Stardom 03.07.2022. – recenzija

Saki Kashima vs Waka Tsukiyama vs Lady C

Solidan opener. Kashima nije htjela sudjelovati u početnim izmjenama, pa su se Waka i Lady C udružile i napale ju. Kashima je zbog iskustva to dobro branila, ali onda Lady C preuzima vodstvo. Waka je pokušala s polugama doći u prednost, međutim ne uspijeva i na kraju Lady C ju pina sa Sunset Flip Reversalom.

STARS (Koguma & Momo Kohgo) vs Donna del Mondo (Giulia & Mai Sakurai)

Dobro je ovo izgledalo. Giulia i Mai razvijaju svoje partnerstvo, i Sakurai ima sve veći rub što je odlično za nju i DDM. Koguma i Kohgo još nisu naučile teamat pa se vidjelo da imaju malih problema s kemijom. OMG zasluženo pobijedile s Giulijinim Back Drop Suplexom nad Kohgo.

Oedo Tai (Momo Watanabe, Ruaka & Starlight Kid) vs Donna del Mondo (Himeka, Maika & Natsupoi)

Ovo još nisam vidio u Stardomu. Cure iz Oedo Taia su dominirale mečom. 95% je bilo Oedo Tai ofenzive, sve do zadnje minute kada se Maika vraća u život i s par poteza preuzima vodstvo u ringu, te s Michinoku Driverom II pinuje Ruaku. Totalno nerealno, a Oedo Tai ispao nesposoban. Bravo Stardom!

STARS (Hazuki, Mayu Iwatani & Saya Iida) vs God’s Eye (Ami Sourei, MIRAI & Syuri)

Ovaj meč se može podijeliti na dva dijela. Prvi dio mi nije nekako sjeo jer nismo dobili ništa zanimljivo, i nekako kao da je više bilo timskih intervencija pa je bilo malo teško pohvatati tko je u prednosti. Drugi dio je već bio puno bolji i to od Mayuine i Soureine sekvence koja je završila prekrasnim Mayuinim Superkickom. Na kraju su Saya i MIRAI odradile jako dobar završetak gdje nije bilo samo powerhouse poteza koje smo mogli očekivati, nego su cure izmijenile i poluge. Saya je bila blizu pobjede s Armbarom međutim Syuri spašava MIRAI. Za kraj MIRAI uspijeva izvući Kimuru na Sayinoj ruci, i Saya predaje meč.

Queen’s Quest (AZM, Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs Cosmic Angels (Mina Shirakawa, Tam Nakano & Unagi Sayaka)

Od samoga početka meč je izgledao dobro. Odmah na startu Unagi i Kamitani odrađuju jako dobru tehničku sekvencu, a onda lagano Kouzeni uzimaju prednost nad Queen’s Questom tako što su izolirali Sayu od ostatka ekipe. Saya se relativno brzo vraća u meč i QQ već lagano preuzimaju ring. Nekako sredina meča je bila najtanja, i nije bilo nekih pamtljivih trenutaka, sve dok AZM i Tam nisu imale jednu polu high speed sekvencu s puno izmicanja i kontri. Mina je ušla i dosta dobro parirala AZM, a na kraju Unagi kickouta na sve živo Hayashishiti. Utami je davala sve od sebe, a Sayaka je imala dosta dobre kontre i čak je bila dosta blizu pobjede, međutim ipak na kraju Utami uzima pobjedu s German Suplexom.

Sveukupno: Puno bolji show od prethodnoga. Lijepo je bio strukturiran show, i mečevi nisu bili ni prekratki ni predugački što mi se sviđa, jer Stardom nekada zna pretjerati. God’s Eye trebaju novu članicu jer su ovako već postale dosadne kada samo njih tri nastupaju iz showa u show. Main event je bio jako dobar, ali mislim kada su već dogurali do kraja Unagi i Utami, da su mogli dati pobjedu Unagi da malo prodrma tu predvidljivost. OMG je sve bolji i bolji tim, i dobivaju sve više i više spotlighta. Sveukupno dobar show.

Be the first to comment on "Stardom 03.07.2022. – recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*