solidnu sekvencu s Momo Watanabe. Dobar high speed segment Kogume i Starlight Kid, a onda ponovno Oedo Tai izolira Kogumu. Iwatani joj priskače u pomoć, i radi Suicide Dive na članice Oedo Taia dok je Koguma sama u ringu s Ruakom. Par trenutaka kasnije Koguma pobjeđuje s Side Roll-upom. Solidan meč, ali polako postaje naporno gledati Oedo Tai kako gubi. Jako je predvidivo da će Ruaka primiti pin, i zbog toga automatski unaprijed znamo pobjednika meča. Nakon meča u ring dolazi Momo Kohgo, i moli STARSe da ju prime kao svoju članicu. Iwatani u dogovoru s Kogumom i Hazuki prima Momo u STARSe, a Hazuki dobija zadaću trenirati ju i biti joj mentorica.

Donna del Mondo (Giulia & MIRAI) vs Donna del Mondo (Maika & Syuri)

Fenomenalan main event i odličan način za završiti show. Prvi dio meča bio je nekako tanak, ali i razumljivo je zašto. Ipak je meč trajao pola sata, pa su tu kupovali vrijeme. Sredina meča pripala je Giuliji i Maiki. Giulia je bila ipak u blagoj prednosti, ali i Maika je imala svojih trenutaka. Vidjeli smo i kratku konfrotaciju Giulije i Syuri, koja je izgledala jako dobro. Za kraj smo dobili Syuri vs MIRAI preview onoga što možemo očekivati za par dana u Nagoyi. MIRAI je po prvi puta pokazala zašto je zapravo zaslužila meč za crveni pojas. Ground game, strikeove i high speed je prikazala ovdje, a mislim da još nismo vidjeli sve. Syuri standardno odlična. Priznajem bio sam skeptičan oko njihovog meča u Nagoyi, ali sada mislim da će cure dostaviti jedan odličan meč. Meč završava time limitom. Totalno razumljivo, iako je prvih nekoliko minuta meča bilo pomalo i dosadno.

Sveukupno: Odličan go home show. Khogo je nova članica STARSa, Thekla/Shirakawa feud je do sada bio jako zabavan, QQ vs Watanabe i Starlight Kid je nešto što se s nestrpljenjem iščekuje, a i lijepo su gradili ovaj feud. Priča oko Sakurai dobila je jedan potpuno novi pravac, a MIRAI i Syuri su pokazale zašto se isplati pogledati show iz Nagoye.

Be the first to comment on "Stardom 11th Launching Anniversary"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*