SmackDown pregled – Vidimo se u utorak

  • 5.5/10
    SMACKDOWN 14.7.2016. OCJENA - 5.5/10
5.5/10
Sending
User Review
4.83/10 (6 votes)

SmackDown je i ovaj tjedan otvoren s kratkim videima i promoima pojedinih hrvača. Ovaj puta su to bili Owens, Charlotte i Brooke, Ambrose i The Miz. Izgleda da će ovakvo otvaranje showa postati uobičajeno s čim sam potpuno u redu jer bolje ovakvi kratki promoi nego 15 minuta početnog segmenta svaki tjedan.

 

Sasha Banks vs Dana Brooke – *1/2

Sasha je pobijedila Danu na Raw-u, ali je Charlotte izjavila da ako želi title shot, morat će ju još jednom pobijediti i to ovdje. Njihov meč na Raw-u je bio prilično loš jer je trajao 10+ minuta, a Brooke još uvijek nije sposobna učiniti takve mečeve zabavnima, usprkos tome što se bori sa Sashom. Ovaj meč je već bio mnogo kraći, trajao je nešto više od tri minute te je kao takav ispao puno bolje. Banks je dominirala, Charlotte se pokušala umiješati, ali nije uspjela i Banks je s lakoćom uzela pobjedu. Ovo se trebalo dogoditi na Raw-u, a za SmackDown prirediti nešto drugo. Sad smo ovaj tjedan dobili dva meča njih dvije, što je potpuno nepotrebno.

Kasnije u showu je najavljeno kako ćemo na Battlegroundu imati tag team meč gdje će se Charlotte i Brooke boriti protiv Sashe i partnera po njenom izboru. Ne sviđa mi se to nikako jer će to biti drugi tag team meč na PPV-u zaredom umjesto da se brani titula. Potpuno bezvezna odluka. Brooke se treba vratiti u NXT i Performance Center.

 

Rusev vs Dolph Ziggler – **1/2

Prilično zabavan meč ove dvojice sa solidnom akcijom i prilično dominantnim izdanjem Ruseva. Pri kraju meča, Rusev je išao po Accolade, ali se onda Zack Ryder pojavio, omeo Ruseva te je Ziggler Roll Upom uzeo pobjedu. Shvaćam što su htjeli postići ovakvim završetkom pošto je Rusev na Raw-u prebio Rydera, ali mislim kako ovaj poraz nikako nije bio potreban Rusevu ovdje. Ostalo je tjedan dana do PPV-a, a uostalom tu je i draft i ovo mu nikako ne ide u korist. Bolje da je onda meč završio diskvalifikacijom Ruseva, pa neka ih je nakon meča obojica razbio, no ovako nikome nije išlo u korist. Nadam se da Ziggler neće sada ići u feud s Rusevom za US titulu pošto ga je pobijedio. Ne želim gledati njihov meč na SummerSlamu jer smo ih se nagledali prošle godine.

 

AJ Styles & Karl Anderson vs Enzo Amore & Big Cass – **1/2

Još jedan revanš s Raw-a, jedina razlika je ta što je ovaj puta Styles ustupio u meč umjesto Gallowsa. Enzo i Cass su imali svoj uobičajen promo prije meča u kojem nisu rekli ništa novo, ali je bilo zabavno. Meč je bio nešto bolji od onoga s Raw-a, akcija je bila zabavna većinom i nije se toliko odužilo. Pratio je onu standardnu formulu gdje je Enzo dobivao batine, a onda Cass ušao na kraju. Završnica je bila zanimljiva. Styles je uzeo pobjedu s Calf Crusherom na Enzi nakon što se Gallows umiješao u meč. Drago mi je da je Club ostvario pobjedu ovdje jer njihov booking i nije baš odličan. Više ovakvih pobjeda bi im dobro došlo.

 

Kalisto vs Tyler Breeze – *1/2

Zabavan kratki meč u kojem je Kalisto ostvario pobjedu sa Solida del Sol. Breeze ga je pobijedio u njihovom tag team meču na Raw-u, tako da je ovo bilo nekako i predvidljivo. Tipičan 50-50 booking kojeg WWE stalno provodi. Pretpostavljam da će ova dva tima imati meč na Battleground Kickoffu.

 

I ovaj tjedan smo dobili izdanje Miz TV-a. Ovaj puta su gosti bili Darren Young i Bob Backlund. Miz je prvo prikazao kratki video o legendarnoj karijeri Boba Backlunda, ali kada je pokušao to isto napraviti i s Darrenom nije uspio jer nije mogao naći na WWE Networku ništa o njemu. Moram priznati kako je ovo bilo smiješno. Darren se nakon toga uozbiljio te se unio Mizu u facu, imao veoma solidan promo nakon kojeg su Miz i Maryse otišli. Prilično dobar segment, iako nemam volje gledati ovaj feud, a niti meč pogotovo. Ne smatram Younga previše zanimljivim hrvačem i mislim kako je bilo mnogo boljih odluka za Mizovog izazivača, ali što je tu je. Valjda će iskoristiti najbolje iz ove situacije.

 

Dean Ambrose & Sami Zayn vs Seth Rollins & Kevin Owens – **3/4

Ambrose i Owens su zapravo imali meč, ali već nakon trideset sekundi od početka, Rollins je napao Ambrosea i izazvao diskvalifikaciju. Zayn je došao u obranu i nakon toga je uslijedio ovaj tag team meč. Prva polovica meča je bila prilično dosadna i ništa se posebno nije događalo, ali završnica je već bila mnogo zanimljivija s odličnom, brzom akcijom, dobrim potezima i near fallovima. Rollins je ostvario pobjedu za svoj tim s Pedigree na Zaynu. Lijepo je vidjeti da i negativci jednog ugrabe pobjedu, a ova pobjeda je definitivno potrebna Rollinsu prije njegovog meča protiv Rollinsa na Raw-u. Nakon meča, nastao je brawl između Ambrosea i Rollinsa gdje je Rollins ubrzo pobjegao. Solidan preview njihova meča u ponedjeljak koji bi trebao biti jako dobar.

 

Prosječna epizoda SmackDowna u kojoj se ništa loše nije dogodilo, ali isto tako nije bilo ničega previše zanimljivog jer eto, draft je u utorak, pričekajmo to.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Vidimo se u utorak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*