SmackDown pregled – Zvijer u lovu na Ambrosea

Sasha Banks vs Charlotte – **

Charlotte je imala kratak promo prije meča, ali čovječe, kako je bilo loše. Toliko me iritira kada on i njen predragi otac u isti čas viču ‘Wooo’ kao da su poludjeli i to zvuči zaista loše. Ric Flair treba otići s TVa brzinom munje. Charlotte uz njega postaje skroz dosadna, a može biti i više nego dobar negativac. Meč je bio je prilično solidan, ali vrlo kratak i mislim da su trebale dobiti puno više vremena. Boston je rodni grad Sashe Banks tako da je bilo skroz popularna i zato je vjerojatno ovdje i uzela pobjedu. Becky je svoj posao za komentatorskim stolom odrađivala prilično dobro. Nakon meča, Becky je napala Charlotte i Sashu jer je tijekom meča Charlotte gurnula Sashu u nju. Becky je otišla, a Sasha je onda Charlotte dala Backstabber. Dobar segment nakon meča. Zainteresiran sam za ovaj meč, nadam se da cure neće razočarati.

Sheamus vs Kofi Kingston – **1/2

New Day je imao uobičajeni promo prije meča. Zabavno je ovo rivalstvo između njih, no ovo repetitivni promoi mi se baš i ne dopadaju. Meč je bio vrlo solidan, ali volio bih da su zamijenili minutažu ovom i prethodnom meču. Ovi ne trebaju toliko vremena, nije baš da mi se gleda meč Sheamusa i Kingstona. Više mi se sviđaju interakcije ostalih članova pokraj ringa. Sheamus je ostvario pobjedu Brogue Kickom zbog distrakcija. Mislim da bi ovo mogao biti zabavan meč na WrestleManiji.

The Usos vs The Ascension – *

Ovo je bio veoma kratak meč i laka pobjeda za Usose kako bi i trebalo biti. Nakon meča, Usosi su dali Ascensionu Frog Splasheve kroz stolove. Zabavan segment nakon meča, ali ovo sa stolovima baš i neće imati smisla ako ne dobiju Tables stipulaciju na WrestleManiji. A i volio bih osobno da je dobiju, jer bi meč barem bio zabavniji, ovako baš i nisam nešto zagrijan za meč Usosa i Dudleya. Nkaon meča, Dudley Boysi su imali intervju u backstageu gdje su ružili Samoance, no Roman Reigns je onda došao i izazvao Bubbu na meč. Prilično solidan segment.

Sami Zayn & Dolph Ziggler vs Kevin Owens & The Miz – ***

Ovo je bio vrlo zabavan meč, nije toliko išao standardnom tag team formulom, nego je bilo dosta više back and forth akcije, ponajviše u završnim minutama. Zayn i Owens su ipak imali ovdje poneke interakcije što je solidno odrađeno. Nekoliko vrlo dobrih poteza pri kraju. Owens je pokušao otići i napustiti Miza, ali ga je spriječio trojac sastavljen od Sin Care, Stardusta i Zack Rydera koji će također biti u meču. Miz je natrag ubacio Owensa i čak mu da SCF za osvetu. Zayn je zatim ostvario pobjedu s Helluva Kickom. Nakon meča, vidjeli smo brawl svih učesnika, gdje je od svih Zack Ryder bio taj koji je jedini stajao na kraju segmenta. Hajde, drago mi je da ga barem pokušavaju prikazati kao ozbiljnog kandidata, ali mislim da nitko ne vjeruje kako će on pobijediti. Solidan segment nakon meča.

Roman Reigns vs Bubba Ray Dudley – *1/2

Ovo je više bila tuča nego regularan meč jer su pokušali pokazati kako je Reigns sve manje raspoložen za zafrkavanje što je WrestleMania bliže. To je u redu. Meč je završio dvostrukim odbrojavanjem jer su se dugo borili kraj ringa. D-Von je došao u pomoć, ali je zaradio Superman Punch, a Bubba je na kraju pokupio Spear. Dobro je ovo bilo za Reignsa, ali nisam siguran koliko je dobro bilo za Dudleye. Koliko god oni trebali Reignsa prikazati kao čovjeka koji razbija sve pred sobom, mogli su to odraditi s nekim drugim timom, recimo Social Outcastima. Dudleyi imaju meč na WrestleManiji i ako gube od jednog, onda će i izgubiti i od dvojice.

R-Truth i Goldust su imali još jedan svoj segment. Goldust je Truthu na čelu napisao ‘NO’ što znači da neće biti njegov partner, a kada se Truth okrenuo prema ogledalu, vidio je naopako pa je pisalo ‘ON’ i mislio je da ga je Goldust prihvatio. Interesantno.

Ryback i Kalisto imali su backstage konfrontaciju gdje su govorili o tome znači li veličina što u wrestlinga. Isuse, kako ne volim slušati Rybacka, totalni zvuči kao robot koji je navijen da govori ono što mu je zadano. Potpuno grozan promo Rybacka. Nemojte staviti US titulu na njega, molim vas.

AJ Styles vs Tyler Breeze – *1/2

Vrlo kratak meč i laka pobjeda za Stylesa. I ovdje je pobijedio Phenomenal Forearmom što znači da mu je to novi završni potez, a Styles Clash je izgleda zabranjen. Možda čak i pametna odluka u ovome trenutku pošto WWE već ima ogroman broj ozlijeđenih hrvača i ne mogu si priuštiti još jednog, a ne možemo baš reći da je Styles Clash bezopasan potez. Izgleda da će Jericho odgovoriti na Stylesov izazov u ponedjeljak.

Brock Lesnar i Paul Heyman došli su u ring kako bi odgovorili na izazov Deana Ambrosea. Heyman je imao vrlo dobar promo o njihovom nadolazećem No Holds Barred meču na WrestleManiji. Heyman je zatim pozvao Ambrosea u ring, ali se pojavila Wyatt obitelj umjesto njega. Wyatti su okružili ringa, ali se tada pojavio Ambrose sa štapom te su on i Lesnar otjerali Wyatte zajedno. Ambrose je zatim napao Lesnara, ali je ipak dobio F5 i završio na podu. Mislim da je ovaj segment odrađen skroz krivo. Heymanov promo je bio dobar, ali sve nakon toga je loše. Zašto se Wyatt obitelj trebala pojaviti? Ne, ne želim ih gledati u ovoj priči i ne želim ni pod koju cijenu da se upletu u ovaj meč na WrestleManiji. Zašto je Brock Lesnar i ovaj puta morao dobiti brawl? Zašto Dean Ambrose za promjenu ne bi malo ispao jak? I sada će Ambrose biti bolji na Rawu što znači da će izgubiti na WrestleManiji. Baš divno. Veselio sam se ovom segmentu, ali nije bilo onako kako sam htio.

Zaista ništa poseban SmackDown. Bilo je dobrih stvari i bilo je loših, ali ništa se posebno nije dogodilo.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Zvijer u lovu na Ambrosea"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*