Solomon Crowe oslobodio ženu iz okrenutog automobila

Hrvač iz NXT-a, Solomon Crowe, koji je svoj debi napravio prošli tjedan na epizodi NXT-a, jučer je pokazao da je pravi čovjek kada u obzir dođe stvarni život izvan WWE-a.

U pondjeljak, Solomon Crowe je na svom Twitteru napisao kako je izvukao iz automobila ženu koja je sudjelovala u prometnoj nesreći u Orlandu, nedaleko od WWE-ovog Performance Centera.

Crowe, koji je tada bio u trgovini nakon treninga, čuo je prasak i odmah otrčao do te nesreće s još jednim čovjekom. Oni su zajedno izvukli ženu iz naopačke okrenutog automobila koji je preskočio ivičnjak  i udario u drvo prije nego se okrenuo.

“Nisam ni pomislio”, rekao je Crowe koji je prije toga dobio tečaj prve pomoći. “Kada sam to vidio, na nogama sam imao sandale. Odmah sam ih skinuo i brzo otrčao do toga mjesta. Znao sam osobito da ako je auto okrenut naopačke kao i ovdje može se brzo zapaliti i bilo tko da je bio u autu, željeli smo ga izvući.”

Iako nije mogao vidjeti u auto zbog implementacije zračnih jastuka, Crowe i njegov pomoćnik otvorili su vrata, izvadili ženu van iz auta i čekali dok dođe policija i hitna pomoć. Kada je policija došla, Crowe je otišao. Kasnije, čovjek koji je bio blizu kada se to dogodilo, poslao je sliku prekrenutog automobila.

Iako je hrabrost Crowea i njegova brza reakcija brzo proširena po Twitteru, Crowe je ostao skroman.

“Nadam se da bi netko drugi učinio isto i za mene”, rekao je. “To je moje mišljenje o tome.”

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Solomon Crowe oslobodio ženu iz okrenutog automobila"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*