Stardom 02.07.2022. – recenzija

Momo Kohgo vs Lady C

Nisam impresioniran njihovom predstavom. Doduše nije bilo botcheva, ali je sve izgledalo nekako traljavo. Dosta izjednačen meč, a pobjedu na kraju uzima Momo Kohgo.

Oedo Tai (Fukigen Death & Saki Kashima) vs STARS (Mayu Iwatani & Saya Iida)

Malo bolji meč od prošloga gdje Fukigen stvara prednost nad Iidom. Kasnije Iwatani ima nešto ofenzive, a onda na kraju meča slučajno radi Superkick Iidi, i Fukigen ostvaruje pobjedu O’Connor Rollom.

Syuri vs Mai Sakurai

Mai Sakurai je najviše napredovala od svih u posljednjih godinu dana, i baš zato mi je drago što je ovdje dobila dosta ofenzive. Išla je na sve ili ništa, međutim Syuri je ipak malo spremnija bila i uzela pobjedu s Buzzsaw Kickom. Jako dobar meč za Sakurai.

Queen’s Quest (AZM, Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs Oedo Tai (Momo Watanabe, Ruaka & Starlight Kid)

Klasičan Oedo Tai početak gdje napadaju protivnice prije samoga zvona. Tu su uhvatile blagu prednost, a onda Utami vraća meč u normalu svojom ofenzivom. Starlight Kid i Saya Kamitani su imale vrlo dobru sekvencu, i to je samo preview što nas čeka u njihovom meču za bijeli pojas. Oedo Tai je pokušao ponovno zauzeti bolju poziciju, međutim Queen’s Quest radi dobre timske poteze pa tako Ruaka završava na podu, a Saya sa Star Crusherom završava meč.

Donna del Mondo (Giulia, Himeka, Maika & Natsupoi) vs Cosmic Angels (Mina Shirakawa, Tam Nakano, Unagi Sayaka & Waka Tsukiyama)

Malo dosadnjikav meč, gdje su u početku Maika i Himeka došle u prednost nad Minom i Unagi. Onda smo dobili jednu solidnu sekvencu između Giulie i Tam, gdje je Tam bila mrvicu bolja, a zatim je došla Natsupoi i onda su bile izjednačene. Na kraju Natsupoi zajedno s ostatkom DDMa dominira ringom, te Natsupoi pinuje Waku nakon Faerial Gifta.

Goddesses Of Stardom Title Match
STARS (Hazuki & Koguma) (c) vs God’s Eye (Ami Sourei & MIRAI)

Nije ovo bilo dobro. Nezanimljivo i dosadno. Kao da timovi nisu kliknuli. Ami i MIRAI kao da su bile malo uigranije nego FWC, ali niti to nije nešto značilo. Ovaj meč je ubila minutaža od 30 minuta kada je završilo neriješeno. Ne znam zašto je toliki problem bio dati čistu pobjedu STARSima ovdje? Iskreno samo zadnje dvije minute su bile zanimljive kada su Hazuki i MIRAI htjele natjerati na predaju jedna drugu, a potom su imale i par dobrih poteza. Nije mi se svidio ovaj meč.

Sveukupno: Osim Syuri vs Sakurai meča, baš ništa nismo dobro dobili. Svi mečevi su bili nekako na pola odrađeni i nije bilo pretjerano zanimljivo gledati tu nezainteresiranost da se dostavi jedan kvalitetan meč. Ovo je vjerojatno najgora obrana titula za FWC. Uglavnom loš filler show.

Be the first to comment on "Stardom 02.07.2022. – recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*