SmackDown pregled – Ženski konzilij u main eventu

Ne baš na nivou prethodnih nekoliko, ali i dalje jedna prilično dobra epizoda s hrpom zabavnih mečeva i pokojim solidnim segmentom. Kad se sve zbroji, SmackDown je odradio mnogo bolji posao u buildu za Money in the Bank nego što je to napravio Raw.

Otvoren je show s konzilijem žena koje će biti u MITB meču. Nije ovo bilo nešto tematski posebno novo ili nešto što nismo vidjeli noć ranije na Rawu, ali je segment bio malo detaljniji i malo razvijeniji, vidjeli smo verbalne sukobe između svih žena, a posebno između Charlotte i Becky mi se to svidjelo, izvrsno su odradili. Sviđa mi se ideja da žene koje nisu u meču idu na žene koje su u meču. K tome su još dodane i Asuka i Carmella što znači da imamo cijelu diviziju u jednom meču što na prvu zvuči malo dosadno, naporno i natrpano, ali zapravo i nije tako loša ideja te su nekoliko priča uspjeli ubaciti u jedan meč. Dobar segment i dobra najava.

Sam meč je bio solidan, kako se bližio kraj bio je sve zabavniji. Meč je odradio svoj posao, malo nas je približio Money in the Bank mečevima. Zanimljiva je odluka ta što je Asuka natjerala Carmellu da tapka ovdje, ovo bi mogao biti nagovještaj da Asuka neće izaći s PPV-a s titulom, ali mislim kako bi to značilo da će pobjednica MITB-a unovčiti kovčeg te iste večeri. Bit će zanimljivo u svakom slučaju, ima dosta opcija tu.

Jeff Hardy i Nakamura odradili su jedan solidan meč kojemu je falilo malo više energije da bude bolji jer mislim da imaju bolji meč od ovoga u sebi. Ali svidjela mi se odluka i način na koji je meč završen, Nakamura je diskvalificiran jer je udario Jeffa u međunožje, čisto onako kao podsjetnik što Stylesa čeka na Money in the Banku, a što će ondje biti dopušteno, iako ovdje nije. Hardy nije smio ovdje izgubiti, tako da je ovo perfektan rezultat za njega, nismo ga vidjeli par tjedana zbog neke ozljede navodno, tako da će trebati vratiti mu malo momentuma.

Jerry Lawler je pak imao intervju s Nakamurinim protivnikom, AJ Stylesom. Ništa što je rekao nije bilo nešto posebno novo, ali solidan promo. Kad već nisu imali fizičke interakcije on i Nakamura, onda je u redu što su ovo napravili, premda bih ja više volio da smo vidjeli nešto žešće i brutalnije.

Najbolji meč večeri pripao je Benjaminu i Bryanu. Vrlo dobar tehnički meč, svidjelo mi se malo mat wrestlinga na početku i onda leg work s obje strane. Vrlo su pametno odradili ovaj meč, pokazali su da Benjamin ne mora samo biti letački orijentiran te kako je i dalje vrlo kvalitetan kada mu se pruži prilika. Iznenadilo me kada je Bryan uradio onaj Top Rope Headbutt, to je nešto što sam mislio da će izbaciti sad nakon povratka, no očito će to povremeno koristiti. Bryan je očekivano uzeo jer ima meč na PPV-u.

Rusev i Joe su imali solidan meč s Mizom kao sudcem. Bilo je ovo možda mrvicu ispod očekivanja, moram priznati kako sam očekivao više, no ovdje nije bio naglasak baš na wrestlingu nego na Money in the Bank meču i tome da Miz želi stvoriti nesuglasice između Joea i Ruseva kako bi si olakšao pobjedu u nedjelju. Pobjeda Ruseva me malo i iznenadila, ali nije to loša odluka baš zato jer je neočekivana, a dat će Rusevu dosta momentuma. Joe nije oštećen jer ga je Miz na neki način oštetio i prevario. Dobro odrađeno, ali volio bih vidjeti Ruseva i Joea u nečemu konkretnijem jer mogu pružiti bolji meč od ovoga.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Ženski konzilij u main eventu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*