SmackDown pregled – A sada na Elimination Chamber

Ambrose otvara ovotjednu SmackDown epizodu. Ambrose govori o onome što se dogodilo na Raw-u i kako Authority uvijek ima plan B jer je Ambrose bio uhićen. Ali, onda je u zatvoru imao pravo na poziv i zvao je Reignsa i rekao kako ne može propustiti tu priliku, ali Reigns treba samo zadržati Authority u ringu. I onda se Youtube video pojavio i Ambrose se proglasio nevinim te je pušten iz zatvora. Ambrose zatim govori da ima puno prijatelja ondje i dobio je policijsko odijelo i kombi te došao na Raw. Ambrose govori kako će biti borba na Elimination Chamberu za najbogatiju nagradu u ovome poslu, ali kako će on pobijediti Rollinsa i tako će početi doba Ambrosea. Odličan promo Ambrosea. Ništa se nije dogodilo od ostalog, no Ambrose je objasnio kako je izašao iz zatvora što je mene osobno zanimalo i onda postavio svoje ciljeve. Nije niti bilo potrebe z nekim dužim segmentom jer je odmah na početku showa najavljeno da ćemo imati revanš s Raw-a između Ambreignsa protiv Kanea i Rollinsa.

 

Tyson Kidd & Cesaro vs Lucha Dragons (Lumberjack Match) – **3/4

Pomalo čudno i neobično uparivanje dva tima koja su pozitvci dovelo je do toga da publika nije znala za koga navijati, a za koga ne te je bila tiha tokom cijelog meča. Meč je bio dobar i akcija je bila u redu, no volio bih da je ovo bilo drugačije i recimo da su prvaci imali meč protiv Lucha Dragonsa. Očekivao sam malo više High Flying poteza na Lumberjackove van ringa, no nije tog puno bilo. Kako god, ispalo je ok na kraju. Lucha Dragonsi pobjeđuju što je dobro.

 

Kane i Rollins su imali backstage segment gdje su smišljali plan za njihov meč protiv Ambrosea i Reignsa. Kane je rekao Rollinsu da se ne brine jer on ima plan. Solidan segment.

 

Bad News Barrett vs R-Truth – *

Vrlo kratak meč i iznenađujuća pobjeda za R-Trutha, ali još jedan poraz što i nije iznenađenje. Žele Trutha napraviti što jačim do tog Chamber meča jer je on najslabije bookiran od svih u tom Chamber meč i nekako je nasumično dodan u taj meč. I na kraju toga, Barrett opet ispašta i gubi. A mislio sam da će King of the Ring turnir značiti nešto… Poslije meča Sheamus je došao u ring i dao Brogue Kick obojici. Solidan segment. Iako ne navijam za njega u nedjelju, Sheamus je favorit u tome meču i vjerojatno će osvojiti IC titulu što je sasvim dobro jer on sa svojim novim karakterom od povratka zaslužuje titulu.

 

Backstage intervju s Lanom. Lana je na Raw-u mislila da se Rusev promijenio, ali ipak nije. Lana govori da su ona i Ziggler priajtelji te kako Rusevov napad na Zigglera na Raw-u neće Zigglera spriječiti u sudjelovanju u EC meču. Rusev je prekinuo Lanu i pitao ju gdje je Ziggler, a Lana misli da je Rusev ljubomoran, no Rusev to negira. Dobar segment.

 

Rusev vs Ryback – **

Ovo je bilo malo zbunjujuće. Meč je bio ok, nešto slabiji nego nekoliko njihovih prijašnjih mečeva, ali bio je ok. No, meč je završio diskvalifikacijom tako što je Rusev nabio Rybacka u stup. To je čudno. Nikada se za to ne dobije diskvalifikacija. Izgleda da su morali promijeniti završetak meča jer se Rusev ozlijedio tijekom meča, tj. ozlijedio je gležanj i nije mogao nastaviti meč. To je loše za njega jer izgleda da neće biti u Chamber meču. Ne znam je li Ryback možda kriv ovome ili nije, ali ako je, trebao bi stvarno pripaziti na svoje poteze i ostalo. Prije nekoliko tjedana na Raw-u je tako neoprezno bacio Sheamus na komentatorski stol da ga je isto mogao ozlijediti. Ryback bi trebao malo usporiti ritam. Što se tiče Ruseva, pročitao sam da je moguća zamjena za njega Bray Wyatt u slučaju da ne bude mogao nastupiti u meču. To će biti zanimljivo.

 

Paige vs Naomi – *1/2

Ovaj meč je trebao dobiti više vremena, i štoviše, nije se trebao dogoditi ovako naglo i bez najave na nekom SmackDownu. Paige i Naomi imaju solidnu priču iza sebe, no ovaj meč je tako bio nevažan i mislim da su trebali dobiti više vremena. Paige ostvaruje pobjedu s Rampaige. Poslije meča, Belle su izašle na stage i Nikki je podigla titulu u zrak. Očekujem solidan meč ove tri u nedjelju i nadam se pobijedi Paige.

 

Michael Cole je došao u ring za intervju s Kevinom Owensom! Cole govori Owensu da je u WWE-u sad dva tjedna, no Owens govori da je on u ovome poslu već 15 godina i da je prošao cijelim svijetom i dominirao upravo kako će dominirati nad Cenom u nedjelju. Cole govori da Cena nije uobičajeni protivnik, no Owens govori da zna tko je Cena, no Owens kaže kako Cena se mora njemu dokazati, a ne Owens Ceni. Zatim Owens prikazuje ono što je napravio Zaynu na Takeoveru i govori da je napravio upravo ono što je rekao da će napraviti. Zatim govori da je Zayn bio njegov najbolji prijatelj s kojim je putovao tokom cijele karijere i ako je njemu takvo što uradio, što će onda uraditi Ceni. Owens podiže NXT titulu i kreće prema backstageu. Na stageu se susreo s Ambroseom koji je dolazio u ring za svoj meč, no Ambrose je samo prošao pokraj njega kako to on i obično radi kad ulazi tako. Volio bih vidjeti zavadu njih dvojice u budućnosti. Owensov intervju je bio odličan i sviđalo mi se kako nije dao Coleu da govori i stalno ga prekidao kad bi nešto rekao. Drago mi je da su ga doveli na SmackDown isto. Njegov meč sa Cenom bi trebao biti dobar.

 

Dean Ambrose & Roman Reigns vs Kane & Seth Rollins – ***

Meč je bio dobar, bolji nego njihov na Raw-u. Inače nisam obožavatelj ovakvih revanševa kada se jedan meč dogodi i na Raw-u i na SmackDownu u istom tjednu, no što je tu je. Zadnje dvije minute su bile jako zabavne, no kad je Reigns imao pobjedu u svojim rukama, J&J su ušli i izazvali diskvalifikaciju. Ambrose i Reigns su uspjeli se oduprijeti Authority, no onda je Kane pozvao nekoga u pomoć, a to je bio New Day! Njih trojica su napali Ambrosea, no onda je Reigns napravio Dive na sve njih van ringa! No, Kane i Rollins su uspjeli nadmudriti Reignsa i Ambrosea te je Rollins napravio Pedigree Ambroseu Pedigree i stajao iznad njega za kraj showa. Dobar segment poslije meča. Izgleda da je New Day plan B za Authority i to mi se sviđa što Tag prvaci dobivaju malo veću ulogu.

 

Solidan SmackDown. 6.25/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – A sada na Elimination Chamber"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*