Stardom 06.03.2022. – recenzija

Saki Kashima vs Waka Tsukiyama

Još jedan loš opener. Kashima je dominirala tokom meča heel potezima koji su neizostavni dio moveseta za Oedo Tai stable. Waka je doslovno imala 2-3 ofenzivna poteza, prije nego li je Saki uzela pobjedu s Reverse Keylockom. Moram priznati jako dobro izgleda ovaj submission potez.

AZM vs Hanan

Hanan otkad ima Future titulu sve bolje kotira u Stardomu, međutim to baš i nije prava preslika njenog in ring worka. Nije Hanan loša, ali baš se vidjelo da AZM odrađuje carry job. Na početku solidan high speed, a onda usporavaju i ispucavaju stiff Kickove. Ponovno ubrzavaju, a onda slijedi submission sekvenca koju su dobro odradile. Na kraju nekoliko jakih poteza, a onda AZM završava meč s German Suplexom. Hanan je u čudnoj poziciji. Sad kada je prvakinja nije više ta koja treba kupiti pinove, ali isto tako ne može biti ravnopravna s curom koja je bolja od nje i ima puno više iskustva.

Queen’s Quest (Lady C, Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs Cosmic Angels (Mina Shirakawa, Tam Nakano & Unagi Sayaka)

Mina i Lady C započinju s zapravo jako dobrim tehničkim hrvanjem. Dobar chain wrestling na početku, a onda su obje imale po par dobrih poteza prije nego li je Shirakawa preuzela prednost nad mečom. Tam Nakano tu prednost održava polugama, onda Unagi pa i Shirakawa drže Lady C podalje od svojih tag team partneica. Nakon svega Lady C kontrira Shirakawi s Big Bootom i daje tag za Utami. Utami pokušava povratiti momentum na stranu Queen’s Questa, međutim Mina radi nekoliko dobrih kontri a onda s druge strane ulazi Nakano. Nakano i Hayashishita su odradile solidnu sekvencu, ali bolja je bila između Nakano i Kamitani. Dosta dobri izmicaji na Kickovima, a onda Tam pogađa odličan Cutter. Par trenutaka kasnije Saya pogađa fenomenalnu Reverse Ranu. Na kraju u ringu ostaju Unagi i Lady C. Unagi je toliko puta blia blizu pobjede, ali nikako ne uspijeva savladati Lady C, te sudac označava još jedan Time Limit Draw. Nakon meča imali smo staredown između Kamitani, Hayashishite i Nakano.

Oedo Tai (Fukigen Death, Momo Watanabe, Ruaka & Starlight Kid) vs Donna del Mondo (Giulia, Mai Sakurai, Mai Sakurai & MIRAI)

Dosta komično otvaranje Fukigen i Thekle, a onda Oedo Tai dominira sa sporim ali efektivnim heel tehnikama nad Sakurai, koja nikako ne može doći do taga. Giulija uspijeva ući u ring, i ima solidnu sekvencu s Momo, a onda i sa Starlight Kid. Bilo je nekoliko jako dobrih poteza. Iza toga Thekla i Ruaka su glavne, ali oba dva stablea su u ringu. Dosta je bilo izjednačeno, i obje su imale dobre šanse za pobjediti, ali onda na kraju Momo dosta pomaže Ruaki, te ona uzima pobjedu s Diving Splashom. Iznenađujuće pozitivna odluka da DDM gubi, a pritom je Ruaka ta koja je uzela pobjedu. Nakon meča, Ruaka je izazvala Theklu na meč za SWA titulu.

STARS (Hazuki, Koguma, Mayu Iwatani & Momo Kohgo) vs Donna del Mondo (Himeka, Maika, Natsupoi & Syuri)

Natsupoi i Koguma otvaraju. Uz ponešto tehničkog hrvanja, kao i neizostavnog high speeda, uz pomoć STARS-a Koguma dolazi u blagu prednost. Kohgo gubi tu prednost, jer je cijeli DDM dominirao nad njom. Iako su srednji dio meča popunile Hazuki, Maika i Himeka, bio je jako dosadan, monoton, i ne zanimljiv. Doslovno ništa pamtljivo nismo dobili. Slijedi još jedna hig speed sekvenca između Natsupoi i Kogume, koja je bila odlična. Cure su bile izjednačene cijelo vrijeme, a na kraju su pogodile jedna drugu s Crossbodyem. Uslijedila je jako dobra stiff izmjena forearmova između Mayu i Syuri, a onda i nekoliko nožnih tehnika. Par trenutaka iza toga Mayu i Hazuki rade Suicide Dive na DDM, a onda STARSi zajedničkim snagama dominiraju nad Syuri. Kohgo radi jako loš i neprecizan Superkick, ali uspijeva zadržati prednost. Nakon par pokušaja pina, Syuri dolazi u vodstvo i uzima pobjedu s Byakko. Nakon meča Mayu pokušava ukrasti titulu od Syuri, međutim Himeka, Natsupoi i Maika to spriječavaju. Iza toga Mayu joj pruža ruku, ali Syuri poučena jučerašnjim događajem, napada ju i tjera iz ringa. Nakon odjave showa Syuri se rukuje s Giulijom.

Sveukupno: Kao prvo show je sniman s dvije kamere koje nisu bile podjednako podešene. I dok je jedna snimala normalno, druga je bila previše tamna, pa mi je jako smetalo kada se kadar mjenjao. Još jedan lošiji show. Još jedan filler za Climax. Bilo je dobrih stvari, ali ništa vrijedno spomena. Poraz DDM-a me ugodno iznenadio. Mečevi na momente dobri, na momente dosadni. Uglavnom show koji možete preskočiti bez da će te propustiti išta bitno.

Be the first to comment on "Stardom 06.03.2022. – recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*