Stardom 09.04.2022. – recenzija

STARS (Saya Iida & Momo Kohgo) vs Queen’s Quest (Saya Kamitani & AZM)

Prilično zabavan opener. Iako je Momo Kohgo vrlo rano pogodila 619, cure iz QQ-a prilično lako dolaze u prednost. Kasnije Iida svojim powerhouse potezima vraća STARSe u igru. Bila je dosta ravnopravna i sa Sayom i s AZM, međutim AZM ju pinuje s Azumi Sushiem.

Lady C vs Utami Hayashishita

Kratak meč od samo četiri minute. Otvorile su s vrlo dobrim ali kratkim tehničkim hrvanjem, a onda je nekako postalo dosadno. Nije mi se svidjelo, pa je i dobro da je trajalo samo četiri minute. Utami je imala malo više ofenzivnih poteza, dok je Lady C par puta uspijela kontrirati. Na kraju Hayahsishita slavi s German Suplexom.

Donna del Mondo (Thekla, Giulia & Mai Sakurai) vs God’s Eye (Syuri, MIRAI & Ami Sourei)

Ovo je debitantski meč novog stablea pod Syurinim vodstvom. Upravo ona otvara meč sa svojim glavnim rivalom, Giuliom. I dok je ta početna sekvenca bila dosta izjednačena, God’s Eye cure stvaraju prednost nad Sakurai. Sakurai s jednim Stunnerom kontrira Syuri, a onda ulazi Thekla. Thekla i Souri imaju solidnu razmjenu Chopova, a onda ponovno u ring ulazi Sakurai i ima vrlo dobar dio s MIRAI. Pregršt kontri i dobrih poteza. Obje su imale po nekoliko submissiona, a onda pred kraj su odradile dobru seriju chopova. Na kraju MIRAI pogađa jedan jako dobar Lariat i meč privodi kraju s Kimurom. Prvi meč i prva pobjeda za God’s Eye. Sve u svemu vrlo dobar meč.

Nakon meča dobili smo nekakvu potvrdu da DDM i God’s Eye nastavljaju s feudom, ali izgleda da nema neke zle krvi.

STARS (Koguma, Hazuki & Mayu Iwatani) vs Donna del Mondo (Natsupoi, Maika & Himeka)

Na početku je Koguma dobila Himeku na bear pose, ali DDM vrlo brzo vraća stvari u svoju korist sve do ulaska Hazuki. Uslijdile su vrlo kratke izmjene među timovima jer je bilo dosta tagova. Himeka i Mayu su imale dobru sekvencu gdje smo dobili Superkick i German Suplex od Mayu, te Back Drop Suplex i Lariat od Himeke. STARSi, točnije Koguma uz pomoć Mayu i Hazuki ima prednost nad Natsupoi, ali onda uskaču Himeka i Maika te tako Natsupoi stvara ofenzivu. I dok su Hazuki i Iwatani napravile Suicide Dive, u ringu Natsupoi i Koguma rade seriju pinova gdje su obje bile blizu pobjede. U nastavku dosta izjednačene s dosta dobrih kontri, te su u jednom trenutku pogodile jedna drugu Running Crossbodyem. Prilično dobre izmjene na kraju, a onda Natsupoi pogađa Fairial Gift, ali sudac označava time limit draw.

Oedo Tai (Saki Kashima, Momo Watanabe, Starlight Kid & Ruaka) vs Cosmic Angels (Waka Tsukiyama, Mina Shirakawa, Tam Nakano & Unagi Sayaka)

Loše je ovo bilo. Na početnu predost Shirakawe, Oedo Tai odgovara heel taktikama, i dosta dugo drži tu prednost sporim i nezanimljivim hrvanjem. Sayaka je dobila hot tag koji nije trajao dugo, ali smo dobili tag team interakcije između Black Desirea i Unagi/Shirakawe. Tam i Saki su imali jako dobru sekvencu, pogotovo je bilo prelijepo za vidjeti kako je se Saki izmaknula Spinning Kicku, a onda zatim udarila Uppercut. Tam zatim uz pomoć Unagi stvara prednost, čak je i pogodila Spinning Kick, a onda na stranu Cosmic Angelsa ulazi Waka koju napdaju sve članice Oedo Taia. Situacija se malo smiruje i sve su cure pored ringa osim Mine i Unagi koje su se popele na kuteve ringa i napravile Crossbody. Iako je na kraju Tsukiyama imala dosta ofenzivnih poteza, Kashima Saki ju pinuje Kishikaiseiom.

Sveukupno: Još jedan filler event, u kojem nismo dobili nešto pretjerano dobro hrvanje, iako moram reći da nije bilo niti loše. God’s Eye su imale dobar debi, i to je ujedno bio i najbolji meč. Meč iza toga je bio solidan, ali opet nastavljamo s Time Limit Drawovima, što mi se nikako ne sviđa. I to je manje više to. Prva dva meča su bila prekratka, a main event i nije dostavio očekivano. Srednja žalost.

Be the first to comment on "Stardom 09.04.2022. – recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*