SmackDown pregled – Zayn i Owens u timu

Prilično dobar epizoda SmackDowna ovaj tjedan. Nije bilo tako dobro kao prošli tjedan, ali cijela ova priča oko Zayna i Owensa mi se sviđa, Styles ide na titulu i još nekoliko stvari. Bilo je i nekih loših ili čudnih odluka kao recimo Corbinov poraz, ali vidjet ćemo kako će se to odigrati ovaj tjedan.

Show je otvorio Bryan koji je najavio mečeve za ostatak večeri, ali se onda dotaknuo Zayna koji ga je, kako on kaže, razočarao svojim postupcima. Zayn je tada došao i kazao kako ne razumije zašto je Bryan ljut na njega, a onda kazao kako između njih dvojice ima mnogo sličnosti, ali kako ima jedna razlika – Bryana je publika dovela do main eventa, dok kod njega to nije slučaj. No, kaže kako je razlika i ta što je Zayn i dalje hrvač, a Bryan nije i da je Bryan radio malo pametnije, a ne više, možda bi i dalje bio u ringu. Tada je Owens izašao i kazao kako je Bryan postao ona osoba s kojom se borio cijelu svoju karijeru te misli samo na sebe, a Zayn se s time složio. Bryan je zatim otišao prema backstageu kako bi pronašao ljude koji će se boriti protiv njih dvojice.

Veoma dobar segment, izvanredan način za stavljanje dodatnog heata na Zayna. Bryan je vrlo popularan ovdje bio, to se očito vidjelo i sve što je Zayn govorio protiv njega, a njegov promo se i sastojao od toga, dočekano je velikim negativnim reakcijama. Jako lijepo odrađeno, svi su odlično izveli svoju ulogu, ponajprije Zayn koji nastavlja snalaziti se u svojoj novoj ulozi negativca koji se zapravo pokušava predstaviti kao pozitivac, odnosno netko tko nije nužno učinio ništa loše, jednostavno je htio spasiti svoju karijeru. I također su dosta dobro postavili meč za kasnije, a da pritom nismo odmah dobili imena protivnika.

Nakamura i Orton bili su ti protivnici za Zayna i Owensa. Jako zabavan meč, nije dugo trajao, akcija nije prestajala od početka do kraja i sve skupa, vrlo, vrlo zanimljivo. Drago mi je da Zayn još uvijek relativno radi babyface stilom hrvanja. Ne bi bilo loše da tako i ostane a ne da se pretvori u gospodina chinlocka. Spot s komentatorskim stolom je bio vrlo dobar i efektivan također. Kraj se sjajno uklapa cijeloj priči, Zayn je shvatio da na taj način treba funkcionirati, i eto, upravo je on uzeo pobjedu u meču. Odlično odrađeno.

Kasnije, Bryan, Owens i Zayn susreli su se u backstageu gdje je Bryan informirao njih dvojicu da će se Shane vratiti sljedeći tjedan. A onaj Owensov promo nakon toga je bio sjajan. Vrlo zanimljiv završetak.

Mahal je izašao kako bi izazvao Lesnara na meč na Survivor Seriesu zato što je pobijedio sve i svakoga. Nakon toga je izašao Styles koji je kazao kako Mahal nije njega pobijedio (iako to potpuno nije točno) i onda izazvao ga na meč za titulu. Mahal je kazao kako on nije dostojan protivnik a onda ga je Styles istukao.

Mislim, ideja oko Lesnar/Mahal meča je užasna, to će biti tako grozan meč koji jednostavno ne može biti dobro bookiran kako god ga bookirali. Stvarno, tom su se odlukom zakopali totalno. Staviti Mahala na Lesnara s kojim će onda imati meč više od 10 minuta je stvarno grozno za kredibilitet cijelog rostera. A što se tiče Stylesa, drago mi je da ide na titulu, ali reći kako on nije izgubio od Mahala i time izbrisati povijest od prije tri četiri mjeseca je besmisleno. No, sam segment što se tiče izvedbe je bio prilično dobar.

Pulp Fashion bio je još jedan zabavan segment Breezanga, ovaj puta zajedno s Ascensionima također. Sviđa mi se i ta priča između ta dva tima oko toga hoće li postati prijatelji ili ne, ali nadam se da će uskoro završiti s ovim “2B” storylineom. Čudno mi je što su spomenuli Bludgeon Brothers u segmentu, što me nekako tjera da pomislim da oni ipak nisu ti koji će se otkriti kao tim koji je napao Breezanga. Baš me zanima kako će se to odviti, ali eto nadam se da će doći što brže.

Cure su imale solidan mali six man tag meč koji nije nužno donio nešto novo ili posebno, ali nije donio niti išta loše. Događanja između Charlotte i Natalye nastavile su ono što se dogodilo na TLC-u prošli tjedan i nije bilo loše. Sve skupa, ovo je bilo u redu.

Ne sviđa mi se što je Ziggler pobijedio Roodea ovdje, time su opet uradili taj 50-50 booking koji je ovdje po meni bio nepotreban, stvarno mislim da su to mogli izbjeći ovdje. Sam meč je bio previše kratak da bi bio posebno dobar. Završetak se uklapa u priču i s te strane je dobro odrađeno, ali opet, ovo znači da ćemo vidjeti i treći njihov meč.

Sin Cara je pobijedio Corbina za jednu minutu odbrojavanjem. Nisam točno siguran zašto je ovo bookirano ovako i zašto Sin Cara, ali nadam se da će ovo sljedeći tjedan biti sređeno i da se Corbin neće dugo zadržavati na ovome. Mogu ispričati da se Corbin nije nadao ovome, ali da će ga onda sljedeći tjedan razbiti.

Od ostalih stvari, mali backstage segment između Usosa, Gablea i Benjamina je bio vrlo zanimljiv. Segment s Bludgeon braćom mi opet nije baš sjeo.

I da, Rusev je bio genijalan u onom svom segmentu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Zayn i Owens u timu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*