SmackDown pregled – WWE prvak protiv IC prvaka

Apollo Crews vs Cesaro vs Sheamus vs Alberto Del Rio – ***

Obožavam kad započnemo show sa zabavnim mečom. Pobjednik ovoga meča dobit će meč za US titulu protiv Ruseva, također na ovom showu. Meč je očekivano bio zabavan. Mogli su dobiti još koju minutu, ali i ovako su uspjeli mnogo toga ugurati u tih desetak minuta. Cesaro je na kraju pobijedio kada je Sharpshooterom natjerao Del Ria da tapka. Lijepo odrađen kraj gdje su Crews i Sheamus nastavili svoju zavadu i koštali jedan drugog pobjede, a Cesaro je tu priliku iskoristio i pobijedio.

 

Rusev (c) vs Cesaro (United States Championship) – ***

Nakon meča, Del Rio je napao Cesara i ozlijedio mu rebra sa svojim Double Foot Stompom. Rusev se pojavio i odlučio da će se njihov meč dogoditi odmah. Bilo je ovo dobro odrađeno, Del Rio je vratio heat na sebe nakon poraza, a Rusev je došao i pokazao se kao borbeni prvak, a zapravo je htio iskoristiti ozlijeđenog Cesara kako bi ga što lakše dobio. Što se tiče meča, bio je fantastičan za tih šest minuta kojih su dobili. Rusev je dominirao većim dijelom meča i pokušao još više nanijeti štete Cesarovim rebrima, ali i ramenu, dok se Cesaro pokazao kao izdržljiv i uporan kečer. Jako jednostavna i efektivna priča. One dvije kontre Cesara iz Accoladea su bile fore, ali na kraju treći Accolade je bio presudan i Cesaro je morao tapkati. Izvanredno odrađeno. Cesaro uopće nije oštećen porazom jer je prije toga pobijedio meč, a onda i bio pretučen, a s druge strane je Rusev prikazan dominantnim. Bolje ovo nisu mogli odraditi.

 

Dana Brooke vs Billie Kay – *3/4

Ako ću iskreno, više me Billie Kay impresionirala u ovom meču nego što je Dana. Meč nije bio potpuni squash, iako je bio kratak. Billie Kay je imala svojih trenutaka i ofenzivnih poteza. Dobro se pokazala u meču. Brooke je na kraju očekivano pobijedila. Ne znam je li ovo službeni debi za Billie na glavnom rosteru ili se samo pojavila tu jer je show bio u Floridi. Više je moguće ovo drugo.

 

Miz je održao Miz TV s gostom Dean Ambrosoem. Ambrose je ponio sendvič sa sobom te ga jeo u ringu, a onda na kraju i obrisao lice od Mizovo bilo odijelo, što je Miza, a pogotovo Maryse izrazito naljutilo te je Miz udario Big Boot Ambroseu za kraj segmenta. Bio je zabavan segment, nije trajao dugo, konfrontacija je bila u redu, drago mi je da je Miz izašao kao pobjednik iz segmenta za promjenu i meč je postavljen na solidan način.

 

Braun Strowman & Erick Rowan vs lokalni kečeri – NR

Veoma kratak meč u kojem su Rowan i Strowman s tri poteza riješili pitanje pobjednika. Nakon meča, New Day se pojavio na ekranu u stilu Wyatt obitelji. Dok su se Kofi i Big E šalili, Woods je bio ozbiljan. Bray je to primijetio i pokušao natjerati Woodsa da urazumi svoje prijatelje. Bilo je to slično onome što smo vidjeli na Raw-u. Već sam pohvalio ovu priču u Raw pregledu i zaista mi se sviđa što su do sada napravili.

 

Sasha Banks vs Summer Rae – **1/2

Sasha je ranije tijekom showa imala intervju koji je prekinula Summer i to je postavilo ovaj meč. Iznenađen sam minutažom koju su ove cure dobile, negdje oko desetak minuta je to bilo. Meč je bio prilično zabavan i Summer Rae je pokazala da može biti sasvim solidna u ringu kada je s nekim dobrim. Sasha Banks je očekivano dobila s Banks Statementom.

 

Dean Ambrose vs The Miz – **3/4

Meč između dva prvaka nije razočarao. Lijepo su ga gradili od početka, obojica su podjednako dominirali i ispalo je dobro na kraju. Bilo bi još i bolje da je Ambrose bio malo više konstantan u sellanju noge jer je Mizov rad u meču stvarno bio dobar. Nekoliko uzbudljivih near fallova pri kraju, iako mi se baš i ne sviđa što je Ambrose napravio kickout iz Skull Crushing Finalea. Mislim da to ne bi trebali raditi na tjednim showovima. Ambrose je očekivano pobijedio s Dirty Deeds. Nemam puno problema što je Miz izgubio ovdje, ipak mu je poraz nanio trenutni WWE prvak.

 

S obzirom da je pola rosteru već bilo na putu za Japan, WWE je izvukao maksimum iz dotične situacije. Prvih pola sata bilo je posvećeno US titulu što je bilo izvrsno jer smo dobili dva zabavna meča. Drugi dio showa nam je pružio dobar segment i još nekoliko solidnih mečeva. Zadovoljan sam.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – WWE prvak protiv IC prvaka"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*