SmackDown rezultati za 9.4.2015. (SPOILERI)

-Bryan započinje SmackDown pričajući o onome što se dogodilo na prošloj epizodi SmackDowna. Prekinuli su ga Sheamus i Barrett, ali je Ziggler došao Bryanu u obranu. Big Show je zatim napao Zigglera, ali je Reigns sada napravio obranu za njega i napao showa. Ovo je sverezultiralo u Six Man Tag Team Main Event između Bryana, Zigglera i Reignsa protiv Showa, Barretta i Sheamusa.

-Članovi New Daya izašli su van s mikrofonom uz negativne reakcije. “New Day sucks” povici su krenuli kada je Big E krenuo pričati. WWE Tag Team prvaci Cesaro i Tyson Kidd su ih prekinuli zajedno s Natalyom što je signaliziralo za meč između ova dva tima.

1. Cesaro & Tyson Kidd def. New Day. Tag Team prvaci su dobili pobjedu u dobrom tag team meču. Negativne reakcije za New Day su bile vrlo velike.

-Curtis Axel izlazi van za svoj #AxelMania promo. Prekinut je od strane Nevillea koji je dobio dobru reakcije.

2. Neville def. Curtis Axel. Neville je dobio sa svojim Red Arrow potezom u kratkom meču. Bilo je “NXT” povika tijekom meča.

-Backstage segment s Cameron, Natalyom i Aliciom Fox. Alicia je izvrjeđala Natalyu što je uznemirilo Natalyu i postavilo meč između njih dvije.

3. Natalya def. Alicia Fox. Cameron je bila sudac. Natalya je prebila Foxicu nakon što se s nepoštivanjem odnosila prema njoj u backstageu. Cameron ih je poslije meča istukla obje.

4. Bray Wyatt def. Erick Rowan. Prije meča, Wyatt je imao promo, ali je dobio “What?” povike u jednom trenutku. Wyatt je dobio u dobrom fizičkom meču, ali s lakoćom.

-The Miz izlazi van za Miz TV sa Summer Rae. Damien Mizdow je prekinuo Miza i dobio veliku reakcije nakon što je prodao Mizu foru s rukovanjem. Mizdow se krenuo ispričati Mizu, ali ga je onda udario u ringu i izvan. Zatim je uhvatio Summer i poljubio je što je izazvalo velike reakcije dok je Summer izgledala kao da uživa u tome.

5. Roman Reigns, Daniel Bryan & Dolph Ziggler. Def. Big Show, Bad News Barrett & Sheamus. Negativci su kontrolirali većim dijelom meča, sve dok Reigns nije dobio ‘hot tag’. Publika je dala velike reakcije za Reignsa na to. Pozitivci su na kraju odnijeli pobjedu kada je Reigns napravio Spear Barrett za pobjedu.

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown rezultati za 9.4.2015. (SPOILERI)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*