Stardom 10.10.2022. – recenzija

Waka Tsukiyama vs Lady C

Cure otvaraju mat hrvanjem, gdje Waka na nekakve holdove hvata prednost, no Lady C odrađuje jedan Big Boot i vraća stvari na početak. Lady C sa Swingom i Corner Big Bootom stvara veliku prednost, no onda Waka pokušava sa Small Packageom pinati Lady C koja kickouta. Na kraju Lady C stavlja Tsukiyamu u veliki Backbreaker iz kojega Waka nije imala šanse pobjeći.

Koguma vs Mai Sakurai

Nakon kratkog chain wrestinga Mai pogađa Big Boot, a onda izbacuje Kogumu iz ringa. Koguma bježi Sakurai oko ringa, a kada su se vratile u njega Koguma je bila spremnija i bolje je reagirala. Bazičnim potezima je održavala prednost sve dok joj Mai nije napravila Dropkick i Running Bulldoga. Zatim stavlja Kogumu u Camel Clutch i ismijava bear pose. Sakurai dominira nad Kogumom s Missile Dropkickom i Crossfaceom, no kada je se popela na kut ringa, Koguma ju je vratila u ring Cutterom. Koguma je nakon jednog DDTa i German Suplexa pogodila Diving Splash i tako pobijedila svoju protivnicu.

Oedo Tai (Momo Watanabe, Ruaka, Saki Kashima & Starlight Kid) vs STARS (Hazuki, Mayu Iwatani, Momo Kohgo & Saya Iida)

Oedo Tai napada STARSe i izdvajaju Kohgo. Oedo Tai je dominirao mečom, sve dok Kohgo nije kontrirala Corner Crossbodyem Ruaki. Tada STARSi nastupaju sa svojom ofenzivom i kolektivno rade Running Big Boot. Ruaka uspijeva napraviti Crossbody nad Mayu i dati tag za Saki. U nastavku Saya i Starlight Kid imaju izmjenu chopova, no onda Watanabe pomaže Starlight Kid i Starlight Kid radi Standing Moonsault. STARSi ponovno timski odrađuju super segment gdje Kohgo i Mayu rade 619, Hazuki diže Starlight Kid te ju Iida zakucava o pod. Nakon toga Starlight Kid hvata Iidu u Byakko, a samo par trenutaka kasnije s Watanabe radi Swinging Side Slam. Na kraju Starlight Kid radi Moonsault za pobjedu.

Queen’s Quest (AZM, Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs Cosmic Angels (Mina Shirakawa, Natsupoi & Tam Nakano)

E ovo je bio dobar 3v3 meč. Saya i Mina su otvorile bezveznim segmentom gdje nismo vidjeli ništa zanimljivo. Uslijedile su Natsupoi i AZM s jako dobrim ali kratkim high speedom. Uz blagu asistenciju Utami i Saye, AZM ima blagu prednost no Natsupoi vrlo brzo daje tag za Nakano. Tam uz pomoć Natsupoi stvara prednost nad AZM, no na drugoj strani Utami pomaže AZM. Nakon toga Tam i Utami dosta izjednačene. Svaka je primila po German Suplex, i Utami Spinning Kick, a Tam Lariat. Shirakawa i Kamitani su dobile drugu šansu, i bome su je dobro iskoristile. Shirakawa je odradila fenomenalno targetiranje Sayine noge. Tam i Natsupoi su odradile Superkick, a onda ju je Mina stavila u Figure Four. Utami i AZM su došle u pomoć no samo su primile po German Suplex i ispale iz ringa. Natsupoi i Nakano zatim skaču Crossbody van ringa, a povratkom u ring osim jednog Sayinog Suplexa, Mina je u prednosti s Spinning Backfistom, s tri Dragon Screwdrivera, a sa Figure Fourom prisiljava Wonder prvakinju na predaju.

Donna del Mondo (Giulia, Himeka & Maika) vs God’s Eye (Ami Sourei, MIRAI & Syuri)

Iako nisam fan Syurinog mat hrvanja, ovdje s Maikom ga je odradila jako dobro. Iza njih su iza ušle Sourei i Himeka, te su odradile jednu izjednačenu sekvencu Shoulder Tackleova iza koje su obje ostale na nogama. MIRAI je prva koja je srušila Giuliu Shoulder Tackleom, tako da God’s Eye ima prvu prednost. Giulia a onda i ostatak DDMa hvata God’s Eye u poluge. Sourei je ostala nekako izolirana pa su Maika i Giulia imale veliku prednost nad njom. Sourei napokon radi Samoan Drop nad Giuliom i daje tag za MIRAI. MIRAI jakim Lariatima nad Giuliom i Maikom stvara prednost pa skače Missile Dropkick. Himeka spašava Giuliu pa stavlja MIRAI u Boston Crab. Syuri spašava MIRAI, te Dropkicka Himeku u kut i traži da Maika uđe u ring. U početnim izmjenama dosta kontri i izmicanja. Maika uspjeva napraviti Vertical Suplex i Bodyslam, no Syuri uzvraća kickovima. Maika je još imala i Superplex prije nego li je primila high kick. Sourei prvo Lariatima, a zatim uz MIRAInu pomoć stvara veliku prednost nad Maikom. Na kraju Maika uz pomoć DDMa, okreće meč u svoju korist te nakon Lariata i Michinoku Drivera II, ostvaruje pobjedu za Donnu del Mondo.

Sveukupno: Bolji event od prošloga. Barem što se tiče kvalitete mečeva. Što se tiče dvorane i nije bilo baš ugodno. Naime u dvorani pored Stardomove održavao se koncert, pa je tijekom cijelog showa bilo bučno. Za ostalo nemam zamjerki.

Be the first to comment on "Stardom 10.10.2022. – recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*