Stardom 05.03.2022. – recenzija

Saki Kashima vs Hanan

Hanan krivi Kashimu za Rinino ponašanje, i da joj je loš uzor. Meč sam po sebi i nije bio nešto poseban. Kashima je većinu meča provela u dominantnijoj poziciji, dok je Hanan imala par dobrih kontri. Na kraju Kashima slavi s Kishikaisei.

Natsupoi vs Momo Kohgo

Inače bi osudio ovakav booking, ali ajde pravit ćemo se da je priča tako postavljena. Ne može jedan uppermidcarder biti izjednačen tokom skoro cijelog meča s enhancement talentom. Ako pretpostavimo da je ovo najlakši Natsupoin meč od povratka, i da nije htjela ući svom snagom u ovaj meč radi odmora koji joj je potreban, onda mogu opravdati ovakav booking. Kao što sam rekao, prilično izjednačen meč. Kohgo je imala nekoliko dobrih prilika za pobjedu, dok je Natsupoi to uspijevala neutralizirati. Na kraju Natsupoi veže par solidnih poteza i pobjeđuje s Faerial Giftom.

Donna del Mondo (Giulia, Himeka, Mai Sakurai & Thekla) vs Cosmic Angels (Mina Shirakawa, Tam Nakano, Unagi Sayaka & Waka Tsukiyama)

DDM po običaju uzima prednost nad Tsukiyamom, ali onda Sayaka i Shirakawa lagano vraćaju svoj tim u meč. Nažalost taj period je trajao prekratko, a onda ponovno u ring ulazi Waka. Thekla i Waka su imale pomoć sa strane, pa je prvo Waka uz CA dobila nekoliko ofenzivnih poteza, a onda i Thekla s DDM-om stvara prednost te na kraju uzima pobjedu s Doukugumo Death Dropom.

STARS (Hazuki, Koguma & Mayu Iwatani) vs Donna del Mondo (Maika, MIRAI & Syuri)

Na početku kratka sekvenca između Iwatani i Syuri, a onda Koguma stavlja MIRAI u Camel Clutch i tjera ju na Bear pose. Maika je očistila ring, a onda ponovno Mayu i Syuri imaju glavne uloge. Ovaj puta dosta sporije, ali s jakim stiff udarcima. Iza toga Hazuki i MIRAI ostaju u ringu, i nakon par dobrih izmjena poteza kao što su Powerslam MIRAI, i Diving Senton od Hazuki, nastaje kaos u ringu. Nedugo zatim sudac označava još jedan Time Limit Draw. Nakon meča Mayu pruža ruku Syuri, ali onda ju izmiče i napada ju. Heelovski je ovo izgledalo, i ne ide uz Mayuin karakter, tako da mi se nije svidjelo.

Queen’s Quest (AZM, Lady C, Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs Oedo Tai (Momo Watanabe, Rina, Ruaka & Starlight Kid)

Nije ovo baš bilo pretjerano dobro. Početak kao i od prije dva meča kada je DDM dominirao nad Wakom, tako je i ovdje Oedo Tai dominirao nad Lady C. Napokon je Kamitani dobila hot tag, ali ni to nije napravljeno kako treba jer je Kid ispala bolja. AZM je svojim high speedom donijela zanimaciju ovome meču, i bilo je jako dobro. Utami i Momo su odradili dio meča, međutim bilo je prekratko. Na kraju ludnica u ringu, a na nogama ostaju AphrOditE, Kamitani radi Crossbody pored ringa, a Utami Lariatom onesposobljuje Rinu. Lady C je imala lagan zadatak pa je s Chokeslamom ostvarila pobjedu za Queen’s Quest.

Sveukupno: Ima jedna novost a to je novi intro video. Bolji je bio stari, ali neću puno posvećivati pažnju tome. Nakon nekoliko showova vratili su se i prematch intervjui što mi je jako dobro. Show baš i nije pretjerano bio zanimljiv, kao ni mečevi koje smo dobili. Uglavnom filler show.

Be the first to comment on "Stardom 05.03.2022. – recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*