Stardom 08.10.2022. – recenzija

Ruaka vs Ami Sourei

Kratko i slatko. Krenule su na snagu i tu je Ruaka izgledala dominantnije, pa je Sourei promijenila taktiku i odlučila ući u izmjenu chopova. Taktika je upalila pa je stavila Ruaku u Boston Crab. Ruaka se izvlači iz te situacije, ali nakon toga promašuje Freezer Bomb pa prima Lariat. Na kraju ovog kratkog meča Ami diže Ruaku na ramena i pobjeđuje s Torture Rackom.

STARS (Koguma & Saya Iida) vs Donna del Mondo (Himeka & Maika)

Vrlo dobar meč. Na početku Koguma je nagovorila protivnice da prikažu bear pose, ali se zato njena partnerica oglušila pa su je sve tri napale. Himeka i Maika stvaraju prednost Lariatima i Shoulder Tackleovima. Himeka je vodstvo održala, ali Maika ga je izgubila nakon što je primila Suplex Iide i Kogume. Iida i Koguma su imale timsku sekvencu gdje su napravile DDT, pa Diving Shoulder Tackle no Himekla ulazi i prizemljuje obe članice STARSa jedim jako dobrim Lariatom. Maika na kraju pogađa još dva Lariata od čega je jedan bio Spinning, te meč završava Enka Otoshiem.

Queen’s Quest (AZM, Lady C, Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs Cosmic Angels (Mina Shirakawa, Natsupoi, Tam Nakano & Waka Tsukiyama)

Lady C ismijava Tam s Kawaii pozom, a zbog toga ju Nakano stavlja u Knee Bar. Mina Shirakawa nastavlja s prednošću nad Lady C, ali Lady C nije dozvolila istu stvar Natsupoi, pa prije nego li je dala tag za Utami udarila chop i Big Boot. Uslijedila je timska sekvenca u kojoj su šampionke pokazale Utami i Kamitani da s njima nema šale. Natsupoi još radi German Suplex, pa su onda ušle Mina i na drugoj strani Kamitani. Odradile su jednu high speed sekvencu gdje je naizgled Mina bila bolja, no Saya na kraju s prekrasnim Spinning Kickom i Suplexom pogađa Minu, ali prima Spinning Backfist te obe završavaju na matu. Prelijepa sekvenca. U nastavku dobijamo obračun Wake i AZM, koja stavlja Waku u Violet Storm. Uz asistenciju TamPoia, Tsukiyama pogađa Missile Dropkick, ali vrlo brzo gubi prednost, a nakon AZMinog Numero Una i meč.

Donna del Mondo (Giulia & Mai Sakurai) vs God’s Eye (MIRAI & Syuri)

Pobjednica 5 Star Grand Prixa i World prvakinja otvaraju meč mat hrvanjem, a onda iza toga Mai prva napada MIRAI, koja ipak stvari drži pod kontrolom i sa Shoulder Tackleom održava prednost. Članice God’s Eya dominiraju nad Sakurai, sve dok Mai nije pogodila Dropkick nad Syuri. Giulia tada pogađa dupli DDT, no par trenutaka iza toga prima Suplex od Syuri. Pred kraj ulazi MIRAI s solidnim Missile Dropkickom, no Giulia odmah vraća DDTom. Mai Sakurai ulazi i nakon par ofenzivnih poteza gubi prednost od MIRAI. Kasnije ju stavlja u Crossface, pa zajedno s Giuliom radi Elbow Drop. Na kraju Syuri spašava MIRAI, pa nakon jednog dobrog Lariata MIRAI stavlja Sakurai u Kimuru iz koje joj nije bilo spasa.

rdom

Oedo Tai (Momo Watanabe, Saki Kashima & Starlight Kid) vs STARS (Hazuki, Mayu Iwatani & Momo Kohgo)

Kohgo kao da bolje otvara nad Kashimom, ali vrlo brzo Oedo Tai dolazi u prednost. Starlight Kid i Watanabe su dominirale nad Kohgo, ali jedim Dropkickom nad Kashimom, Kohgo uspijeva tagati Iwatani. Iwatani pokušava stvoriti prednost ali Kashima vrlo brzo daje tag za Starlight Kid. Nakon Kidinog Standing Moonsaulta, Hazuki i Mayu zajedničkim snagama stvaraju prednost. Starlight Kid se pokušava vratiti u meč, no prima fenomenalnu Superkick i German Suplex kombinaciju, ali ipak završava sekvencu s ofenzivnim potezom. Uslijedile su Watanabe i Hazuki. Dosta izjednačene, u svim segmentima borbe. Došli smo do trenutka kada svaka ima po jedan ofenzivni potez a onda Kohgo ulazi u ring i pogađa Corner Crossbody. Par trenutaka kasnije Kohgo pogađa 619, no Oedo Tai se udružuje i stvara prednost nad Kohgo. Mayu i Hazuki ulaze u priču i Superkickovima izbacuju Oedo Tai iz ringa pa skaču Suicide Diveovima na protivnice. Kohgo je imala još par ofenzivnih poteza na kraju, no Oedo Tai odrađuje jedan fenomenalan timski potez, pa Watanabe s Tequila Sunriseom ostvaruje pinfall.

Sveukupno: Jedan jako solidan i kratak event. Nakon dugo vremena smo dobili tag team i 3v3 mečeve, tako da je lijepo osvježenje.

Be the first to comment on "Stardom 08.10.2022. – recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*