SmackDown pregled – Zadnja stanica

Nakon jako dobre epizode prošli tjedan, SmackDown je ovaj tjedan malo usporio tempo. Ovo je bila ujedno i zadnja epizoda pred spektakl, pred WrestleManiju.

Show je otvoren sa potpisivanjem ugovora između Shanea i AJ Stylesa. Svako je malo nešto progovorio o meču i na kraju je skoro izbijo brawl da Bryan to nije spriječio. Rekao mi je da si pruže ruke međusobno za kraj, ali Styles je to odbio. To mi se svidjelo jer se uklapa u Stylesov karakter. Cijeli segment je bio također solidan. Ništa posebno, ali još malo više su nas zagrijali za meč. Čudi me da nisu dodali nikakvu stipulaciju.

Nakon što je završilo potpisivanje ugovora, uslijedio je meč između Carmelle i Becky. Taj meč se dogodio i na prošlom SmackDownu, ali je brzo prekinut zbog uplitanja Natalye. Ovaj tjedan je bila slična situacija samo što su se umjesto Natalye uplele Alexa Bliss i Mickie James. Nakon toga je postavljen tag team meč. Alexa i Carmella protiv Mickie i Becky. Meč je bio prosječan i onda se uplela Natalya i prouzročila diskvalifikaciju. Izbio je brawl. Onda se po meni dogodilo jedno od najboljih stvari večeri. Naomi je napravila return. Jako dobro odrađeno. Poslije u promou je najavila da će učestvovati u meču za SmackDown womens titulu na WM.

Taj meč je prebačen na kickoff. Nikako mi se to ne sviđa, prvo Aries/Neville, pa sad ovo. Ovdje je puno bolje ispričana priča nego oko Raw womens titule.

Na ovoj epizodi smo dobili nastavak i kraj parodije Total Bellasa sa Mizom i Maryse. Na prošloj epizodi je bilo vrlo dobro, ali na ovoj još bolje. Miz je dobro isprdao Cenu u vezi njegove prosidbe Nikki i oko njegovih kućnih pravila. Usput je i Bryana uvelike isprdao. To mi se svidjelo jer se uklapa u storyline između njih dvojice.

Nakon što je parodija završila, Cena i Nikki su došli u ring kod Maryse i Miza. Cena je imao jedan poduži promo. Nije bio najbolji njegov, ali mi se svidio. Mislim da su ovo rivalstvo dobro izgradili. Mizovi i Cenini promoi su zlato. Zainteresiran sam za meč. Ako je Cena odlučio da će zaprositi Nikki na WM onda će oni vjerojatno pobjediti, a ako nije volio bi da Miz odnese tu pobjedu, to jest da pinuje Cenu. Dobio bi strašno puno kredibiliteta na tome.

Kao preview za Andre The Giant Memorial battle royal smo dobili 10 man tag team između  Slatera, Rhyna, Mojo , Gablea i Jordana vs The usos, Zigglera, Breezea i Fandanga. Meč je bio jako dosadan sve do završnice koja je bila fantastično odrađena. Stvarno sam se iznenadio. Mojo je na kraju uzeo pobjedu nad Breezom. Iznenadila me je malo odluka da su Usosi i Alphe dodane u ATGMBR meč. Mislio sam da će imati revanš na WM. Možda je ovo i bolje jer čuvaju taj meč za neki PPV poslije WM. Svejedno je card prenatrpan.

Za kraj showa smo dobili već najavljeni meč između Harpera i Wyatta. Odlična izvedba Harpera. Dobio je dosta ofenzive i jako dobro je to iskoristio. Pobjedu je na kraju očekivano odnio Bray Wyatt. Za Harpera se još ne zna što će raditi na WM. Ja mislim da će on imati nekakvog udjela u meču između Braya i Ortona.

Kad je Wyatt ostao sam u ringu na ekranu se ukazao Ortonov promo gdje je zabio križ u zemlju na mjesto gdje zakopana Abigail. Solidno, ali očekivao sam nešto više s obzirom da im je ovo zadnji put da se susreću prije WM.

 

Na ovoj epizodi u vezi Corbin/Ambrose feuda nismo vidjeli ništa. Malo je čudno to pošto je u igri dosta značajna titula. Očekivao sam da i stipulaciju dodaju na taj meč. Međutim, ništa od toga, a odlično bi im došla neka poput Falls Count Anywhere ili No Holds Barred.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Zadnja stanica"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*