SmackDown pregled – Zagrijavanje za Payback

Roman Reigns otvorio je ovotjednu epizodu SmackDowna. Izjavio je kako zna da je Styles u dogovoru s Gallowsom i Andersonom i da oni rade za njega. Reigns je pozvao Stylesa u ring, ali je umjesto njega došao The Miz zajedno s Maryse. Nakon kratkog i prilično beznačajnog promoa The Miza, Reigns ga je udario i izbacio iz ringa. Poprilično nepotreban segment koji nije imao nikakvog značaja. Barem je postavio meč između ove dvojice kasnije u showu što je u redu, ali izuzev toga, ovo je zaista bilo nepotrebno. Nije bilo loše, ali se ništa nije dogodilo. Bolje da je Styles izašao pa da smo vidjeli jednu finalnu konfrontaciju njega i Reignsa prije Paybacka.

Sami Zayn, Cesaro & Kalisto vs The League of Nations (11:00) 

Glavna priča ovoga meča je Liga Nacija i njihove nesuglasice koje su se pojavile u zadnje vrijeme. Dobro su to napravili u ovome meču, pokazana su očigledna neslaganja u njihovu timu, što je na kraju krajeva dovelo i do samog raspada tima kada su Del Rio, a onda i Rusev napustili meč i otišli u backstage. Sheamus također nije htio biti sam pa je i on otišao te su pozitivci pobijedili odbrojavanjem. Više bih preferirao da su Zayn, Cesaro i Kalisto dobili ovaj meč jer sva trojica imaju važne mečeve na Paybacku, a ova pobjeda bi im dobro došla, naročito Kalistu koji ulazi s nula momentuma u Payback. U backstageu nakon meča, Sheamus, Del Rio i Rusev su se krenuli naguravati i službeno najavili raspad. Čak mi je i drago što su se raspali, grozno su dosadni i mislim da bi mogli puno više postići kao pojedinci. Dobro je ovo odrađeno.

Baron Corbin vs Damien Sandow (2:22)

Meč ove dvojice se trebao dogoditi na Rawu u ponedjeljak, ali je Ziggler napao Corbina prije meča i sam meč je bio odgođen. No, prebačen je na SmackDown te smo ovaj puta ga ipak vidjeli. Nije bio dugačak kao što se moglo očekivati, a Baron Corbin je uzeo pobjedu s End of Days. Ništa loše, ali također ništa posebno. Sandowa opet nigdje za vidjeti.

Ambrose je došao u ring za još jedan Ambrose Asylum. Prije nego što je ugostio Natalyu i Charlotte, osvrnuo se na svoj meč protiv Chris Jericha na Paybacku gdje je rekao da je Jericho napravio pogrešku kada ga je pustio iz Walls of Jericha na Rawu te kako će ga pobijediti na Paybacku. Dobar promo Ambrosea kao i uvijek. Zatim se prebacio na sam Ambrose Asylum i pozvao Natalyu u ring. Ubrzo se u ringu pojavila i Charlotte zajedno s Ric Flairom te smo dobili konfrontaciju njih dvije gdje su se osvrnule na svoj nadolazeći meč na Paybacku i činjenicu da će Bret Hart biti u kutu Natalye. Sve skupa, solidan segment kako bi se stvorio dodatan hype za taj meč, iako mislim da Natalya nema velike šanse u ovome meču.

Enzo & Big Cass vs Social Outcasts (2:40)

Kratak meč koji je dao Enzi i Cassu dodatnog momentuma prije njihovog meča protiv Vaudevillainsa na Paybacku. New Day je bio na komentatorskom mjestu, dok su Vaudevillainsi gledali meč sa stagea. Ništa previše posebno nismo vidjeli ovdje, ali solidna pobjeda za Enzu i Cassa. To finale bi moglo biti zanimljivo, ne znam koji bi tim mogao pobijediti.

Apollo Crews vs Stardust (2:03)

Revanš s Rawa, ništa novo ovdje nismo vidjeli. Crews je još jednom dobio. Trebaju ga što prije maknuti od ovih kratkih, squash mečeva i dati mu neku priču, neki duži meč jer u ovom trenutku se njegove mečevi svode na to da on može napraviti kul Standing Moonsault i to je otprilike to za sada. Već je postao naporan ovako, a bojim se da to baš i nije dobro.

Roman Reigns vs The Miz (10:22) 

Kao što sam i rekao, početni segment sa showa postavio je ovaj meč. Bio je solidan i definitivno najbolji meč na showu, ali opet ništa previše posebno nismo vidjeli. Miz je dominirao sredinom, Reigns napravio povratak i ostvario pobjedu sa Spearom. AJ Styles je bio kraj ringa tijekom cijelog meča te je nakon njega došao u ring i suočio se licem u lice sa Reignsom, no Anderson i Gallows su se pojavili i napali Reignsa. Usosi su se također priključili borbi. Reigns je udario Spear Gallowsu koji je trebao biti namijenjen za Stylesa za kraj. Solidan segmente poslije meča, ali slično smo vidjeli i na Rawu tako da ništa novo. Ali jedva čekam njihov meč, tako je neizvjestan jer bi moglo biti svašta.

Dosadan SmackDown. Osim raspada Lige Nacija ništa posebno se nije dogodilo, a i nije bilo nekih zabavnih mečeva.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Zagrijavanje za Payback"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*