Stardom 09.10.2022. – recenzija

Ruaka vs Lady C

Malo lošiji opener smo dobili. Ruaka je bila većinu meča konkretnija. Iako je na početku koristila malo prljave poteze kako bi zauzela bolju poziciju. Lady C je imala nekoliko kontri, međutim nije ništa od toga uspjela povezati. Na kraju Ruaka s Vader Bombom odnosi pobjedu.

Mina Shirakawa vs Saya Iida

I drugi meč je malo razočarao. Započele su izmjenama Shoulder Tackleova i chopovima, i tu je Saya bila malo uspješnija. Zatim je imala jednu solidnu sekvencu sa serijom Suplexa, no Mina radi nekoliko Dropkickova u Iidinu nogu. Pred kraj Shirakawa targetira nogu Saye Iide s Dragon Screwdriverom, te s Figure Fourom pobjeđuje.

STARS (Mayu Iwatani & Momo Kohgo) vs Donna del Mondo (Giulia & Mai Sakurai)

Početnu prednost stvaraju STARSi nad Giuliom, a onda sve to Sakurai okreće protiv Kohgo u korist DDMa. Na sredini meča Giulia bazičnim potezima održava tu prednost, sve dok Momo nije napravila razmak Dropkickom i tagala Iwatani. Giulia je i protiv Mayu održala solidnu prednost s DDTom i ostalim ofenzivnim potezima. Pred kraj STARSi se izvlače i zajedničkim snagama pogađaju 619, a Mayu veže Diving Double Foot Stomp, Superkick i Crucifix Slam nad Sakurai. Potez nakon toga Mayu izvlači Standing Dragon Sleeper i Mai je bila prisiljena tapkati.

STARS (Hazuki & Koguma) vs Donna del Mondo (Himeka & Maika)

Prvo smo dobili klasični segment za bear pose, u kojem Hazuki i dalje ne želi sudjelovati. Koguma i Hazuki na početku stvaraju prednost nad Himekom, no ne zadugo jer Maika ulazi u ring i radi Bodyslam Hazuki. Iza toga Himeka stavlja Hazuki u Single Leg, no Hazuki vraća Sentonom i ubacuje u ring Kogumu. Koguma uspješno izbjegava Himekine Lariate, no onda prima Backdrop Suplex. U nastavku Hazuki je spretnija pa pogađa Codebreaker i Bodyslam nad Maikom, no uz Himekinu pomoć cure iz DDMa opet su u prednosti. Hazuki je pogodila i Suicide Dive no MaiHime su je uhvatile i bacile na Kogumu. Borba se nastavila pokraj ringa, no cure se nisu imale namjeru vratiti u ring, nego samo se tući s protivnicama te je zbog toga ovaj meč završio Time Limit Drawom.

Cosmic Angels (Natsupoi, Tam Nakano & Waka Tsukiyama) vs God’s Eye (Ami Sourei, MIRAI & Syuri)

Slab početak meča jer su Ami i Tam odradile jednu sporu chain sekvencu, a onda Waka nastavlja s blagom prednošću nad Sourei. Syuri i MIRAI dominiraju nad Tsukiyamom, sve dok Waka nije pogodila Crossbody nad MIRAI. Tad ulazi Natsupoi. Natsupoi prvo vraća Kozuene u igru, a onda ima izjednačenu sekvencu sa Syuri. Uz pomoć Nakano Cosmic Angelsi hvataju prvu pravu prednost u meču. Syuri se ne predaje tako lako pa naizmjenično s Tam izmjenjuje German Suplexe, a nakon high kickova obje su na podu. Na kraju su tagove dobile Ami i Waka. Ami je bila bolja, no Waka je znala imati nekoliko dobrih kontri. Na kraju Ami radi fantastičan Laraiat, Powerbomb te kao finalni potez bio je Vertical Suplex.

Artist Of Stardom Title Match
Oedo Tai (Momo Watanabe, Saki Kashima & Starlight Kid) (c) vs Queen’s Quest (AZM, Saya Kamitani & Utami Hayashishita)

Jako loše. Loš meč jer su morale popuniti vrijeme, a nisu ga popunile kako treba. Momo i Utami su započele mat i chain hrvanjem, ali Saya i Starlight Kid meč guraju u nekoliko brzina više svojim dobrim high speedom. Sve dok Saki i AZM nisu ušle meč je bio izjednačen, no QQ polako izolira Kashimu i stvaraju prednost. Starlight Kid i Momo se vraćaju u ring i napadaju AZM. Heel potezima Starlight Kid održava tu prednost, ali odjednom ulaze Utami i Saya te pogađaju Dropkick. Starlight Kid se pridiže i izbacuje AZM iz ringa. Oedo Tai dominira, a povratkom u ring Momo nastavlja. Užasno dosadan meč jer nema konkretnog hrvanja. AZM se uz high speed uspijeva izvući i daje tag za Kamitani. Saya izbacuje Momo iz ringa pa skače na njih Crossbodyem. Povratkom u ring Momo se vraća Dropkickovima i Suplexom. Uslijedile su Kashima i Hayashishita. Utami odmah radi Samoan Drop i stavlja Saki u Boston Crab. Oedo Tai je pokušao vratiti prednost na svoju stranu, no Saya i Utami su ipak preživjele sve napade i ostale u prednosti. Saki u jednom trenutku Utamine nepažnje hvata Kishikaisei, no AZM i Saya prekidaju pin. Starlight Kid mijenja Kashimu no i ona vrlo brzo prima Bodyslam. AZM također mijenja Utami i odmah radi Suplex nad Starlight Kid. U ringu se nalaze QQ koje promašuju Dropkickove, no zato ih Watanabe i Starlight Kid pogađaju te tako izbacuju QQ iz ringa. Pokraj ringa QQ ima prednost, a povratkom u ring AZM radi Double Foot Stomp. AZM dominira na Starlight Kid, no Watanabe ulazi i radi Chokeslam, pa zajedno sa Starlight Kid radi Running Knee Strike. Dobili smo napokon jednu dobru high speed sekvencu gdje Starlight Kid kontrira iz Fujiwara Armbara u Byakko. AZM se izvlači iz toga, ali odmah prima Moonsault. QQ intervenira, a Starlight Kid kickouta na Azumi Sushi. Nakon zajedničkog poteza Saye i Utami, AZM radi još jedan Double Foot Stomp, no Saki i Momo spriječavaju pin. AZM je pokušala i s Numero Unom, međutim bezuspješno. Nakon još dva pokušaja Azumi Sushia, AZM radi još jednom Numero Uno. U trenutku kada se začulo zvono za istek predviđenog vremena, tada je i Starlight Kid počela tapkati. Nažalost po AZM, prekasno.

Sveukupno: Nije ovo bio dobar event. Početni mečevi nisu bili nimalo zanimljivi, a onda smo dobili meč koji ćemo gledati u tag ligi, te šećer na kraju 30-minutni time limit draw u kojem je samo zadnjih 5 minuta bilo zanimljivo. Ovaj event je bio loša slika Stardoma.

Be the first to comment on "Stardom 09.10.2022. – recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*