SmackDown pregled – Zayn protiv Jericha

Miz TV otvorio je show. Miz i Maryse izmijenili su romantične riječi jedno drugome, no onda ih je prekinuo Ryder koji je nakon svađe s Mizom zatražio još jedan meč za Intercontinental titulu, no iako je Miz htio mu dati taj meč, nije mogao jer je Ryder već imao raspoređen meč i to protiv Corbina. Solidan segment za započeti show. Miz i Maryse su odlični zajedno i svidio mi se taj njihov promo. Ryder je također ovdje bio solidan, tako da sve skupa nije ispalo loše.

Baron Corbin vs Zack Ryder (3:05)

Corbin je pobijedio Rydera nakon nešto više od tri minute meča s End of Days. Sam meč nije bio ništa previše posebno, prekratko da bude nešto bolje, a i akcija nije bila pretjerano zanimljiva. Nakon meča, Corbin je svejedno nastavio prebijati Rydera, no onda je Ziggler došao u obranu i otjerao Corbina. Kao što sam i predvidio, Ziggler i Corbin nastavljaju svoju priču koja će rezultirati mečom na Paybacku. Nemam apsolutno nikakvih problema s tim, rivalstvo sa Zigglerom je dobar početak za Corbina na glavnom rosteru, a i sam meč ne bi trebao biti loš.

Emma vs Paige (3:15)

Prije godinu dana, kada je Paige još uvijek bila relevantna i jedna od glavnih u svojoj diviziji, gledali biste upravo ovaj meč u kojem bi Paige s lakoćom uzela pobjedu. U međuvremenu, Emma odlazi u NXT i vraća se na glavni roster te godinu dana kasnije imate taj isti meč no sa skroz suprotnim ulogama jer sada je Emma ta koja dobiva Paige s lakoćom. Paige je zaista pala u posljednjih godinu dana, dok mi je za Emmu veoma drago jer ovo napokon izgleda da će je koristiti kako treba. Meč nije bio ništa posebno. Emma i Becky Lynch imale su onaj segment prošli tjedan na SmackDownu i nadam se da neće zanemariti to i da će nastaviti svoju priču koja će rezultirati mečom na Paybacku koji bi mogao biti odličan.

Enzo & Cass vs The Ascension (4:18) 

Nastavlja se turnir za novog tag team title izazivača te smo tako na ovom SmackDownu dobili sukob dva tima čiji korijeni vuku iz NXTa. Enzo i Cass su fantastični otkako su prešli na glavni roster prije tjedan i pol, već su imali nekoliko odličnih promoa i dobro su se povezali s publikom. Tako su i prije ovoga meča imali vrlo dobar promo. Rezultat ovoga meča je bio neupitan jer je bilo očito da će Enzo i Cass proći dalje. Ovo je bio prvi meč za njih dvojicu na glavnom rosteru i po meni su se dobro pokazali. Solidno izdanje. Enzo i Cass će u polufinalu ići na Dudley dečke s kojima imaju nesuglasice otkako su došli, tako da bi to moglo biti zanimljivo.

AJ Styles vs Alberto Del Rio (13:00) 

Meč ove dvojice nastao je prilikom backstage segmenta gdje je Styles imao intervju o nadolazećem meču protiv Reignsa na Paybacku, no prekinuo ga je Del Rio koji je htio vidjeti što je to tako posebno o njemu. Meč je, kao što se moglo i očekivati, bio veoma zabavan s mnoštvom lijepih poteza, dobrom akcijom, ali nažalost i jednim ružnim potezom koji je mogao ozbiljno ozlijediti Stylesa. Naime, Del Rio je pokušao izvesti svoj Inverted Suplex s užadi, no lansirao je Stylesa ravno na glavu. Styles ima sreće što je taj trenutak prošao bez posljedica. Styles je očekivano dobio. Jako sam zainteresiran za njegov meč s Reignsom na Paybacku. ***1/4

The Vaudevillains vs Goldust & Fandango (2:05) 

Ovaj meč je još jedan iz turnira za novog izazivača za tag team titule. Možda se pitate zašto Fandango i Goldust u timu jer je Goldust trebao biti s Truthom, no on je prije ovoga meča informirao Trutha kako je zatražio od WWE službenika da ne želi biti u timu s Truthom te su mu oni zbog toga dali Fandanga kao novog partnera. Meč nije bio ništa posebno. Vaudevillainsi su očekivano dobili. Baš me zanima dokle će oni proći u ovom turniru jer ne vjerujem baš da će do finala doći. Odlično su zaštitili priču Goldusta i Trutha ubacivanjem Fandanga u tim. Sada će R-Truth vjerojatno pametovati Goldustu jer ga je izbacio iz tima i izgubio, a da je on bio u timu, onda bi pobijedili. Sviđa mi se.

Chris Jericho vs Sami Zayn (14:00) 

Meč između Zayna i Jericha bi mogao biti fantastičan, ali u drugačijim okolnostima i s nekakvim pozadinom i pričom iza sebe. Ovako je bio samo dobar, no mislim da su ga trebali nekako bolje promovirati. Kevin Owens se pojavio tijekom meča jer je htio napasti Zayna nakon što je na Rawu izbačen iz zgrade upravo zbog njega. No, Ambrose je spasio stvar i Owens je odustao od svoje zamisli, a Ambrose je usput dijelio promotivne postere za Ambrose Asylum publici, ali je dao i jedan Owensu. Owens i Ambrose su bili na komentatorskom mjestu. Meč je bio zabavan, no malo se kamera previše fokusirala na komentatorski stol nego na meč, što je oduzelo od meča malo. No, Owens i Ambrose su bili odlični, potkopavali su jedan drugoga te je bilo zabavno. Jericho je tijekom meča napao Ambrosea, no onda je Zayn prebacio Jericha na Owensa. Owens je nakon nekog vremena ušao u ring i izazvao diskvalifikaciju. Owens i Jericho su napali Zayna, no Ambrose ga je onda spasio. Iako još nije službeno, ova dva meča će se dogoditi na Paybacku. Oba meča bi trebala biti super, pogotovo Owens/Zayn, tako da se veselim daljnjem razvoju ovih dvaju priča. **3/4

 

S obzirom da je pola rostera otišlo u Europu, uspjeli su izvući najbolje iz te situacije i uspjeli su proizvesti prilično zabavan show.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Zayn protiv Jericha"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*