SmackDown pregled – Zadnja stanica pred MITB

Chris Jericho otvorio je ovotjedni SmackDown s Highlight Reelom i gostom Ambroseom. Ambrose je došao s kavom u ruci, a Jericho se bojao da je ne prospe po njegovom 20,000$ vrijednom tepihu. Jericho je zatim odlučio podignuti svoj novi Jeri-Tron kako ga Ambrose ne bi uništio. Zatim je rekao kako se sjeća kako je Ambrose uništio njegovu jaknu i zabio mu 69 bumbača u tijelo. No, on će osvojiti ovogodišnji Money in the Bank, a ne Ambrose. Owens je izašao van i rekao kako će on pobijediti. Del Rio je pak rekao kako je on ovo već osvojio i uspješno unovčio tako da on zna što je na liniji. Cesaro je izašao van, ali prije nego što je mogao išta reći, Zayn je izašao van i rekao kako će kasnije biti 6-man tag team meč. Svi su ušli u ring, Ambrose je namjerno prosuo kavu po tepihu, što je uznemirilo Jericha i izbio je brawl. Bio je to tipičan segment koji smo već vidjeli dosad kada svi prekidaju sve i nastane brawl. Six man tag team meč je također viđen tako da nećemo dobiti ništa novo. Solidno, ali moglo je proći i bez ovoga. Mogli su napraviti tri singles meča bolje koja dosad nismo vidjeli (Jericho-Owens, Ambrose-Zayn, Cesaro-Del Rio na primjer).

 

Kofi Kingston vs Aiden English vs Luke Gallows vs Colin Cassady – **1/2

Bio je ovo solidan meč i preview onoga što ćemo vidjeti na Money in the Banku u 4-Way meču za Tag Team titule. Iako je bilo solidno, mislim da je moglo biti i bolje, ali i dulje. Enzo i Woods su bili za komentatorskim stolom. Pri kraju meča je izbio i kratki brawl ostalih hrvača koji su bili kraj ringa. Kofi je na kraju udario Trouble in Paradise na Englishu za pobjedu. Nadam se da ovo znači da New Day gubi titule u nedjelju jer su postali pomalo naporni s njima.

 

Baron Corbin vs Zack Ryder – *

Kratak meč i očekivana pobjeda Corbina koji ima meč sa Zigglerom na Money in the Banku, i to opet u Kickoff dijelu showa. Ziggler je bio za komentatorskim stolom te je nakon meča Corbin prišao Ziggleru, ali se ništa nije dogodilo. Nisu apsolutno ništa napravili kako bi me zainteresirali za ovaj meč. A i činjenica da im je ovo već četvrti ili peti meč i da je opet završio na Kickoffu ne pomaže. Nadam se da će njihov meč na Money in the Banku biti završetak njihovog rivalstva i da će se Corbin maknuti od Zigglera.

 

Rusev vs Kalisto – NR

Meč nije niti počeo jer je Rusev napao Kalista prije meča, a onda ga stavio u Accolade. Sin Cara je pokušao pomoći ali je i on dobio isti tretman. Napokon, Titus O’Neil se pojavio i napao Ruseva koji je pobjegao. Opet ista stvar koju smo vidjeli već trideset i pet puta dosad. Titus napada Ruseva i ovaj bježi. I time je Titus zaslužio meč za US titulu. Barem da je imao koji meč u zadnjih par tjedana, ali nije imao niti jedan. Uopće nisam zainteresiran za ovaj meč.

 

AJ Styles vs Xavier Woods – ***

The Club i New Day su imali konfrontaciju u backstageu gdje je New Day ismijavao Stylesa. Styles je zatim izazvao Woodsa na meč i to smo i dobili ovdje. Često zaboravljam koliko je Woods dobar u ringu. Nema toliko jedan na jedan mečeva tako da nikad ne uspije pokazati sve što može, ali ovdje je to definitivni uspio napraviti. Veoma dobar meč sa zabavnom akcijom, iako je Woods malo zanemario Stylesov rad na koljenu s početka meča. Ali izuzev toga, ostao sam impresioniran Woodsom. Treba češće dobiti ovakve prilike protiv dobrih hrvača.

 

Charlotte vs Natalya – *3/4

Ništa novo što nismo vidjeli dosad od ove dvije u zadnja dva mjeseca. Akcija je bila solidna, no nije me bilo previše briga. Brooke i Lynch su se očkeivano uplele, Brooke je pokušala omesti Natalyu s titulom, no nije uspjela, ali je onda Charlotte uzela titulu i dala je Natalyi u ruke, što je sudac vidio te je uzeo titulu, a u međuvremenu je Charlotte stavila Natalyu u Figure Eight i pobijedila. Barem bi Tag team meč u nedjelju trebao biti solidan.

 

Dean Ambrose, Cesaro & Sami Zayn vs Kevin Owens, Chris Jericho & Alberto Del Rio – ***

Zabavan tag team meč kao što se moglo i očekivati no sve to smo već vidjeli mnogo puta u zadnjih par tjedana tako da nije bilo ništa novo. Na kraju su svi krenuli udarati sve, došlo je do nesuglasica između timova, no na kraju je Ambrose s Dirty Deeds na Owensu uspio odnijeti pobjedu za svoj tim. Nemam ništa posebno reći o ovome jer je već sve rečeno.

 

SmackDown ovaj tjedan nije bio ni dobar ni loš jer sve stvari koje su se dogodilo smo već većinom vidjeli. Predlažem da barem pogledat AJ/Woods meč.

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Zadnja stanica pred MITB"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*