SmackDown pregled – Zagrljaj starih prijatelja

Jedna od slabijih epizoda SmackDowna u zadnje vrijeme. Nije bila loša, ali bih rekao da je ovdje bilo najviše praznog hoda i da je i cijela epizoda bila takva. Što je sasvim u redu što se mene tiče, pošto su zaredali nekoliko baš dobrih epizoda, ovdje nismo vidjeli ni Stylesa ni Joea ni ostale, tako da su si dali malo odmora.

Ipak, desilo se nešto posebno, a o tome ćemo sada. Idemo od početnog segmenta gdje je Miz ugostio Bludgeon braću na svoj talk show. Čim sam vidio ovu najavu, sumnjao sam u kvalitetu ovoga segmenta pošto nisam znao kako će se prvaci uklopiti u ovakav tip segmenta s obzirom na njihov gimmick. Ali, izvrsno je to odrađeno. Bludgeoni su samo šutili i slušali dok Miz vodi genijalan monolog pokušavajući što više navući Bludgeone protiv Bryana kako bi mu oni bili svojevrsni zaštitari jer zna da će ga Bryan kad-tad dočekati, pogotovo nakon onoga što se dogodilo prošli tjedan. Miz je odradio odličan promo ovdje, svidjelo mi se i to što je istovremeno bio i pomalo uplašen zbog same pojava Bludgeona, ali i egoist koji je sebe stavljao na prvo mjestu u svemu, pa tako i u prošlotjednom napadu na Bryana.

Bryanova pojava bila je solidna, nije htio čekati previše, jednostavno je izazvao jednog od Bludgeona na meč i to je to. Vrlo dobar segment.

Sam meč Harpera i Bryana je uvijek pun pogodak. Šteta što nisu dobili malo više vremena jer imaju izvrsnu kemiju zajedno, a to su pokazali i ovdje. Vrlo zabavan meč. Rowan je uskočio i uzrokovao diskvalifikaciju što sam otprilike i očekivao budući da nisam vidio ikako da ovdje trpi poraz. Dobra odluka. Nakon meča Bludgeoni su tukli Bryana sve dok se nije pojavio njegov stari prijatelj s kojim je držao titule jedno vrijeme, ali s kojim je nakon toga imao jedno vrlo žustro rivalstvo također, Kane. Kane je pomogao Bryanu da se riješi Bludgeona, a onda su se i zagrlili, iako se Bryan prethodno dvoumio oko toga. A onda je i Paige najavila da će se boriti za titule na Extreme Rulesu.

Sasvim sigurno neočekivana odluka. Koliko će ovo biti zanimljivo poglavlje ostaje vidjeti. Kane nije dobar u ringu kao pojedinac više. Jednostavno nije. Može imati solidan meč, no to je ili ali. No, otprilike je slična situacija bila i te 2012. pa je Kane čim je ušao u tim s Bryanom postao zabavnijim u ringu i krenuli su pružati vrlo kvalitetne mečeve. Nadam se da će to biti slučaj i ovdje, da će Hell No funkcionirati jednako dobro kao i prije 6 godina. Samo, postoji jedan problem, ovo bi moglo potrajati. A SummerSlam je za manje od dva mjeseca, gdje naravno očekujemo meč između Miza i Bryana. Stoga se bojim da bi Kane mogao biti upleten u sve ovo, a to mi ne bi nikako sjelo. Vidjet ćemo kako će se rasplesti, no nadam se da će ovo biti samo jedan meč i da će se Bryan onda okrenuti Mizu.

Rusev je imao okej meč protiv Woodsa nakon kojeg je odradio solidan promo. Bookirali su ga ovdje dosta ozbiljnije, to se vidjeli i nakon meča po intonaciji njegova govora, bio je vidno ozbiljniji i to mi se dopada. Stylesa ovdje nije bilo jer je vjerojatno negdje na putu.

S obzirom da je Nakamuru ugrizao pas, nije mogao nastupiti protiv Jeffa i onda je Jeff odlučio imati otvoreni izazov za cijeli roster. Javio se Eric Young, vođa Sanitya. Meč, ruku na srce, nije bio baš dobra. Čim se desio onaj botch kod Twist of Fate odmah na početku, već se vidjela velika nesigurnost i čim su tako loše ušli u meč, nisu uspjeli poboljšati previše stanje do kraja. Na svu je sreću meč trajao kratko jer su se pojavili Usosi i nastajao je sveopći brawl što mi se jako dopalo.

Nakon toga smo logično dobili six-man tag koji je bio dosta bolji u zabavniji. No, dakako da imam problem s rezultatom. Dati poraz Sanityu u ovakvoj situaciji nije nimalo dobra odluka. Trebala im je pobjeda ovdje. Nisu imali meč prošli tjedan kada su trebali i to je u redu, sada su ga imali i to kao six-man tag gdje je cijela grupa bila aktivna, a svejedno im nisu dali pobjedu. Krivo su to odlučili jer ova pobjeda Jeffu i Usosima puno manje znači. Nadam se da će uskoro Sanity ugrabiti neku pobjedu da izjednači stvari.

Becky je pobijedila Sonyju Deville u pristojnom meču. Ništa loše, ništa posebno, vrlo standardna akcija s očekivanim uplitanjem Mandy Rose. I drago mi je za Becky da je ugrabila još jednu pobjedu, sada je nanizala njih nekoliko i to je vrlo zanimljivo. Možda dobije kakvu priliku za titulu uskoro. SummerSlam recimo. Ne bi bilo nimalo loše.

Ellsworth je imao totalno dosadan i loš segment. Zašto su ga vratili, zašto? Ne da mi ga se gledati jednostavno, nadam se da će ga Asuka prebiti sljedeći tjedan i da će ga poslati na neki odmor. Čak nije bilo ni Carmelle ovdje da izvuče situaciju.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Zagrljaj starih prijatelja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*